Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 12:16 pm

+na jeho první odpověď jen přikývne, ale po druhé odpovědi dosti dlouho dobu jen mlčí a přemýšlí+ Znám... +začne potichu, ale zmlkne, takhle se jí začít nechce+ Můj způsob života... u nás... +začne jinak z druhého konce+ ...není jenom o tom jak výhodně koupit a prodat. +ani přesně neví kam směřuje+ Změnil mi náhled na vnímání některých věcí... dalo by se říct, že je až strašlivě málo věcí... činů... co by mě dokázali znechutit nebo přinutit se jich štítit. +zajímalo by jí, co provedl, že si myslí, že by se toho měla šítit, ale má dojem, že o tom nechce mluvit, takže potlačí touhu se rovnou zeptat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 12:31 pm

Aha +odvětí co by taky na to měl víc říct. Prostě není ukecaný muž+ Já se svou minulostí netajím. Když se zeptáš odpovím +řekne, ale už nedodá že i tak jsou věci o kterých nebude mluvit. Buffy je například jedna z nich+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 12:48 pm

Chtěla jsem se zeptat na nějaký příklad toho co jsi udělal. +přizná se+ Nechtěla jsem být moc zvědavá a nutit tě mluvit o něčem o čem nechceš.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 1:07 pm

Celí rok jsem Drusille zabíjel příbuzenstvo, mučil je předtím a potom jí je po kouscích posílal poštou. Nebylo místo na světě kam by předemnou mohla utéct, přestože se oto snažila. Pronásledoval jsem jí a ona to věděla. Viděla že jí zabiju všechny koho miluje, dřív než jsem je skutečně zabil, protože měla vize jako já +když to chtěla Neferet slyšet tak jí to tedy říká+ Nakonec se předemnou skryla do kláštera, ale až potom co jsem vyvraždil všechny které milovala. Ani to jí nepomohlo. Pozabíjel jsem všechny jeptišky které jí měli svou vírou chránit, znásilnil jí přimo na oltáři, donutil jí dívat se jak souložím s Darlou a nakonec z ní když už byla naprosto šílená udělal upíra aby trpěla navždy +shrne to v jednom krátkém vyprávění neobsahujícím moc detailů a pustí ji+ Spike si stebou chtěl taky zatančit +řekne a bez dalšího slova odejde k jejich stolů, jí tam nechává jen tak stát+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 1:16 pm

+poslouchá ho, bez přerušování, není jasný co si o tom myslí, na tváři má nečitelný výraz, nemá ani šanci nějak reagovat, jelikož hned jak jí vše převypráví, jí pustí a odejde, vůbec netuší co řekl, než odešel, jelikož ho nestačila vnímat, když přemýšlela nad jeho činem. jen tam stojí ruce pořád více méně ve vzduchu a tváří se překvapeně. nakonec její výraz přejde do smutného, spustí ruce podél těla a rozhlédne se kolem sledujíc chvilku ostatní páry, neví co má přesně dělat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 1:24 pm

+Popadne jí kolem pasu a přitáhne si ji ksobě. Chytne jí stejně jako předtím Angel, ale nepoloží si jejich spojené ruce na hruď, nýbrž je drží dlaněmi v ůrovni ramen, s loktem hodně pokrčeným+ Nazdar lásko. Co tu tak sama? +udělá sní otočku. Je v tanci poněkud aktivnější než Angel, má ho o trochu víc rád, i když mlátit hlavou do rytmu toho co tu hraní asi nebude. Ne na veřejnosit+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 1:31 pm

+donutí se na tváři vykouzlit alespon lehký úsměv a obejme ho, jelikož je přiměřeně vysoký jako ona, může ho obejmout kolem krku+ Nějak jsem se asi ztratila. +odpoví, pořád se tak nějak vzpamatovává, ale když s ní udělá otočku, tak ho líbne na tvář, je to takový spontální+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 1:41 pm

+Zatočí tentokrát jen s Neferet a přitáhne si jí zády ksobě+ Ale jdi ty pudlíčku... Když budeš ztracená +šeptá jí do ucha+ stačí se rozhlídnout. Já budu vždycky poblíž +zase si jí otočí čelem+ Nevim očem ste se tu bavili, ale bručoun +kývne hlavou k nahrbenému Angelovi sedícimu u stolku co má v ruce sklenku vodky+ se nám zase zasek. Nechceš ho odvést domů, ať si může zalíz do tý svý nory a tam se třeba ukousat?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 1:58 pm

+mírně se usmívá, když jí tak šeptá do ucha, netuší jestli to myslí vážně, ale i tak jí to tak nějak zahřeje u srdce, podívá se na Angela, když o něm začne Spike mluvit+ Asi by to bylo nejlepší. +přikývne nakonec a tak nějak smutně si povzdechne+ Připomeň mi až se budu chtít zase na něco ptát, že mám radši držet jazyk za zuby. +poprosí ho nakonec+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 2:19 pm

+Pochopí hne dže Neferet se ptala na něco s Angelovi minulosti+ Musí se ho jen ptát ve správnou chvíli +vezme jí za ruku a vede ke stolku+ Tak jdeme lásko.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre