Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 9:22 pm

(mluvilo... tys o něm mluvila. mě by to ani nenapadlo... někteří chtěli tetovanou i nebohou Tir. prostě si nedají pokoj!)

Molly: vidí otisky zubů zřetelné. mravenci...nějaký velký druh. obrovský... a se stočenou dvojkou a mírným předkusem, koukám. teda jestli se tu takoví potulujou, tak venku není bezpečno! rafne ji malinko. fáborky? myslíš bojovka se dvěma kusy fáborů končící ve sklípku? no, když vezmeš termofor...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 9:27 pm

(někteří jsou již jako pěna.. :pii ...Tetovaná Tir je taky dobrá (pšššt ::( ))

Sam: Tss...to by sis to moc ulehčil! žádné dva fáborky, žádnej sklípek! Úkoly při bojovce budeš plnit - pěkně jako na táboře! A pravdu máš, že ve sklípku bysme zmrzli...nech se překvapit! +Znovu mrkne po zbytcích.+ To víš, jih, tady všechno dorůstá do větších rozměrů. Klimatické podmínky příznivé, dostatečná vláha, teplota, rosný bod...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 9:30 pm

Molly: bojovka... tábor... úkoly... kam jsem se to dostal? rezignovaně odpadne a zalehne ji.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 9:34 pm

Sam: +Směje se pod ním.+ Na venkov! Neboj...+obejme ho a šimrá na zádech.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 9:38 pm

Molly: taková pastorální idyla to vypadalo a teď mě chtějí zašantročit na bojovku... stěžuje si, ale pohodlně se mu leží a stačí natáhnout ruku a může se i cpát dobrotama, tak to dělá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 9:44 pm

Sam: Zašantročit? Co tě to napadá?..Přece bych tě nenechala bloudit ztraceného, smutného vinicí...+kucká se pod ním smíchy a snaží se mu ukrást něco z toho, co pro ni navařil a teď si to sám spokojeně pojídá.+ Říkala jsem přece fáborky...dva tři úkony...teda úkoly...a v cíli odměna....
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 9:55 pm

Molly: má delší okončetiny a leží nahoře, tak ji zlobí tím, že ji nenechá dosáhnout na mňamky. ale když jsem říkal, že budou dva fáborky, kalhotky a podprsenka, taks říkala že ne. nemohl bych odměnu dostat předem? vychytrale smlouvá. vyměním za žvanec! vnadí ji na sladkou omeletu, kterou - kouskem - mává v bezpečné vzdálenosti Moll před nosem.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 9:59 pm

Sam: +Kroutí se pod ním a snaží se dosáhnout na omeletku.+ Malý závdavek...možná...dej mi to dobrý..!+ taky smlouvá.+ Nebo větší...prosím...+udělá "úúúplně" smutné, bezmocné oči.+ To tak krásně voní! +chňapne mu po ruce, ale Sam ucukne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř říj 20, 2010 10:02 pm

Molly: ještě chviličku ji napíná a zlobí. pak se odkulí, posadí se a krmí ležící Molly přiměřenými sousty. cha! smutné oči chudých na nás neplatí! voní to, neb jsem hrozně šikovný. a že jsi to ty, dám ti. a doufám, že ty mi řekneš to samé! culí se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř říj 20, 2010 10:11 pm

Sam: +S rukama pod hlavou se nechá krmit, ještě chvilku dělá smutné oči, ale pak se na něj taky culí.+ Jistě hrozně šikovný...prakticky nepřekonatelný v jakékoli činnosti do které se pustíš...+utahuje si z něj+...ale tohle je vážně skvělé! Dám ti cokoliv budeš chtít...kdykoliv...+slibuje s plnou pusou.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette