Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned říj 10, 2010 9:06 pm

Milý příteli, za vaše hlasy samozřejmě děkujeme. A je mi lhostejno, jestli vyhrajeme no, jedno mu to není, ale proti Amonovi... co nadělá, že :? Jsme spolu už... koukne na golux pět letr, drahoušku? No ano, nějak tak to bude golux kýve hlavou Ale myslím, že duchovně jsme byli spolu odjakživa. Prostě se mi někdy zdá, že jsme byli pro sebe stvořeni. Ta chvíle, kdy jsem ji uviděl v Popletalově kanceláři... podívá se na golux s úsměvem a ta nejen že zrůžoví, ale přímo zčervená rozpaky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » ned říj 10, 2010 9:07 pm

hrábne do misky s oříšky, protože najednou neví, co s rukama
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » ned říj 10, 2010 9:09 pm

Měli jste mnohem zajímavější setkání, než mi dva. Tady Eillen přišla do naší vesnice a najednou se začala dusit. Přiběhl jsem jí na pomoc, ale ona mě odstrčila s větou: "Kdybys mi dal trochu prostoru, hned se budu moc nadechnout." usmívá se nad tou vzpomínkou a všímá si, že Eillen chce něco namítnout.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » ned říj 10, 2010 9:11 pm

No a co bys čekal? Najednou jsem v cizím světě, nikoho tam neznám, stará alergie se přihlásí o slovo a nějaký cizí chlap se ke mně žene a bere mě do náručí. hájí se se smíchem. Uznávám, že mi to bylo příjemné, ale zároveň jsem se trošku bála. Tak jsem nakonec řekla, co jsem řekla. A když jsem se pak na tebe pořádně podívala, začala jsem litovat a bála jsem se, aby sis o mě už napořád nemyslel, že jsem drzá a nevděčná.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned říj 10, 2010 9:13 pm

Eil: To rozhodně bude... veselo. +usměje se+ Mam totiž takový dojem, že Spike bude chtít jít taky. +řekne nakonec+

Lucius, golux: Tak to je skutečně dlouhá doba. +usměje se a na chvilku odloží skleničku+

+sleduje jejich vyprávění a mírně se usmívá ujídajíc oříšky, trošku jí mrzí, že ona nezažila setkání s chlapci aby se za sebe nemusela stydět a rozhodně ne takové o kterém by jen tak mohla vyprávět+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod golux » ned říj 10, 2010 9:26 pm

Nef: viď? Někdy si taky říkám, že je to až dost dlouho... koukne na Luciuse, jak se trochu zamračí, a hned na něj mrkne a stiskne mu ruku
Eillen: Evidentně se nedal odradit... usměje se Kdo ví, třeba tě už chvíli sledoval, když tak rychle zareagoval, ne? koukne zvědavě na Creagana
golux
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » pon říj 11, 2010 3:20 pm

golux: Máš pravdu, pozoroval jsem ji. Ale úplně stejně jako ostatní. Byla mezi námi nová a s nikým se nepárala. Když jí někdo řekl něco, co se jí nelíbilo, ohradila se. A byla tak roztomilá, když se vztekala, že jsem prostě neodolal. usměje se, obejme Eil a dá ji pusu na tvář.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pon říj 11, 2010 3:23 pm

Víte jak mi ale bylo trapně, když mi pak řekli, kdo Creagan je? Ono to není zrovna příjemný pocit zjistit, že jste byli drzí na samotného krále. vypráví dál a i teď je na ní vidět, že takovéhle první setkání se jí ani trošku nezamlouvá.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon říj 11, 2010 7:32 pm

Král nekrál, to přece vůbec nevadí. Alespoň to bylo bez přetvářky. Já to měl horší; golux věděla od začátku, kdo jsem. Tedy, věděla, že jsem někdo významný, když se přede mnou Kornelius skoro plazil po zemi. Ale mě se líbilo, že jsem na ni udělal dojem, i když dělala, jako že nic... ale moc jí to nešlo poťouchle se zašklebí na golux
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » pon říj 11, 2010 7:34 pm

Pch... ohrne nosík Náhodou... sice si velmi dobře vzpomíná, jak se jí klepaly ruce, ale zamračí se to vůbec není pravda. Připadals mi namyšlený, sebestředný, egoistický... a vůbec. A přesně takový jsi ušklíbne se, ale pak se nakloní a líbne Luciuse na tvář
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran