Molly: přitáhne si ji k sobě, hezky srdce na srdce (s moc příjemným polstrováním ) a políbí ji do vlasů. potichu, ale zřetelně jí říká. ještě jsem nikoho tak nemiloval, jako tebe. těžce vydechna a hledí ji po zádech až na zadeček. už ji netrápí, je na tom stejně, jako ona. jseš moc krásná, nejkrásnější. hebká, měkká... a moje... úplně celá... sveze se jí rty na krk a rameno.
Sam:+ Zavře oči a nechá se pod víčky běžet obrazce, které tam vykouzlilo slunce. Tělem ji proudí elektřina ze Samových polibků a na bradavce se zastaví jako oheň. Z úst jí unikne slastný vzdech.+
Molly: nedá mu to a musí se zasmát, jak je spokojená. a když se jí to tak líbí, ještě trochu přidá a pak se věnuje i druhé bradavce. taky se mu to líbí a je to na něm znát.
Sam: +Cítí Samovu spokojenost a stehnem se otírá o jeho penis. Slyší, že se Sam směje, ale nerozklíčuje, čemu. Otevře oči a usmívá se při pohledu na to, jak si s ní hraje.+
Sam: +Jak se Sam začne nespokojeně vrtět, dělá mu prostor, aby měl pohodlí a ona taky . Jednou nohou mu obejme bok.+ Jenom tvoje...+pomyslí si, ale možná to řekne nahlas, přesně to neví.+
Molly: moje... celá... brouká vemlouvavě. a stejně jemně, ale nekompromisně se do ní vnoří. olíbáví jí krk a hladí boky. užívá si to, co právě prohlásil - Molly. a jenom jeho. celá.
Sam: +Nikdy se nenabaží toho okamžiku, kdy do ní Sam vstupuje. V tu chvíli se cítí jako cestovatelka, protože onen okamžik ji přenese do jiného světa...(co to píšu? ) Poslušně mu vyjde vstříc, ale pak ho v sobě trochu stiskne, aby byo jasno, že hodná holka - to jo, ale jenom když spí.+