Sklípek

Vinárna

Moderátor: Mystick von Sachsen

Re: Sklípek

Příspěvekod Arwen » ned zář 12, 2010 8:40 pm

Dobře....tím pádem půjdu na bar, a počkám, kdyby někdo přišel...

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » úte zář 28, 2010 10:59 am

Proleze sklepy a zapisuje si, jaké druhy vín se tam skladují, udělá pár obrázků a nenápadně se vytratí.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 13, 2010 10:02 pm

i s děvčaty se přemístí přímo do sklípku a ukáže jim na nové, pohodlné židle. Zatím se tu posaďte, dojdu pro ten skvost. a vejde do tmy.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř říj 13, 2010 10:12 pm

Mystick von Sachsen píše:Mem: Ještě nesetkali, jen jsem o něm něco tu a tam zaslechla...podívá se na její šaty. Ty jsou skvělé! Spodek říká: Pojď na to! A vršek: Nejsem k mání.
Obě: Pro mě za mě. čapne obě za ruku a přemístí se s nimi do sklípku.
(dál už tam:)

Mys: "Pekne povedané." uškrnie sa. Keď ich zavedie dnu, posadí sa, dá nožku cez nožku a pozorne si to tam prezerá. "Máš to tu dosť veľké." poznamená, než Mystick odíde.
Arwen: "Povedzte mi niečo o elfoch. Máte aj iné zaujímavé schopnosti, než sú tie liečiteľské?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » stř říj 13, 2010 11:24 pm

posadí se tam kde Mys ukáže a je zvědavá co za specialitku jim přinese

Mem: zamyslí se Jsme nesmrtelní to myslím, ví každý, jsme ochránci všeho co má spojitost s přírodou a vládneme magií ale vlastně jen do určité míry. Náš lid také jako první osídlil tuto zemi. Hodně událostí si, proto pamatujeme. Víte, elfové vlastně nepoužívají k životu v podstatě nic jiného než přírodu. Naše obydlí jsou dřevěné domy, postavené okolo stromů a živíme se jen přírodními produkty. Máme také velice zajímavý jazyk, ale mluví jím jen velice málo lidí. Chcete ho slyšet? zeptá se Arwen, nechce se vytahovat jen ji napadlo, že když už se Memory ptá, tak ať to má se vším všudy

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv říj 14, 2010 1:33 pm

Arwen: "Tak nesmrteľní?" pokrúti hlavou. V poslednom čase sa stretáva s nesmrteľnosťou akosi často. "To znamená, že vás nikto nemôže zraniť, či len proste....žijete večne? Takže vy si pamätáte aký bol svet v počiatkoch?" so záujmom. "Ale iste." súhlasne prikývne na návrh, či by si chcela vypočuť elfskú reč.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv říj 14, 2010 3:48 pm

vrátí se s krabicí, kterou předtím ukazovala Arwen. Velké je to dost, ale sklepy ještě větší. odvětí Memory a položí krabici na stůl. Otevře ji a z pilin vytáhne láhev s otlučenou vinětou a s letitou vrstvou prachu. Tohle dámy...ukáže jim láhev,kterou drží v ruce jako největší poklad...je Cheval blanc ročník 47. když na jejich tváři nevidí co očekávala, upřesní informaci. Údajně nejlepší víno, jaké kdy kdo vypěstoval.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » čtv říj 14, 2010 4:54 pm

Mem: Žijeme věčně, stárneme, ale žijeme věčně. Já jsem si mohla vybrat mezi lidským životem a nesmrtelností, ale vybrala jsem si nemrtelnost, mám k tomu svůj vztah a navíc se mi tenhle život moc líbí tak proč ho měnit. usměvavě pokrčí rameny Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar (Ať listy tvého života nikdy nezhnědnou) přednese hrdě a potom to Mem samozřejmě přeloží Tohle je moje nejoblíbenější věta, říkávala mi ji moje babička řekne trochu smutně

Obě: jakmile Mys přinese tu vzácnou krabici, okamžitě si vzpomene, že jí ji ukazovala při prohlídce sklípku A neni to škoda otevřít? Taková vzácnost se asi nenajde každý den v obchodě se zaujetím na ni pohlédne

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv říj 14, 2010 7:13 pm

To je v pořádku, mám jich ještě pár. A stejnak jsem neuvěřitelně nedočkavá, jak chutná. rebelsky se zašklebí
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » čtv říj 14, 2010 7:19 pm

Keďže nie je moc dobrý znalec vína, tak je rada, že Mystick upresnila, o aké víno sa jedná. So záujmom si fľašu prezrie. "Bude sa dať ešte vôbec piť, keď má 63 rokov?" opýta sa s ľahkou nedôverou v hlase, keď sa jej oči zastavia na poriadnom nánose prachu.

Arwen: "Veľmi zaujímavé. Znie to...vznešene." usmeje sa pri tej elfskej vete. "Takže ste teraz v podstate obyčajný smrteľník?"
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sklípek U Dvou hroznů