taky bych byla pro ty, co se nakonec zúčastnili...když nevyberete, nic se nestane...jen mě inspirovala Styx v průběhu akce, že by to možná stálo za to, když už jste si tak losovali a vybírali kostýmy...
Styx: díky..za upírku na chvilku..proč ne:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Tak to máme úpírka, spiderman, duch, amon do mě kope, že fešná golux v námořnickým, fakt těžká volba. Nebyla by anketka? Tam člověka tolik "nebolí" vybrat jenom jednoho. (případně za každýho jednoho...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
tak na začátku je anketka (snad s ní nebudou problémy)
zařadila jsem jen ty, co přišli a co dodali obrázek..jednak myslím, že maska by se měla vybírat z těch, co tam byli a druhák, musíme přece vědět, jak ten účastník Vamp party vypadal... jestli jsem na někoho zapomněla, křičte.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-