Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Personál salonu » stř říj 20, 2010 12:36 am

Hlavičku sem, prosím +natočí si ji tam a opláchne jí vlasy teplou vodou a vmíchá voňavý šampon+ Taky máte ráda, když se vám někdo hraje s vlasy? Já taky. Je to moc přijemné +mydlí jí přitom jemně vlasy+ Délku chcete nechat, nebo že bychom ji trochu zastřihli?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Narcissa Malfoy » stř říj 20, 2010 8:56 pm

Zastřihněte maximálně konečky. Manžel by se zlobil, kdyby poznal, že jsem si vlasy nechala zkrátit... zavře oči a užívá si ten voňavý šampon, lehké doteky na pokožce a jemnou masáž
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » stř říj 20, 2010 9:49 pm

Nebojte se, váš manžel ani nepozná, že máte vlasy o něco kratší a vašim vlasům to jen prospěje +když jí domyje vlasy, spláchne jí je teplou vodou a nanese výživnou masku po celé jejich délce+ Teď to necháme chvilku působit. Dáte si zatím něco k pití?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Narcissa Malfoy » čtv říj 21, 2010 6:35 pm

Dala bych si vychlazený pomerančový džus, jestli máte, s lískem máty.
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » sob říj 23, 2010 10:35 pm

Hned to bude +z lednice vytáhne vychlazený džus a nalije do sklenky a ozdobí jí to nějakým lístečkem+ Už jste někdy navštívila náš salon, madam? Nebo máte svého dvorního vizážistu? +podá jí sklenku+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Narcissa Malfoy » ned říj 24, 2010 4:55 pm

U vás jsem ještě nikdy nebyla; mám celkem šikovnou domácí skřítku, která se mi stará o účes a o pleť. Ale poslední dobou se jí třesou ruce; musela jsem ji zbičovat, když mi vytrhla pár vlasů. Budu si muset pořídit nějakou jinou. A proto jsem zatím navštívila váš salón. Přece jen sehnat dobrou domácí skřítku není tak jednoduché. A u vás je lepší péče, přece jen nemáte tak ostré pařáty... zamyšleně upíjí džus
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » ned říj 24, 2010 8:24 pm

Skřítku? +podiví se a málem nadskočí, když řekne, že ji zbičovala a honem rychle si dá ještě víc záležet, aby se to madam líbilo+ U nás vám poskytneme tu nejlepší péči +opláchne jí kůru z vlasů, vysuší a pak jí začne stříhat konečky, dává si velký pozor, aby jí nevytrhla ani jediný vlásek+ Ne, my tady nemáme pařáty +pro jistotu si zkontroluje nehty+ Tady se vám nic nestane +ujistí ji a opatrně stříhá+ Stačí vám to takhle? +otočí ji k zrcadlu, když dokončí střih+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Narcissa Malfoy » pon říj 25, 2010 10:56 am

Myslím, že je to docela postačující dlaní si načechrá konečky vlasů a vůbec to nebolelo. Vytvořte mi na tom nějaký nadýchaný účes, dávám vám volnou ruku. Vidím, že opravdu víte, co děláte. A ty vaše šampony a kůry moc pěkně voní, to je opravdu něco jiného než lektvary od Severuse. Víte, on do toho namíchá takové bylinky, že je to opravdu účinné, ale nic navíc, takže smyslový požitek trochu pokulhává opře se do křesla a nechá kadeřnici, aby dělala, co umí
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » úte říj 26, 2010 3:49 pm

+oddechne si úlevou, že se to madam líbí a že nic nezkazila+ Všimla jsem si už několikrát, slečno, že jste požitkářka na vůně +vetře jí do vlasů výživný balzám a masíruje jí pokožku hlavy, aby se dostal až hluboko ke kořínkům vlasů+ Vše, co tady používáme, je čistě přirodní. Vonné esence dovážíme až z Egypta. Používáme dvě, lotos a papyrus (hehe, neodolala jsem, protože obě jsem si skutečně přinesla, obzvlášť ten papyrus nádherně voní;)) Pokud byste měla zájem, je možné je u nás i zakoupit. Ve formě šamponů, mýdel, balzámů nebo toaletních vod. Upozorňuji však, že jsou trochu, ehm... dražší.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Narcissa Malfoy » úte říj 26, 2010 6:09 pm

je potěšena tou slečnou, i když se předtím zmiňovala o manželovi, ale mlčí, aby to nepokazila Nevadí, že jsou dražší, určitě si u vás něco vyberu zavře oči a užívá si, protože jí masáž hlavy dělá opravdu dobře
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví