Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned říj 31, 2010 11:03 pm

Jason: Rozesměje a jen bezmocně kroutí hlavou. Joo, to je fakt dobrá představa. A barman jim tam jen s úculem otevře další flašku a postaví ji na bar. Taaak...na co si připijem teď? Mě už to nějak nemyslí...Zamračí se na skleničku v ruce.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » ned říj 31, 2010 11:12 pm

+(hezky se zase spojí v jednoho) Nikdo se sním nebaví, osiřel a hlavně hodina už pokročila, takže se rozhodně už vyrazit k domovu. Sice si zrovna moc nezatančil, ale dobře si popovídal. Krátce pohlédne na Neferet a její společnost. Jen nad tím mírně zakroutí hlavou+ Jednou z nich stejně bude jen popel +řekne si pro sebe, jak už mají staří lidé ve zviku. Zaplatí a odebere se do hotelu+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Spike » ned říj 31, 2010 11:29 pm

Nef: +samolibě se usměje. Věděl že jí přemluví, protože on přeci přemluví všechny+ Však se neboj lásko, já ti to připomenu +sjede Angele pohledem když nabídne Neferet tanec. To by od něj nečekal, faktem ale je že se nesmí nechta zahambit+ Až si zatancujete, tak jsem nařadě já pudlíčku +řekne. Pustí ji aby si tedy mohla jít s druhým upírem zatancovat+

Angel: +přimhouří oči. Nějak se mu nezdá že to tak starší upír zamluvil, ale když jde s Nef tancovat nechce jí to kazit. I Spike se umí chovat jako hodný a obětaví chlapec+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 31, 2010 11:31 pm

Nef: +Vezem jí za ruku a odvádí na parket. Kdyby tam zrovna nehráli ploužák, tak by tam ani nepáchl, ale na tanec kdy se vlastně nemusí tancovat si troufá+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Jason » ned říj 31, 2010 11:33 pm

Beccy: no vida..*kývne na barmana a pak se zas otočí na ni* na co naco...*zamračí se, jak se snaží svůj alkem nasáklý mozek vyprovokovat k činnosti* na zlobivé tatínkovy holčičky..a na upíří uklízečku...*dodá šeptem, jak si to kolem projde Theresa a uchichtne se, až se po něm otočí, ale neví o čem je řeč tak jen zavrtí hlavou, zvedne nos a jde dál* už ji chybí jen ten...*naznačí smeták rukou*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » ned říj 31, 2010 11:39 pm

Ne, to se skutečně nebojim. +uculí se na Spikea, téměř neznatelně zvedne obočí, když jí taky nabídne tanec+ Proč ne. +usměje se nakonec, sevře jemně Angelovi ruku a nechá se odvést na parket+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 01, 2010 12:43 am

Jo tak to beru...Přikývne a málem se udusí jak přidá tu uklízečku. Hmpf...himl, chceš mě zabít?! Koukne na něj a snaží se nesmát moc nápadně. Pro jistotu na Theresu nekouká, protože to koště úplně vidí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon lis 01, 2010 3:56 pm

*se culí jak měsíček* já? co já, to ona...*mávne za upírkou* za to můžu, že když se na ni podívám, tak to vidím?*směje se tak, až si šplouchá alkem ze sklenky na prsty, kterýma si sklo drží* hergot..ještě se kvůli ní naložím do lihu...vlkodlak v lihu..to v žádným muzeu asi nemaj, co?*napadne ho nesouvisle*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 01, 2010 8:36 pm

Zadívá koutkem oka za mizející Theresou a uchichtne se. Hele...taky to vidím. Opatrně, neplýtvej vzácnou tekutinou! Napomene ho přísně a lítostivě kouká na kapky Jacka na jeho ruce. Eh...no to doufám, že to v muzeu nemaj... Zatváří se znechuceně, když si to představí. Blee...Prohlásí procítěně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pon lis 01, 2010 8:49 pm

pravda..vzácná tekutina...*uculí se a slízne si hezky provokativně z ruky Jacka(oh boha, to zní ale ..blbě:D)* no coo..když tam můžou mít...nevím...chobotnici...si představ..jdeš kolem regálů..a za rohem šup! velké akvárko....a tam bude plavat....*naznačí čubičku* s vypoulenýma očima...*musí se smát, jak ju vidí se tvářit*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre