Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » sob kvě 30, 2009 6:50 pm

To mě těší, taky miluji děti. +nadšeně+ Jsem ráda, že jsi ke mně upřímný, ale u tebe, jako u smrtijeda, je jisté, že máš na svědomí pár životů. Ovšem u mne se to nepředpokládá, že bych zabila. +říká pomalu a váží slova+ Tvoje otázka mě, upřímně, zaskočila +neví, jak mu to říct+ Ano... zabila jsem jednoho člověka +řekne tiše+ Bylo to v sebeobraně, bránila jsem svůj život a a život blízkého člověka a hájila zájmy své organizace +pořád má hlavu skloněnou dolů a hraje si s náramkem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 30, 2009 8:29 pm

Není důvod, abych k tobě upřímný nebyl, a věř mi nejsem pyšný na svoje oběti, kromě jedné nebo dvou*pousměje se, bedlivě ji poslouchá a pak se zamyslí*V sebeobraně se to nenazývá vražda*pohladí ji po vlasech* jaké organizace?*dojde mu, že o tomhle jejím zájmu nic neví*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 30, 2009 8:44 pm

Jestli si pamatujes, jak jsi se mě kdysi ptal na můj rod, tak jsem ti řekla, že sahá až do období templářských rytířů. Neřekla jsem ti ale, že moje rodina už po celé generace a celá staletí patří do této organizace, která dodnes trvá, přestože si většina myslí, že Řád templářských rytířů zanikl ve čtrnáctém století. +říká to potichu, jako kdyby se bála, že ji někdo může slyšet+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 30, 2009 8:48 pm

Co přesně znamená být v tom řádu?*se zájmem, docela ho to překvapilo a tak ji napjatě poslouchá aby mu neuniklo ani slovíčko*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 30, 2009 8:59 pm

Je to naše tajné poslání, chráníme poselství věků, pocházející z dvanáctého století ze Šalamounova chrámu v Jeruzalémě a předáváme si jej z generace na generaci. To je moje pravé zaměstnání, nebo spíš poslání. +vzdychne si+ Tak a teď už to o mně víš, ale víc ti říct nemohu. +zvedne hlavu a koukne mu do očí+ Něco ti ukážu. +odhrne si dlouhé vlasy na šíji a vzadu na krku, v místě, kde končí porost vlasů, je skryté malé tetování, rudý osmicípý kříž.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 30, 2009 9:05 pm

*s napětím ji poslouchá a když domluví překvapeně vydechne* No pánim, koho jsem si to nabrnknul*zamyšleně si prohlíží její tetování a přejíždí po něm prstem*Zajímavé...
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 30, 2009 9:13 pm

Našeho tajemství se za celou dobu existence bratrstva chce zmoctit spousta podivných spolků a nepřítel, kterého jsem zabila, byl najatý zabiják, vyslaný odstranit zástupce nejvyššího představitele našeho Řádu a nastolit chaos v organizaci. +vzpomíná+ Střelil ho v jeho kanceláři zrovna ve chvíli, když jsem tam přišla já. Když namířil pistoli na mně, nedala jsem mu šanci zmáčknout spoušť. Padl k zemi pod avadou dřív, než si uvědomil, že nemám v ruce zbraň. Klasickou zbraň. +koukne mu zpříma do očí+ To je mé tajemství. Teď už i tvé.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 30, 2009 9:16 pm

*napjatě poslouchá*Neboj nemám v plánu se o tom někomu svěřit*trochu zaraženě se usměje* Musim uznat, že můj rod je proti tomu absolutně nezajímavá snůčka lidí*trochu šokovaně*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 30, 2009 9:25 pm

Ten senešal... +skloní hlavu+ ... byl můj otec. +na chvíli se odmlčí+ Tato rodinná tragédie byla příčinou toho, že jsem opustila rodné hnízdo a přestěhovala se sem do Anglie. +koukne mu do očí a rychle změní téma+ To není pravda +usměje se+ Říkala jsem ti, že Blackové mě fascinují už dávno. A nejvíc ty. +políbí ho na ústa+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 30, 2009 9:31 pm

To je mi líto*pohladí ji po vlasech*Jak tě můžu fascinovat, když sama jsi mnohem mnohem zajímavější osobnost, i rodově.*usměje se, přitáhne si ji blíž a políbí ji, pak se usměje*Jsi samé překvapení, asi začnu pít olivový olej abych z tebe jednou nedostal infarkt*mrkne na ní*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí