Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Eillen » čtv říj 21, 2010 9:29 am

Otočí se k Nef Zkusila si někdy se svým drakem mluvit? Prý se tím utužuje vztah mezi drakem a člověkem.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 1:05 pm

Eil: +zamyslí se nad tím+ Popravdě, nezkoušela. +přizná se+ Vůbec mě to nenapadlo. +stále si prohlíží draka+ Myslíš, že by se mnou komunikoval? +samozřejmě myslí toho, co se prohání na Darktoru+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » čtv říj 21, 2010 3:23 pm

Nef: Myslím, že by to mohlo jít. Za zkoušku nic nedáš. A pokud u tebe zůstává, tak k tobě má určitý vztah. usměje se Tak ho zkus myslí přivolat. Uvidíme, jestli se tu objeví nebo ne.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 3:40 pm

Eil: Pravdu zkusit to můžu. +přikývne+ Říkáš přivolat myslí? +zeptá se, zapřemýšlí jak se dráček jmenoval, Gretlem, naštěstí si vzpomene a zkusí ho v hlavě zavolat, dlouho se nic neděje+ Možná, že to vážně nepůjde. +zakroutí hlavou, ale zkusí to ještě jednou, vykulí oči, když se před nimi objeví malý zelený dráček+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » čtv říj 21, 2010 4:01 pm

Překvapeně zamrká. Čekala maximálně, že se jí Gretiem ozve v mysli. Páni, Nef, gratuluji. Gretiem je tvůj duševní drak.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 4:06 pm

+musí několikrát zamrkat než zpracuje zdělení od Eillen+ Cože? +otočí se na ni+ Cože je? +těkne pohledem mezi dráčkem a Eillen+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » čtv říj 21, 2010 4:20 pm

Nef: Tvůj duševní drak. Draci mají možnost volby. Chtějí-li, mohou spojit svoji duši s člověkem. Draci toho využívají minimálně, protože po smrti člověka jim schází právě ta lidská duše. Když se však s tebou spojí, má to pro tebe určité výhody. Po letech cvičení můžeš využívat dračí magie - sice jen omezeně, ale jde to. Další výhoda se může brát i jako nevýhoda. Prodlouží se ti život. Nevím přesně o kolik, ale minimálně o délku jednoho života. vysvětluje místo eillen, protože ta o tom tolik neví.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 4:27 pm

+stočí pozornost ke Creaganovi a pozorně ho poslouchá+ Tak proč to dělají? Proč spojují... svoji duši? +tuhle část nechápe+ Dračí magie? Prodloužení života? Proč mi to teď připadá, že sem si přidělala další starosti? +zní to dosti ztraceně, nějak neví jak si s tím poradit, kor, když teď má rozházenej život díky svym klukům+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » čtv říj 21, 2010 4:34 pm

Víš, draci z naší země byli původně lidé, kteří po smrti měli tu čest stát se draky. Někteří z nich se pamatují na svůj lidský život, mají stále lidské pocity. A když potkají někoho, kdo je jim blízký, neodolají a spojí svoji duši s tím daným člověkem. Samozřejmě tě do ničeho nemohou nutit, takže pokud nechceš, aby k spojení došlo úplně, můžeš tomu zabránit. Ale třeba ten dlouhý život tě nemusí přeci děsit. Eillen říkala, že kouzelníci v tomto světě mají standartně delší život, než obyčejní lidé, ne? zeptá se, protože si není jistý, jestli si to neplete.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv říj 21, 2010 4:39 pm

A jak poznám, že se mnou spojil svoji duši úplně? Ani jsem netušila, že je můj duševní drak. +zagestikuluje rukama+ Jo, myslim, že to tady tak je, ale já nejsem odsud ani nejsem kozelník v tom smyslu slova, jak ho vnímají tady. +zakroutí hlavou+ Ale o to nejde. Já jen... jsem překvapená a vyvedená z míry. Poslední dobou se toho děje nějak hodně.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran