Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » sob říj 09, 2010 12:29 am

Sam: Malinovou!...Nenamíchala...náhodou :oops: ...+tváří se pohoršeně, ale pak zapátrá v paměti+...no, ale jestli je sobota, tak Nicol je možná na trhu...a jestli je první sobota v měsíci, tak není dole ve vsi ale o deset kilometrů dál v takovým malým městečku...Úplně jsem tu ztratila pojem o čase. Co je za den?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 09, 2010 12:49 am

Molly: natře malinovou marmeládou korpus a přehne ho. teda dost mě znervózňuje, že jsem nenašel stříbrnou mísu. v tom receptu to vyloženě doporučovali... ale porcelán se připouští.... brblá si pod fousy. a zdobí výtvor ovocem a šlehačkou. a je to tady! zmrzlina to nemůže pokazit, co myslíš? přidá ji tam.
Obrázek

Obrázek

tak myslíš, že je Nicol na trhu? nevím, co je za den, je to krásný den s tebou... a mohli bychom si udělat soukromý piknik, ne? ať je třeba svatého Dyndyho. oběd bude spíš později a na ten se už můžeme ůaskavě dostavit. předvede jí pyšně hotové dílo.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 09, 2010 11:47 am

Samík: +Obdivuje jeho výtvory, očichává je.+ Vážně to není na stříbře? Tak to teda nevím...+ušklíbne se.+ Ale ano, piknik, spolu..jenom by to mohl nějak napravit. Oběd bude stejně studený - zbytky od včerejška. Pojďme ven - ale rychle, než se roztaje zmrzlina.+ A pak ho líbne.+ Děkuju ti, kulináři!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 09, 2010 12:07 pm

Molly: tak trochu nadšen sám sebou :lol: sleduje výtvory. a za to všechno vděčím kuchařské příručce a tomu, že Et
se tváří přímo geniálně, ale neumí udělat sníh z bílků... pronese trochu duchem nepřítomen. probere se a sáhne po tácu. košík není, ale dáme to sem. kafe! máme kafe? a nějakou vodu... chystá věci. máme deku, nebo ti mám do bláta prostřít svůj plášť? sáhne na látku své košile - která je na Mollyině těle - tak, že se to Molly musí moooc líbit. proste ji krásně pohladí od ňader k bokům oběma dlaněmi. tohle je tenký. na tom by se mi dobře leželo, jen když to máš na sobě. zlobí ji, zasměje se a políbí ji na rty, když si ji tak hezky drží.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 09, 2010 12:30 pm

Sam: Et neumí vařit? +podiví se a tím vskutku zaskočena. Deku vezmu z pokoje a tohle....+přidrží Samovu ruku na tenké látce+...to si nechám na sobě..+zvedne ruce, aby ho mohla obejmout kolem krku, ale jak to udělá, uletí z košile další knoflík - vlastně ten jediný, který ještě držel látku pohromadě.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 09, 2010 1:10 pm

Molly: drží ji a prohlíží si její tvář, krásné oči a milované rty jemně opatlené pudinkem. slíbá jí ho. a zase si ji prohlíží. ale jo, občas něco uvaří, čaj třeba... ale sama přiznává, že sníh jí nejde. dělá sníh, ale vyjde jí z toho jenom břečka... zase mají tu chvilku, kdy se zastaví čas. ale Molly ulítne knoflík. Sam se musí zasmát. a taky pohladit konečky prstů vykukující růžové bradavky. kolik těch cetek chceš mít v pudinku? sleduje traektorii knoflíku, krteý skutečně dopadne na tác zaplněný sladkostmi. ne do pudinku, ale skoro. nedokáže ale Molly pustit. najádo - to není rovný boj! ne že bych nechtěl prohrát v té vítězné hře, nebo jaks to říkala, ale co ta zmrzlina? prstem setře napůl rozpuštěnou hrudku z omelety a pomaže jí Molly pravou bradavku. usměje se na ni a dívá se, jak se tváří. tenký pramánek rozpuštěné zmrzliny Molly pomalu stéká po ňadru dolů k žebrům.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 09, 2010 4:52 pm

Sam: Naučím jí sníh dělat...+uculí se, jak se knoflík zavrtává do omelety.+ Každá cetka je kousek štěstí...podle pověsti...s tebou.+ Cítí zmrzlinu na bradavce a na žebrech, mrazí ji, ale je to sladké mrazení. Usmívá se na Sama, čas stojí.+ Zmrzlinu pak vypijeme....+zvedne jeho ruku a položí si ji na druhou - ještě čistou- bradavku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 09, 2010 6:00 pm

Molly: tak štěstí se mnou jsou jen pověsti... to jsem to dopracoval. stiskne jí čisté ňadro a to ozmrzlinované se jme olizovat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 09, 2010 8:04 pm

Sam: Já doufám, že jsou to pověsti pro všechny ostatní....a jestli ne, musela bych se zlobit. Ty jsi MOJE nádherná realita...+tváří se děsně vážně a závažně, hraje si s cetkami v Samových vlasech a tím mu nenápadně tiskne hlavu ke svému ňadru.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 09, 2010 11:29 pm

Molly: tak to tě raději nakrmím a nedráždím. teda dráždím, ale jinak... olíbává a saje bradavku spokojeně jako kojenec. chytí ji za zadeček a když jí ňadro očistí, věnuje se stejně důkladně i tomu druhému. pak zjistí, že Molly už žádné další nemá, tak poklekne a olíbává jí pupík,
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette