Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 03, 2010 1:13 pm

*Jak tak sleduje hemžící se lidičky v podivném rytmu zahlídne někoho, kdo jí taky chyběl. Seskočí na parket a plouživě se dostává k ní*
Není tohle náhodou Rebecca Altamirano? *drcne do ní a culí se*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř lis 03, 2010 1:16 pm

Vzhlédne od skleničky a očumování Jasona a oči se jí rozšíří překvapením. Syr? Syr! Vyskočí a vrhne se jí kolem krku. No to je dost, kde jsi byla takovou dobu. Jo porodit. A jak se máš? Chrlí ze sebe zčásti trochu nesrozumitelně, ale na to, že tam ve dvou vyžahli skoro dvě flašky Jacka, vypadá ještě dobře:D Poď sedni si. A přišoupne jí židli vedle sebe.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 03, 2010 1:25 pm

*Směje se a pevně Beccy obejme* Jo přesně tam jsem se toulala, ale ted mám v plánu tu delší dobu pobýt, takže, na co pijem? *vezme si panáka a kecne si vedle Becs* holka ty jsi mi tak chyběla
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř lis 03, 2010 1:43 pm

To je dobře. Přikyvuje a culí se spokojeně. Na co? Zamračí se na skleničku, jakoby od ní čekala odpověď. Já už nevím, ale teď pijem na tvůj návrat. Uculí se a přiťukne si s ní. Ty mě taky..a jak se máš? Měla? Prostě novinky mě zajímaj. Vyculí se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 03, 2010 1:47 pm

Mám se skvěle, všechno klape jak má, manžel poslouchá atd. Beccy, na Sex *ťukne si s ní a kopne to do sebe* zlato já mám takovou chuŤ něco províst *zašeptá jí do ucha* měli bysme něco spáchat. Hele stav se o víkendu, uděláme si dámskou jízdu co?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř lis 03, 2010 1:51 pm

Tak to je dooobře. Kývne spokojeně a následuje jejího příkladu. Nato hmátne po flašce a znovu jim doleje. Hmm, to je výbornej nápad. Stavím se. Nejspíš na Tvrz, že jo? Ujistí se ještě, aby nepátrala po celém LoSu.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř lis 03, 2010 2:07 pm

Jasně, nepochybuji o tom, že se přidá i Wenai *mrkne na ni a kopne do sebe dalšího panáka* takže JC si otevřel nový klub. Je to tu fajn *obhlídne to kolem, hlavně na ty loutky co visí od stropu* hádám všude kolem samý upír. Jo Becs, nemělas kvůli mě nějaký problém, že nee?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř lis 03, 2010 4:26 pm

(lach, Beccy hlavně musí ještě na koberec..takže s tím grilováním Aubreyho bych moc nepospíchala... :pii )

yohi: buď tady..nebo v okolí..vlastně jsem se tady ani pořádně nerozhlídnul, kromě jednoho hotelu*vzpomene si*...ale hodil by se mi průvodce...*zadívá se vyzývavě na ni..na okamžik strne, když ucítí známou, mrkne a pak se pro sebe usměje...nicméně pohledem se vrátí zpátky k yohi*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » stř lis 03, 2010 5:41 pm

Né? ale to je chyba +pocucává pitíčko+ noo, pokud byste se spokojil se mnou, tak se někdy zastavte a já vás velice ráda provedu +usměje se+ je tu toho spousta k vidění, třeba..kavárna, čajovna, kino, speciální drogerie, sexshop +uculí se+ a samozřejmě Mýýtinka +pokývá významně hlavou, že ta je nejdůležitější+ zachvíli nám tam napadne sníh, tak zase budeme kopat tunely +zašklebí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř lis 03, 2010 10:44 pm

*jen kouká, jak to tam jmenuje* no co se ještě nedovím...tak to musím začít na Mýtince a pak se uvidí...jestli tedy nezapadnete v nějakém tom tunelu sněhem...už chápu tu zmrzlinu...*kývne bradou k prázdnému pudýlku*
Aubrey
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre