Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 2:17 pm

Děkuji za milosrdenství, můj pane... +zašeptá mu do tváře+ příště si budu dávat pozor, abych vymyslela na vás lepší trest, než kousnutí +uculí se, položí mu dlaň na temeno, přitáhne si ho ke svému obličeji a špičkou jazyka mu hladí pokousaný ret, mazlí se s ním, líbá mu ho, vsouvá mezi své rty a něžně saje+ Promiň mi to +pohladí ho po tváři+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 2:24 pm

*nechává si "ošetřit" ret, je mu to moc příjemné* odpuštěno*usměje se a jemně, ale vášnivě ji políbí a rukama ji hladí po ramenou a na bocích a na stehnech*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 2:40 pm

+zavře oči a nechává se stáhnout do jeho polibku a příjemně ji mrazí z jeho hlazení, pak se ale odtáhne a zvědavě se optá+ Jak trávíš svůj volný čas, co tě vlastně baví? Máš vůbec nějaké volno, když musíš teď zařizovat tolik záležitostí po svém návratu? +pořád ho dlaní hladí po tváři+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 2:44 pm

Volno máš člověk, když si ho umí udělat*usměje se a vezme její ruku do svých dlaní* Ano, čtu, sportuju, a dost času mi zabírá dopisování se svými přáteli z cest. Občas za nimi i zajdu*dá ji pusu do dlaně* a také rád poslouchám hudbu, co ty květinko?*usmívá se a líbá ji do dlaně*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 2:53 pm

Já mám poslední dobou toho volna pro sebe hodně málo, protože každou volnou chvilku trávím ve společnosti jednoho moc přitažlivého muže +tváří se jakoby nic+ a ten mi zabírá veškerý můj volný čas. Předtím... +přemýšlí+ ... když jsem ještě měla spostu času na své koníčky, jsem taky hodně četla. Knihy miluji. Jakou hudbu posloucháš? Taky ji mám ráda, ale nejsem si jista, jestli stejný styl.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 2:56 pm

A kdopak je ten přitažlivý muž*ze srandy* ty máš ještě někoho jiného?*políbí ji na tvář* Ano knihy jsou závilost*usměje se* Hudba,to mě zajímá co posloucháš*usmívá se* no tak občas klasiku, a občas různé indiánské a africké kmeny, a co miluju je Jazz...*kouká na ni jak bude reagovat*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 3:22 pm

Ty se ještě ptáš, kdo je ten přitažlivý muž? +rádoby překvapeně a pak si lehne na něj+ Nemám... nikoho jiného... +říká mezi polibky a pusou mu dělá rudé fleky po hrudi+ než tebe... a ani nechci +zvedne obočí+ Klasika, africká hudba, hm, jazz, tak to je přesně to, co jsem na tebe tipovala a taky přesně to, co já neposlouchám +ušklíbne se+ Ale občas si něco z klasiky taky ráda poslechnu, no a tu africkou a indiánskou hudbu vlastně ani nedokážu posoudit, protože jsem ji nikdy neslyšela. +mrkne na něj+ Nechceš mi o ní vyprávět? +dlaně sepne na jeho prsa a pohodlně si opře o ně bradu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 4:12 pm

Nechceš? Tak to mě velice těší*usměje se a přitáhne si její hlavu ke krátkémnu polibku na ústa* A co posloucháš ty?*usmívá se* Klidně, znáš nástroj dijeridoo?*tázavě* Je to taková dlouhá dutá trubice ze dřeva a musíš do ní prskat a ona pak skvěle hraje. To patří do africké hudby, no *zapřemýšlí* pak samozřejmě různé druhy bubnů*usměje se* na důté kmeny stromů natahují kůži z různých zvířat, a zní to úžasně. Černoši v džungli většinou neumí noty, a o nějaké hudební teorii nemají ani tušení, ale mají to v krvi, slyšíš jak cítí ten rytmus. Jejich hudba je překrásná a probouzí v člověku základní lidské pudy*hladí ji po vlasech*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 4:23 pm

Nevím, jestli by se ti líbilo to, co poslouchám já, +zamyslí se+ i když možná ano. Je to taky tak trochu divošská hudba a tanečníci se u ní předvádějí asi tak, jako ti tví domorodci u nějakého slavnostního ohně. +zasměje se a pak se zaposlouchá do jeho poutavého vyprávění+ To jejich monotónní bubnováno mi vždycky připadalo takové tajemné, že mi z toho šel mráz po zádech.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 4:31 pm

No to jsem na tu tvou hudbu zvědavý*mrkne na ní* Divošská.....to k tobě sedí*usměje se* Ano provádí při něm různé rituály, kdybys viděla kolik toho za rok obětují.*zakroutí hlavou* Taky mě překvapilo, co všechno uctívají, moře, stromy, nebe, slunce...je toho hrozně moc, nechápal jsem to, ale když jsem s nimi chvilku žil došlo mi to, oni jsou na tom všem závislí, potřebují to k životu, proto to uctívají a obětují pro to věci a zvířata.
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí