Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 4:45 pm

Někdy tě s ní seznámim +mrkne na něj+ Ale já už přece žádná divoška nejsem. +přitáhne se k jeho obličeji+ Nevšiml jsis, jak jsem krotká? +zamrká na něj řasama a políbí ho, pak poslouchá dál+ Och, ty oběti jsem nikdy neměla ráda, nenávidím zabíjení zvířat. Nemohla bych s nimi žít +otřese se+ Ještě že neobětují lidi, jako staří Mayové. +pokrčí čelo+ Setkal jsi se na svých cestách i s kanibaly? +pak se rozesměje+ No... jelikož teď tady ležíš pode mnou, tak asi ne, že?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 4:49 pm

Jo krotká?*olízne si malý zbytek krve na rtu* Tomu ty říkáš krotká*zasměje se*Oni to mají jako zvyky, přijde jim to normální. A lidé neobětují, tak krutí nejsou.*zamyslí se* No...kanibaly jsem ani potkat nechtěl, mám sice dost silný žaludek díky smrtijedkému výcviku, ale přeci jen vidět jak někdo jí jiného člověka i mě přijde nechutné*trochu se otřese při té představě* Je dobré, že jsem je nepotkal, kdybych teď neležel pod tebou docela by mi to vadilo*políbí ji na krk*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 5:00 pm

+jeho narážka na krotkost ji moc pobaví a když si olízne kapičku krve, už se úplně rozesměje+ Ty máš duchaplnou odpověď za každé situace. Prostě Black +pohladí mu ukazováčkem poraněný ret jako gesto, že ji to moc mrzí+ Chci si vykoupit svůj prohřešek +poslouchá jeho slova o kanibalech a zachvěje se odporem+ Líbí se ti ležet pode mnou? +zašeptá, obejme mu tvář do dlaní a dlouze se s ním něžně líbá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 5:04 pm

Duchaplnou?*zasměje se* No každý tomu říká jinak...vykoupit*olízne jí prst, když ho pohlaí po rtu* Ano moc...ale víš co se mi líbí ještě víc?*přetočí se na posteli tak, že je teď je on nad ní* Ležet nad tebou, přimáčkne se s ní a pomalu se s ní líbá*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 5:19 pm

+překvapí ji, když si lehne on na ni a tělem jí projde vlna vzrušení, přisaje se na jeho rty, zavře oči, aby si vychutnala polibek, chvíli se mu prsty prohrabuje v dlouhých vlasech, pak mu rukama sklouzne na záda, prsty mu pomalu projde po páteři od krku až mezi hýždě a zase zpátky, hraje si s jeho jazykem a nemůže se nabažit jeho něžného polibku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 5:24 pm

*když mu prsty přejede po páteři, projede mu mráz po zádech, ale když pokračuje mezi jeho hýždě, přitlačí svůj rozkrok k jejímu tělu a celou si ji k sobě víc přimáčkne a začne ji líbet mnohem vášnivěji, rukama ji rozcuchává vlasy*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 5:34 pm

+cítí jeho zachvění, když mu prochází prsty po páteři, pousměje se, že je tam stejně citlivý jako ona, málem se dusí pod jeho vášnivými polibky a když se k ní přimáčkne a ona ucítí v klíně jeho penis, z hrdla jí unikne slastný výdech a pak ho dravě políbí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 5:41 pm

*začne se otírat penisem o její rozkrok a ještě chvilku jí vymetá ústa jazykem, potom se přesune k jejím prsům a začne ji sát jednu bradavku, s druhou si hraje prsty*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř kvě 27, 2009 5:49 pm

+její klín vlhne, jak se o něj otírá jeho penis, do polibků vkládá svou nevybitou vášeň a když jeho ústa zajmou její bradavku, roztřese se jí dech, hladí ho po zádech, ne dlaní, ale lehce mu projíždí po kůži nehty+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř kvě 27, 2009 5:51 pm

*přesune se k její druhé bradavce a věnuje se jí do té doby než je úplně tvrdá*sladká*zašeptá a přesune se zpátky k jejím ústům a hrudí se otře o její ztvrdlé bradavky a chvěje se vzrušením, při jejích dotecích nehty*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí