Ložnice

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Ložnice ve třetím patře

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 4:39 pm

Já tebe taky, moc +obejme ho pevně kolem pasu a přitáhne se k němu blíž+ Je mi s tebou moc krásně +položí si hlavu na jeho rameno a lechtá ho jazykem na krku+ Jsem moc ráda, že už nemáme před sebou vůbec žádné tajnosti, tohle jsme si asi museli vyříkat +hladí ho po hrudi a jazykem mu sklouzne pod ucho+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 4:44 pm

Mě s tebou taky*zakloní hlavu*Ano, asi to muselo přijít, ale teď se alespoň nemusíme bát, že jeden druhého překvapíme*usměje se, ale když jazykem zajede pod ucho nakloní hlavu a užívá si její laskání*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 4:51 pm

S tím překvapením bych si nebyla zase tak jista +provokativně zatřepetá jazykem pod jeho uchem+ Ještě se o sobě můžeme toho ledacos dozvědět +zvesela+ Hra na pravdu ještě neskončila +řekne záhadně+ Mne by totiž něco moc zajímalo...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 4:55 pm

*trochu ostřejc se nadechne*Máš pravdu hra neskončila...*mocneví kam tím míří * Tak se ptej*snaží se ovládat a znít klidně, ale její jazyk mu to moc neumožňuje*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 5:05 pm

+cítí, jak se mu chvěje tělo pod jejími polibky, tak trošičku zmírní, aby byl schopen odpovídat a hlavně přemýšlet+ Mne by moc zajímalo +schová jazyk a krk mu už jen lehce líbá a dýchá mu na kůži+ co se ti líbí v sexu +políbí mu ucho+ jaké máš tajné přání, které jsi nikdy nikomu neřekl... nebo nikdy nezkusil ... a chtěl bys +jemně mu okusuje kůži na krku+ po čem toužíš, ať je to cokoliv +podívá se na něj+ Řekneš mi to?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 5:15 pm

*trochu nespokojeně zamručí, když ho přestane jazykem dráždit, ale začne poslouchat, když domluví, snaží se přemýšlet* No*naklání hlavu, jak mu polibky na krk dělají dobře*popravdě jsem nikdy nezkusil být ta submisivní role. Dominance mě baví, ale chtěl bych být někdy trochu....*zašeptá*ponížen*pohladí ji po zádech a je zvědavý jak bude reagovat*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 5:43 pm

Tak ponížen +zašeptá mu do ucha, dlouhým nehtem mu přejede přes rty na čelist a po krku a zarývá ho do kůže, skloní se zpátky k jeho krku a zakousne se mu jemně do něj jako upír, rukou mu pomalu sklouzává po hrudi až na břicho a do slabin, přesune ústa na jeho prsa, jemně polaská bradavku, pak náhle zkousne, až to zabolí+ Máš rád bolest? +zeptá se ho zastřeným hlasem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 5:47 pm

*zakloní hlavu, a když se přesune na bradavky užívá si to, nečekaným kousnutím sebou trochu trhne ale hned na to vzdychne* Ano prosím*zašeptá, a není schopen dalšího slova* po-kra-čuj*vydechuje vzrušeně*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 01, 2009 6:06 pm

+kouzlem rozloží křeslo kvůli pohodlí a pak ho na něj drsně povalí, přivolá si hůlku, vysloví zaklínadlo a jeho zápěstí i kotníky jsou rázem připoutané k rohům, ruce rozpřáhlé do stran a nohy roztažené, nemůže se hnout. Sedne si na jeho klín a stehny pevně stiskne jeho boky. Skloní se nad jeho obličej, dravě ho políbí, aby v něm vybudila žádostivost a pak mu rychle zaváže oči+ Promiň, zlato, ale bude pro tebe lepší, když nebudeš nic vidět +šeptne mu do ucha+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pon čer 01, 2009 6:13 pm

*když se pod ním rozloží křeslo, trochu se zapotácí, vůbec to nečekal, když se mu kolem rukou uvážou šátky tak se chtivě ušklíbne , a když si na něj sedne a dravě ho políbí má co dělat aby to udýchal, instinktivně se mu zvednou boky a ze rtů se mu vydere tiché vzdychnutí*Těším se*nechá si s úsměvem zavázat oči*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí