Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 6:05 pm

Tir: +Střetnou se spolu pohledem a oběma je vše jasné.+ Budeš mít čas? Někdy potom...?+naznačí jí, že by bylo fajn udělat nějakou holčičí seanci.+

Sam: Proč jsi říkal, že jsem to vařila já? +vykulí na něj oči. A do ucha mu šeptá.+ Tedy, jako zachránce před divokými, vilnými pastevci koz bych tě asi s sebou vzít měla...Dva dny, vycházkovým tempem i s pozorováním motýlů v levandulovém poli. +A trochu usykne, jak ji zmáčkne a na oplátku ho trochu kousne do ucha.+ Řekni, co bys dělal, kdyby mě pastevci přepadli? +trochu provokuje a sesune se z opěradla na kanape vedle něj, když se uvolnilo místo.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 9:43 pm

Tir: ale jo, vem si, co chceš. aspoň ti to zacpe pusu nevymáchanou. a tiše dodá. jak je malá, tak je drzá a ukecaná.

Fab: jo, tornádo Moll. byl to střed tornáda a hurikánu, taková divná atmosferická situace. zato ty vypadáš, jak když tě vláčeli za koněm savanou.

Nicol: já jen říkal, že je Moll moc šikovná a všechno zvládne. i přemluvit mě k vaření. já své kuchařské umění spíš tajím - jednak to zase není až tak výjimečné a jednak pak nezvládám odolávat prosbám strávníků. drmonstruje svou přirozenou skromnost. ale dělá si trochu legraci. zvednezadek, při vstávání objede dlaní celý Mollyin zadeček kolem dokola. a osobně doručí Nicol misku pudinku. prosím, madame. obsahuje vaše vyhlášené maliny a ostružiny. culí se.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pon lis 01, 2010 9:51 pm

Sam: +Vděčně od něj přijme nazdobený pudink.+ Vidím, že vaše skromnost se téměř rovná té Fabienově. Pokud jsou v pudinku mé maliny, nemůže být jiný, než dokonalý! +Taky si dělá legraci a vesele se na něj zubí.+
Nicolette

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 9:53 pm

Molly: ale já nic takového neříkal. jen jsem tě chválil, že dobře vaříš. netvrdil jsem, žes dělala pudink. znovu si k ní sedne a přitulí si ji a tiše odpovídá. ty si klidně pozoruj motýli a kedlubny. já si zapozoruju, co se mi bude líbit. sugestivní pohled do výstřihu. a pak je tak trošku zavalen Molly a pocity a věmy. chytí si ji do náruče a dál rozjímá. no kdyby tě přepadli pastevci, to bych byl naštvanej, že mě předběhli, neb jsem si tě chtěl přepadnout sám. no a je bych asi musel na místě zardousit, jinak nevím. dodá vážně a starostlivě. ale hrobečky s mohylou kamennou bych nedělal, ať je sežerou vlci, nebo šneci, nebo co tu žere mrchy... a tebe bych musel povalit do trávy, vysloké... a tam by už nebylo vidět, co děláme...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 9:59 pm

Nicol: Fabien říkal, že už nemáte žádného dokonalejšího syna, jenom kostru ve špajzu... a teď slyším, že je tam i sýr... ohrne ret. nejíst?

Sam: dík. vezme si taky jeden pudink a přiťukne si mističkou s Nicol. a jde si sednout zase k Fabovi a laskavě mu dává ochutnat. taky umím pudink, víš? a lepší. vytahuje se.

Molly: asi jo. a ty, a aby to Fab neviděl, usmívá se na Moll a jenom pusou bezhlasně říká. jestli se mi povede ho utahat.

Fab: mezi krmením a ňuňáním mu pošeptá. do postele zalezeme a spát nebudeme, jo? trošku se mu na klíně zavrtí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 10:02 pm

Sam: Začínám mít strach, co mě na té svaté pouti za hrnečkama čeká! +Uvelebí se mu v náručí.+ Přepadení při pozorování přírodních krás! No, nevím, jestli to stihneš. Po cestě je to samej pastevec...budeš muset být hodně ve střehu! +Utahuje si z něj a provokuje...+a ještě dodává.+ Tady mrchy žerou mravenci...zrzavý!...+A pak úplně nevinný výraz.+ Co ve vysoké trávě?

Tir: +Kývá ze Samovy náruče a taky němě+..nápodobně!

Nicol: Jasně, všechno překontroluju, teda překontrolujeme!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 10:08 pm

Sam: +Nenápadně, aby Tir neslyšela.+ Vláčen? Spíš uvláčen...ovšem přiznávám, že dobrovolně. A neoplácávej jí, je skvělá a dokonalá...a...a...moje!

Nicol: No, mamí...a kdy bude ten sejra uleželej?

Tir: +Vezme ji nenápadně za kyčle a víc si ji vrtící na sebe přitiskne.+ To je ale zajímavá myšlenka...zalést, nespát! Jsem pro...Budeš mi zase vyprávět pohádky?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » pon lis 01, 2010 10:18 pm

Fab: ti ji nikdo nebere, to bysme si dali! a seřezat Tirage můžu, kdykoli si to zaslouží. máte štěstí, že mám teď jiné starosti... a ještě chce dodat "kterým vy nemůžete rozumět" ale dojde mu, že to není pravada, tak zmlkne a mávne nad tím rukou. a vůbec. když si tak heledíš Tir, hleď si ji a nekomanduj Molly!

Molly: ve vysoké trávě? no, kobylky luční, beruny, ti tvoji mravenci, ploštice... to ty víš líp než já, ne? dělá nedovtipného. a natáčí si její vlasy na prsty.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon lis 01, 2010 10:22 pm

Sam: moc se nevytahuj, víš, že tě vždycky přeperu! a hraj si s Molly a nech nás. obejme Fabiena ochranitelsky. nosem mu projede vlasy na spánku a šeptá. pohádky budou, krásný a dlouhý. ale nesmíš žalovat, že tě vláčím. já vás slyšela! hryzne ho trestně do ouška.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon lis 01, 2010 10:26 pm

Tir: Au, dračice! +Plácne jí trošku přes zadeček.+ Stěžovat si musím, to jsou důležitý chlapský řeči...Sam si taky stěžoval+ šeptá jí.+ Řekni, o čem bude pohádka? Aspoň jedna? +Dělá úúúúplně nevinné oči a vrtí se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette