Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pon říj 25, 2010 9:22 pm

Tir: +Je zmatený, že ho to jemné a hlaďoučké odstrkuje, probouzí se a je vyjevený, že ho Tirage najednou vedle sebe nechce. Ví, že je to ona, podle chutě, kterou ochutnal pod nánosem svíčkové. Chce si ji zpátky přitáhnout a znovu políbit.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon říj 25, 2010 9:26 pm

Fab: ještě snící se brání a odstrkuje ho. hrozně nespokojeně kňourá a kope kolem sebe. ve snu si připadá, že ji podvedli, že jí sebrali něco krásného jejího a vydávají za to něco cizího. vůbec se jí to nelíbí a pere se jak se snovým vetřelcem, tak s tím pocitem. ale nemůže se probudit a zjistit, jak je to doopravdy.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon říj 25, 2010 9:33 pm

Tir: +Probere se docela jasně, když dostane pořádný kopanec do holeně.+ Tir...miláčku...ještěřičko! Co se stalo? Probuď se..miláčku...+snaží se jí pohladit, ale spíš uhýbá před divokým tancem ležící Tirage.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon říj 25, 2010 9:38 pm

Fab: jeho snaha a hlas ji přeci jen probudí. zadívá se na něj nevěřícně, že je u ní a ne někde daleko, čehož se ve spaní bála. přesto ho kontrolně políbí - ochutná a očichá, jestli je to ten správný Fabien. když zjistí, že je, tak ho obejme, něco neartikulovaně zakňourá - zdá se jí to jako jasné a dostatečné vysvětlení - a blízko u Faba zase zapluje do spánku. rty a tvář přitisknutou na jeho rameni.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte říj 26, 2010 11:39 am

Tirr: +Nediví se ničemu. Jenom ji hezky obejme a pohladí po tváři.+ Spi holčičko...a teď hezký sen...jo? +Zavře oči a snaží se zase usnout, ale jde mu to ztuha, protože kopanec na noze docela bolí a Tirage mu poněkud tlačí na přívod kyslíku, ale neováží se jí odsunout, aby se jí zase něco ošklivého nezdálo.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte říj 26, 2010 11:53 am

Fab: (no chudinka malej...)
jeho hlas a blízkost ji uklidní. za chvíli něco zamumlá o tom, že jí má Fabien vrátit podprsenku, nebo mu ona vezme trenýrky s chobotnicema. zavrtí se a zachruje a natulí se zadečkem k jeho boku. nahrne si do náruče asi tři malé polštářky a spokojeně spí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte říj 26, 2010 11:56 am

(jo..úplně malý ubožátko :lol: :twisted: )

Tir: +Vydechne, když se Tir otočí na bok, taky se otočí, přitiskne svůj klín na její zadeček a obejme ji, že bude taky spát. Pak mu to ale v hlavě zašrotuje..+Podprsenku?...já žádný trenky s chobotnicema nemám?!+ Trošku v něm zahlodá žárlivost o kom se to vlastně Tir zdá.+

(Moruše mě hrozně kouše do nohy! ::( )
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte říj 26, 2010 12:08 pm

Fab: jak se na ni natiskne, Tir spustí s mluvením ze spaní. blábolí nějaká nesouvislá vyznání a s někým se dohaduje a škádlí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte říj 26, 2010 12:12 pm

Tir: +Úplně zblbne. Sedne si vedle ní na postel a sleduje její hovor s někým, o kom se jí zdá a v hlavě mu šrotují strašné myšlenky. Během několika minut se málem zblázní. Jako pominutý štrachá na nočním stolku po cigaretách a když je najde, zapálí si dvě najednou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte říj 26, 2010 4:12 pm

Fab: ze sna se i směje a občas dál prohodí několik více méně srozumitelných slov. potom zmlkne a jenom se moc hezky usmívá. zase něco povídá a zakňourá tak známým způsobem, že Fabien bdící, nervózní, naslouchající musí být žárlivostí na mrtvici. ovšem na konci onoho kňourání a vzdychání dodá hrozně zamilovaně a prosebně: Fabískuuu... a šátrá rukou kolem sebe, neb jí teplé tělo miláčka zmizelo z dosahu.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette