Doufám, že dorazím. Mám nějaké rodinné záležitosti k řešení, ale snad se stihnu včas utrhnout a dorazit.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?
Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
heh..kdo příjde, ten tam bude, jednoduchý...já nikomu za to trhat ruce nebudu:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
ach jo, tak já nakonec nedojdu . Máme v sedm nahlášenou návštěvu a nebylo by ode mne společenské, kdybych si pod stolem něco ťukala na iphonu...hezky si to ale užijte!
Hostitelka bude ovšem stylově za paní Draculovou:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
díky za účast...masky byly moc hezký..až by to chtělo zvolit tu nejlepší:) nějaký návrh?