Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Creagan Elat » pon říj 11, 2010 7:43 pm

Jednou rukou stále hladí Eillen Tak popravdě má žena byla v mých očích původně nezodpovědná. Docela mě vytáčelo, jak si dělala co chtěla. Až po chvíli jsem si uvědomil, že je to právě ta její nezávislost, kterou jsem začal obdivovat a závidět jí. A nakonec mne naučila jak vypnout a starat se také o sebe a své potřeby.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pon říj 11, 2010 7:56 pm

Luciusi, nemyslíte si, že by také mohli vyzdvihnout naše lepší stránky? otočí se na Luciuse a tváří se jako že je uražená Já například mohu říct, že mne můj muž zaujal hned na první pohled. Dodnes mne fascinují jeho oči. Má tak pronikavý pohled. Jako by viděl lidem až do duše.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon říj 11, 2010 8:07 pm

Co se týká očí vašeho manžela, nemohu to tak dobře posoudit usměje se Ovšem jeho charisma se přehlédnout nedá. Ostatně, je král, takže by to u něj měla být samozřejmost. Váš manžel se chová velmi sebevědomě, ovšem s lehkou nenuceností člověka, který si není své dokonalosti zcela vědom a je to pro něj tak samozřejmé, že se nemusí snažit, aby ji dával najevo. A vaše kladné vlastnosti, drahá přítelkyně, bych nedokázal vyjmenovat ani za týden. Jste velmi krásná, na pohled křehká, ale člověk přesto cítí, že jste uvnitř tvrdá jako diamant. A právě tak ušlechtilá nakloní se k Eillen a políbí jí ruku
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » pon říj 11, 2010 8:11 pm

když slyší tu Luciusovu oslavnou řeč, jen povytáhne obočí, než si uvědomí, že Lucius dělá všechno dokonale, tedy i lichocení. Ale souhlasí, takže se usmívá a pokyvuje hlavou
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon říj 11, 2010 8:14 pm

Trošku se nad Luciusovými slovy začervená. A vy jste, Luciusi, jako vždy neskonale galantní. pousměje se a dolije všem víno
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » pon říj 11, 2010 8:16 pm

Musí se pousmát nad tím, jak si Eillen řekla o lichotku. Myslím, že se můžeme shodnout na tom, že každý z nás má své lepší stránky, které jeho partneři oceňují. ukončí debatu a poté se otočí na golux. Zaslechl jsem správně, že pracuješ na ministerstvu?
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 8:21 pm

+spokojeně upíjí víno a poslouchá o čem ti čtyři mluví, vůbec jí nevadí, že se toho nezúčastní, jelikož stejně neví, co by pořádně řekla, sem tam si zobne oříšků a nějaké té jednohubky+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod golux » úte říj 12, 2010 9:02 pm

Creagan: Ano, sehnala jsem místo na odboru mezinárodní kouzelnické spolupráce. Je to ohromně zajímavé, překládám spousty dokumentů... tuhle přišlo z Krásnohůlek rozsáhlé pojednání o sjednocení školních hábitů... Olympa to chtěla od ministra připomínkovat... tedy, některé její nápady jsou docela legrační... uchichtne se třeba ohledně hloubky výstřihů u dívčích hábitů... zavrtí hlavou člověk by nevěřil, čím vším se lidi dokážou zabývat...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon říj 18, 2010 11:59 am

golux: Někdy by mi zajímalo, kam na ty nápady chodí. Nejraději bych školní uniformy někdy zrušila. V Bradavicích si je stejně každý něčím zdobí, aby byl originální.

Nef: Teď jsem si vzpomněla, že jsem ti tu nechávala malého dráčka. Zůstal u tebe, nebo ti někam utekl? vzpomene si a tak najednou změní téma a musí se zeptat.

(pardon za prodlevu, chvíli mi to tu nešlo a když se to rozchodilo, tak jsem po práci byla mrtvá a byla jsem ráda, že si jen lehnu)
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon říj 18, 2010 12:34 pm

Eil: +musí se nad tím trošku zamyslet+ Zůstal u mě. +usměje se nakonec+ Tedy na Darktoru. Jak jsem se přesunula na Mýtinku, tak jsem ho nechala v klidu. +pousměje se+ Když jsem ho naposledy viděla, tak si zrovna protahoval křídla letem nad sídlem.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran