Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » sob kvě 30, 2009 9:39 pm

Už je to v pohodě +usměje se+ No sama netuším, ale už dávno předtím, než jsem tě poznala, jsem studovala váš rodokmen a v životě mě nenapadlo, že někdy budu osobně znát jednoho z Blacků. Hodně osobně. +uculí se+ Olivový olej, hm... +rozesměje se+ nebude třeba, tohle bylo poslední mé tajemství, které jsem před tebou měla. Už ti netajím vůbec nic. +řekne s úlevou+ A ty? +koukne mu do očí+ Hrajeme přece na pravdu.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 30, 2009 9:43 pm

Nepovídej. Hodně osobně?*zasměje se*pěknej přístup. To jsem rád, je poměrně drahý*usměje se* Nevím co bych před tebouměl za tajemství, že jsem zabil pár lidí víš. Že jsem zradil taky víš. Jsi určitě hodně informovaná.Jediné co ještě nevím, je co tvoji muži?*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 30, 2009 9:59 pm

+malinko zrudne+ Čekala jsem tuto otázku a trochu se jí obávala, nicméně odpověď na ni je hodně důležitá pro náš vztah. +začne zeširoka+ Když jsem bydlela ve Francii, měla jsem tam známost, která ale není důležitá, protože skončila dřív, než jsem odjela. Když jsem se přistěhovala do Anglie, chtěla jsem začít nový život a zapomenout na minulost. Jak víš, mám divokou a nespoutanou povahu a chtěla jsem si užívat. +trochu omluvně+ Byla jsem bez závazků a tak jsem si dělala, co se mi zlíbilo. A pár mužů v mém životě bylo a některé z nich dokonce znáš. +vzhlédne k němu+ Chceš opravdu vědět, kdo to byl?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 30, 2009 10:03 pm

*naslouchá ji s úsměvem*No nespoutaná.....trochu si to umím představit, taky jsem chvíli tak žil, člověk si to asi musí vyzkoušet*mrkne na ní* Ano opravdu bych to rád věděl*políbí ji do dlaně a kouká ji do očí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned kvě 31, 2009 9:52 am

+obejme ho kolem krku a dívá se mu zpříma do očí+ Víš, že mám slabost pro smrtijedy +usměje se+ Antonin Dolohov mi pomohl, když jsem se přistěhovala do Anglie a rozešla jsem se s ním teprve nedávno. Dalším mužem, s kterým jsem něco měla, je Severus Snape. +sleduje ho, jak bude reagovat+ City v tom nehrály vůbec žádnou roli, šlo čistě jen o sex. Severusovi se jen těžko odolává. +uculí se+ Stejné to bylo i s Luciusem Malfoyem. +koukne na něj trochu provinile, protože je to jeho přítel+ Ano, i já jsem nakonec podlehla jeho svodům. Ale vyplynulo to jaksi ze situace. +řekne na svou obhajobu+ Ještě byl v mém životě jeden muž. +řekne tiše+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 12:36 pm

*poslouchá ji, při Dolohovovi se mu nehne ani sval, při Snapeově jméně se trochu podiví, ale nechá to být, když zazní Luciusovo jméno, tak se jen ušklíbne* Jak to ten chlap dělá*zamumlá*Ještě jeden?*tázavě*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 12:43 pm

Toho jediného asi neznáš, i když vlastně ze školy možná ano. Remus Lupin. +sklopí zrak+ Je to jediný muž, o kterého jsem skutečně stála, na kterém mi záleželo a u kterého mi nešlo jen o to užít si. Jediný muž, kterého jsem opravdu milovala. +zašeptá+ Chci, abys to věděl. +po chvíli zvedne zrak k němu+ To je všechno. +usměje se nejistě+ Teď víš o mně už opravdu úplně vše. +kouká mu do očí a čeká, co na to řekne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 12:47 pm

Ten vlkodlak?*překvapeně, ale pak se trochu sklidní*děkuju, žes mi to řekla*usměje se na ní a políbí ji na čelo* vážím si toho*zašeptá*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 1:04 pm

Máš něco proti vlkodlakům? +trochu podrážděně+ Sám si to nevybral. +zastane se ho+ Promiň, miláčku +ztiší hlas+ Ale Remus bude mým dobrým přítelem napořád. +přitáhne si ho blíž k sobě+ Teď mám už ale jenom a jenom tebe +vtiskne mu dlouhý polibek na rty+ A teď se zeptám já. +ušklíbne se+ Co ty a tvé ženy? +pobaveně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 1:08 pm

Ne!*zvedne ruce v obraném gestu*Nic, nikdy mi nic neprovedli. Chápu. Zastávám názor, že nelze z vztahu jen tak vyklouznout a zapomenout*usměje se, když ho políbí, obejme ji*No vážně to chceš slyšet?*s úšklebkem*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí