Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Ares » stř říj 27, 2010 3:25 pm

Lanevra píše:Ares: °Pokrčí trochu rameny a jelikož stojí za ní (předpokládám tedy) opře se o jeho hruď° Je tu hodně upírů, což není zrovna něco co mě těší °zachichotá se° Tak nemám chodit do upířího podniku co? °řekne pobaveně° Ale jistě, Styx tu je, ale kolem ní je vždycky hodně lidí. Navíc °koukne na Styx a Remuse° má tu přítele řekla bych °ještě Remuse nezná, vlastně nebyla představena ani Tonymu°

Rukama se opře o pult takže teď má Lanu jakoby v kleci. Pohledem najde přítomné upíry. Každý z nich se s někým baví. Tady ti nebezpečí nehrozí, krásko. líbne ji zlehka na krk. Jo, chtěl jsem říct něco takového. ušklíbne se. Napřímí se a sedne si na židli vedle ní. U číšníka ji objedná sklenici ginu. Podívá se směrem co Lana. Vypadá to tak. Přikývne. Vezme do ruky sklenku a naráz ji vypije. Co bys řekla troše tance? s úsměvem si ji prohlíží. V tak krásných šatech bys neměla jenom sedět.

Trochu ho svědí na zátylku, jakoby ho kdosi pozoroval. Když se ale po chvíli rozhlídne, nikoho nevidí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Jason » stř říj 27, 2010 3:44 pm

Rebecca Altamirano píše:Jason: Koukne na láhev a pak mrkne přes bar na lahve vyrovnané na policích. Nevadí, máme zásobu. Uculí se taky a blýskne jí v očích, když si vzpomene co mu předcházelo. Co přišlo po tom si radši moc nevybavuje. Ještě by probrala svou zlou schízu:D:P

(néé, zlou schízu schízy neprobouzet..ta má sebevražedné sklony...:D)
*sleduje její pohled* pravda...Tak mě napadá, ten, kdo nám odává chlast, musí být v pěkným balíku...když si vezmeš, kolik se toho tady vypije...*pohrává si se sklenkou* v příštím životě budu obchodník s chlastem. Přímo u zdroje, odbyt pofrčí...pf..*lupne do sebe panáka*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » stř říj 27, 2010 3:47 pm

Asher píše:Man: Zatváří se přistiženě. No...troška intrik ještě nikoho nezabila. Pak se zarazí, jak se nad tím hlouběji zamyslí. I když možná jo. Uzná nakonec a ďábelsky se usměje.

*široce se uculí* tak vida. No, asi jak koho...když se nechá při tom chytit, tak moc nepožije...ale to by nám spíš mohl poradit někdo jiný, že?*drbne do zamyšleného J-C, který jen zamrká*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř říj 27, 2010 3:48 pm

to se nesmíš nechat nachytat při intrikaření *zatváří se* ale stačí trocha cviku, diplomacie a dobré kontakty...zbytek pak už jde sám...*pokrčí ledabyle rameny, jako by o nic nešlo*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 3:49 pm

(Nef a Lano, omlouvám se, včera jsem neměla náladu psát, vy víte, proč, dnes to napravím;))

Nef: +konečně jí to dojde, proč Nef tak na ni mává, div si ruku nevykroutí. Přijde za ní (rozdvojí se) a obejme ji+ Nef, ahoj, zlato. Koukám, že jsi vytáhla provětrat do společnosti své... +neví, jak je má nazvat+ osobní strážce +uculí se a zalétne zrakem na Spikea a Angela a usměje se na ně+ Představíš nás?

Nesmrtelný: Dobrý večer, příteli +s milým úsměvem se na něj otočí+ Vidím, že nevynecháte jedinou příležitost společensky se vyžít +podá mu ruku na přivítanou+

Lana: +přikrade se k ní zezadu, i když ví, že ji upírka musí slyšet+ Lani, proč sedíš tady tak sama v koutku? Pojď, představím ti své přátele.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 4:03 pm

Remus: To je skvělé, že jsi se tak rychle zregeneroval. Vím, že jsi měl četná zranění. Důležité je, že jsi v pořádku +trochu se od něj odtáhne a přeměří si ho zkoumavě od hlavy až k patě a pak se nejistě zeptá+ Jsi v pořádku... že ano? +napětí posledních hodin z ní opadne jak listí na podzim, když na vlastní oči vidí, že je Remus živ a zdráv a rozesměje se. Obejme ho kolem krku a otírá se mu nosánkem o nosánek jako eskymáček, už je zase ve svém živlu+ Slib mi, že už nikdy nebudeš riskovat život kvůli mně +přitulí se k jeho hrudi, opatrně vzhledem k jeho skrytým zraněním+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 27, 2010 4:18 pm

Styx: *mrkne na ni* něco ještě chvíli potrvá, no...ale vzhledem k tomu všemu..a skutečnosti, že ten Amonovův doktor byl spíš řezník než co jiného...*usměje se* ale jinak v pořádku..o horší část se postaral přímo amon, tak si nemůžu stěžovat.. *o žranici na Mytince radši pomlčí takticky:), přitulí si ji* to ti slíbit nemůžu...co když někde na procházce uklouzneš a budeš padat do nějaké díry...a já ti nebudu moct podat ruku, protože bych tam mohl spadnout taky?*uculí se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 4:25 pm

Styx: (však v pohodě :) jen tedy uvědomuješ si, že si právě nejspíš lezla přes stůl, aby si Nef objala? :D )

Styyyx, zlato. +široce se na ni usměje a protáhne se kolem Spikea, aby jí mohla pořádně obejmout+ Ráda tě zase vidím. +obejme ji opravdu srdečně, když jí tak dlouho neviděla+ I tak se někdy chovají. +zasměje se+ To víš, že jo. +usměje se na ni+ Takže... +otočí se s úsměvem tak, aby viděla na všechny+ Styx tohle je Spike, můj přítel. +představí jí nejdřív blonďáka, jelikož je blíž a tváří se trochu veseleji než Angel+ A tohle je Angel, můj přítel. +představí ji i Angela, samozřejmě myslí "přítel" jako "milenec" ale nějak se jí to nechce říkat jinak a vesele se na ni uculí, aby to ti dva neviděli+ Spikeu, Angele, tohle je Styx, moje nejlepší přítelkyně. +dokončí představování s úsměvem, v těch cigaretách určitě něco je+ Pojď, posaď se na chvilku k nám. +vyzve Styx a zase se protáhne kolem Spikea na svoje místo+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 4:33 pm

Remus: Ale všechny důležité orgány máš nepoškozené a funkční, že ano? +uculí se uličnicky+ Takže Amon ti pomohl z nejhoršího? Budu se mu muset nějak revanšovat za tvou záchranu. Třeba šťavnatým řízkem +tváří se vážně, ale v očich jí tančí ďábelské plamínky+ Měla bych tě celého důkladně prohlédnout a pofoukat ti bolístky +šeptne mu do ouška+ Ale na sex zapomeň. Na dlouho. Dokud nebudeš zcela fit.
Naposledy upravil Styx dne stř říj 27, 2010 5:30 pm, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 27, 2010 5:21 pm

*zacuká mu smíchy v obličeji* nepoškozené funkce...zatím jsem si ničeho nefunkčního nevšiml...*poznamená s vážnou tváří, pak na ni koukne* no tohle..tak to radši nic neprohlížej...*zavrtí se smíchem hlavou*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre