Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 11:40 am

Nicol: +Trošku se před ní taky stydí. Byla vždycky za hodnou holčičku a teď, tohle!+ No ,já myslela na Honorého chatu, jestli bys nám půjčila klíč..

Sam:+ Podá mu svršky a líbne ho.+ Vidím, že to zvládáš i v negližé...+vesele mu zašeptá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 11:55 am

+Přižene se dolů jako velká voda. Tir mu vlaje za zády.+

Nicol: No, mami! Jak to, že dostl větrníčky jako první? +vyčítavě hledí na to, jak v Samovi mizí osmý vetrníček.

Moll: Čus! Nalej nám kafe, když stojíš! +Rozplácne se na kanape vedle Sama a posadí si Tir na klín.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 12:57 pm

Nicol & spol: ahoj, dobrééé ...ééé... cokoli, no ráno jsme musei spát, protože jsme to v noci nezvládli... raděj přestane vysvětlovat a trochu zčervená. pak si vžimne podobně růžovějící Molly a dostane tichý záchvat smíchu a z něj i škytavku.

Nicol: ještě před záchvatem smíchu. no hlad máme hroznej! a Fab řílka, že máte kostlivce ve špajzu - je to pravda?

Fab: přivlaje za ním a usedne mu na klín. pak se začne smát a škytat a marně se snaží vstát a jít nalít kafe. já to naleju, udělám. skoro to nedokáže vyslovit.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 1:07 pm

Molly: mně sluší všechno! kdybych se nebál, že se o mě dámy porvou, klidně bych tu besedoval i bez naklížení. zašeptá jí tiše odpověď. políbí ji taky a pohladí po boku, když si od ní bere oblečky.
tak chata? řekne pak nahlas a zamrká překvapeně, jak to má Moll podchyceno.

Nicol: krásná místečka, jo, to jo. strčí si do pusy dva větráky, když Fabien hořekuje, neb se bojí, že mu to pojídání utnou. vynikající! huhlá s plnou pusou.

Fab: klid, je jich asi dvěstě padesát... to se ani nepozná, že jsem ochutnal. vypadáš dost zdrchaně mimochodem. tiše si rýpne. a jak polkne, roztáhne pusu od ucha k uchu.

Tir: jenom protočí oči nad jejím smíchem a škytáním.
Fab: to je strašný, tohle Tir dělá často. pomůže ji buď zlochtat, nebo namočit do studený vody...ne, vlastně napít studený vody.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 3:41 pm

Sam: Bez naklížení to ani nezkoušej! +šeptá mu a dělá kočičí drápky. A nahlas..+Chtěla jsem ti navrhnout...není to nutný, ale u Honorého v chatě mám schovaný nějaký hrnečky, který bych si chtěla vzít do bytečku...kdyby se ti chtělo...je to asi 25 kiláků odtud..jenom bych si je tam vzala...ale můžu tam i sama, kdyby se ti nechtělo..

Fab: +Vrhne na něj pohled "krutá Molly" a podá hrnek kafe Tirage. Pak se posadí vedle Sama na opěradlo kanape, protože, když se tam rozvalil Fab s Tir, už není místo (ono by bylo, ale Fab by se musel smrsknout).+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 4:52 pm

Molly: využije toho a drží ji kolem zadečku - aby nespadla z kanape, samozřejmě :D . něco pojídá a vzájemně se s Molly krmí a drobí. chce, nechce - to jako že bych tu čekal, než samostatně dojdeš 25 kiláků tam a zase zpátky, jo? pro dva hrnky na čaj, jo? tiše se rozčiluje. tady v kraji divokých, vilných a chtivých pastevců koz, jo? to zapomeň! trochu jí zmáčkne zadeček, jak ji drží. na jak dlouho by ten výlet vyšel, aby to bylo v klidu? zase aby ti dva nepodpálili barák. koukne na Faba a Tir. a plácne Tir po noze, když na něj vyplazuje jazyk a nakopává ho za řeči o podpalování.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 5:04 pm

sedí si na rozvalujícím se Fabienovi jak vosa na bonbónu a ráda přijme kafe od Moll. díky! usrkne a dává napít i Fabienovi, který se tváří jako obsluhovaný alipaša. Fab ukazuje na dobroty - hlavně větrníky - a Tir je podává a krmí ho. je celá hodná a rozněžnělá z Fabienových výkonů a péče o její blaho, že teď moc ráda pečuje o něj a jeho blaho. když se snaží kopnutím ztrestat drzého Samíka, tak kafe málem rozleje, tak toho raděj nechá a lísá se, jako malá kočička. a nedbá Samových nevěřícných pohledů a komentářů, že takhle milou ji nezná, že tak dlouho hodná je jenom, když spí a podobně. po chvíli přeci jen vstane a jde pomáhat Nicol se servírováním a odklízením nádobí a podobně. aspoň si bude mít Molly kam sednout.
v tom si všimne pudinků. pozná nezaměnitelný Samův rukopis ve zdobení.
jé! Sam dělal pudink! cos podělal, že žehlíš, Same? kulí oči. tohle dělal vždycky jenom, když měl průšvih, aby Et nevyváděla! mňam! můžu si vzít? očuchává mističku.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » pon lis 01, 2010 5:49 pm

Tir: Tak už víš i o kostlivcích ve špajzu? Mám jich po domě poschovávaných mnohem víc!..Ve špajzu se vždycky něco najde, neboj! Mimochodem - nakládám tam kozí sýr a ještě není odleželý, takže NEJÍST!

Fab: +Přísně se na něj podívá.+ Tak ty bys i takové vzácné návštěve od pusy větrníky odtrhoval? Vypadáte oba sice dost vyčerpaně..+trochu se rejpne+..ale host má přednost a byl tu dřív +a zamumlá si+...neměl to po schodech!

Molly: Výborný nápak, zajít pro hrnky. Aspoň bys mohla překontrolovat, zda nezatéká do zadního pokoje. Posledně se nám s Honorém zdálo, že je nějaká vlhká zeď.

+Pozoruje mladý, jak se žďuchají a kmí a v duchu rozmýšlí, co ještě navaří, když v pánech jídlo mizí jako v popelnicích.+
Nicolette

Příspěvekod Nicolette » pon lis 01, 2010 5:50 pm

Tir: +Zareaguje na poznámku o pudincích.+ Cože? Před chvílí tady Isamun hlásil, že to vařila Molly!

Sam: Tak jak je to tedy, mladý muži ? To je vážně vaše výroba? To bych ráda ochutnala!
Nicolette

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 5:58 pm

Sam: +Vrátí mu poklonu.+ Ty taky nevypadáš nejlíp! To ses potkal s tornádem nebo co?...A už to nežer! Vem si koláč! +Strčí ruku do mísy a nahrábne takových 12 větrníčků naráz a nasyslí je k sobě a Tir, kterou krmí a je hodnej, i když se mu myšlenka zlechtání Ještěrky docela líbí.+

Tir: Prosim tě, nevrť se, ať se aspoň najim! +šeptá ji a drží ji na klíně, jednak, aby nespadla a jednak, aby si to užil :lol: .+ Co my podnikneme, když tu máti nebude? Zalezeme do postele a budeme spát? +velmi sugestivní otázka.+

Molly: +Udělá na ní děsný škleb a majetnicky se napije z Tiragina hrnku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette