Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 11:15 pm

Změnit v jinou? V jakou? +vypadne z ní dřív, než si to pořádně rozmyslí, ale hlas má klidný, možná až nepřirozeně klidný, i když jí tohle zjištění žárlivě bodlo u srdce+ Mariuse? +zvedne lehce obočí+ Je jako můj otec. Znám ho od svých patnácti. Zažili jsme toho spoustu, několikrát mi zachránil život a postaral se o nás, když otec před pěti lety.... zemřel. +pokrčí lehce rameny+ Nikdy jsem s ním nic neměla. +tak trošku si myslí, že se chtěl zeptat na Fernanda, ale nechce se jí o něm mluvit, takže o tom ani nezačíná+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 11:28 pm

Mám prostě Buffy rád +shrne to nechotně, protože se mu otom opravdu neche mluvit. Buffy je prostě citlivé téma+ Aha, no tak jo +neřekne už na to víc, ale má dost žárlivou povahu na to aby neměl podezření+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 11:32 pm

+dál už téma "Buffy" nekomentuje, jen zadoufá, že jí nikdy nepozná, neví jak by se zachovala ani jak by se měla zachovat+ Nevěříš mi? +zeptá se klidně a sevře jeho ruku v dlaních+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 11:39 pm

+Zmateně potřese hlavou nad jejím dotazem+ Jasně že ti věřím lásko +chlácholí ji+ Cop tě napadlo že bych nevěřil? +si ce je pravda že pořád má jistou nedůvěru k ní, ale ne v osobním životě nýbrž by jí nesvěřil život. Prozatím+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 11:47 pm

Protože to tvoje "... no tak dobře." neznělo dvakrát přesvědčivě. +odpoví s klidem a začne prsty přejíždět po jeho paži, hezky od konečků prtů až po loketní jamku, není to nijak extra cílený, jen se chce trošku mazlit, nic víc+ Nemáme tu něco k pití? +zeptá se, jelikož jí z toho mluvení nějak vyschlo v krku, doufá, že Angel předtím něco donesl, jelikož nechce, aby Spike někam chodil, když už odešel starší upír+ Proč Angel odešel? +zeptá se najednou, jelikož jí to nějak uniklo, když podřimovala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 11:59 pm

To tak nebylo myšleno lásko +zamručí. Nehodlá to nijak dál vysvětlovat+ Lituju lásko, ale na to svalovec zapoměl +odpoví, ovšem rozhodně to nevypadá že by chtěl vstávat a jít jí pro něco k pití+ On je prostě takovej debil, nic víc. Nevšímej si ho, on se zase vrátí... někdy +cigareta mu dohořele, což ho rozhodně nepotěší a v krabičce zas už nic nemá+ Sakra! Ty cigára se ztrácej jak v černý díře.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 12:04 am

Tak já si pro nějaký dojdu. +řekne rozhodně, očividně je schopná to alespon zkusit+ Stejně mam dojem, že mi ten kotník už splasknul. +mrkne na svoji nohu zakrytou studeným ručníkem+ Skvělý. +zamumlá nad tím, že se Angel někdy zase vrátí+ Kdyby si nehulil jak fabrika, tak by ti vydrželu dýl. +uculí se na něj, naprosto nevinně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 13, 2010 12:11 am

+Sevře jí pevněji aby se mu nevycukla a nedejbože nechtěla opravdu odejít pro pití+ Něco ti donesu +vymotá se z jejich sevření a spod peřiny+ Aspoň si dojdu pro ty cigára +vstane a odejde do kuchyně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 12:25 am

Dobře. +přikývne+ A děkuju. +houkne za ním, když mizí ve dveřích, natáhne se a odendá ručník z oteklého kotníku, který o dost splasknul, opět ho zakryje už o něco teplejším ručníkem, opět se opře a rozepne si košili pod kterou nic nemá, zkoumajíc modřiny na prsou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 12:32 am

+Zastaví se v otevřených dveřích a sleduje jak si skoumá modřiny které se za tu dobu stačili vybarvit do nádherně tmavě fialové. V celkovém obrazu vypadá Neferet jakoby do ní narazil rozzuřený beran+ Dýchá se ti dobře? +zemtá se zavírajíc zasebou dveře. Posadí se na postel. Konečky prsty přejede po fialové kůži+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion