jop..pokorně se přiznávám, že jsem mu "přežehlila image photoshopem" ale je to ten samý...jen s douhými vlasy...a ehm..hodně dobroušený grafikou...jsem nad tím včera seděla půl dne...bude na plakátku ve větším...štvala mě ta vyřvaná fotka v avataru..ale ona kvalitnější nikde není...grrr.. on vůbec nemá velký fotky, s kterými by se dalo něco dělat....
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
jj, už to vidím, je to on. Musím pochváliť, tak s photoshopom by som chcela aj ja vedieť robiť . Akurát teraz vyzerá J-C nebezpečnejšie. Nechcela by som, aby sa na mňa naštval
Mem.jj, je:) i když je kapku k nepoznání.. a ono z té fotky nakonec vylezlo spíš něco jako jako malba...jj, to vypadá...má takový vražednější výzor:) ale zase..když si k tomuhle představíš JC běžné chování (tedy když zrovna nebije zaměstnanec ) ale před představením...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
lach:D no..třeba najdu i nějakou milejší na retuš:D ale on ten chlap má takový pronikavý pohled skoro na všech fotkách...
nebooj, tě nedám...ho unavíme, aby nebyl takový..čilý a nazlobený...chceš??