Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Beatrix » pát říj 15, 2010 10:24 pm

(co přesně je uškrnie? ušklíbne nebo uculí?)

Ale notááák, beztak je na naše poměry anjelik se svatozáří!
Mhmm...tak se menuje ta kategorie...+moudře a špulí přitom důmyslně rtíííky a musí se uculit, když vidí jeho pohled+ To nemůžu posuzovat já...teda né, že bych si stěžovala, ale chápejte - neznám standarty ostatních dam kolegyň...
Vážně? Tomu říkám kouzlo grafiky! No..tak..že ste to vy...+nakloní se k němu skoro až natěsno, jako by ho chtěla políbit na rty, ale pousměje se a dá mu pusinku na tvářičku, že mu tam zůstane dokonalej rudej otisk+ ..tak si vás rovnou předplatím...+zašeptá mu do ouška a odtáhne se, a jakoby nix se napije+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pát říj 15, 2010 11:30 pm

(keď sme to riešili so Styx, tak povedala, že je to skôr ušklíbne)
(on sa ešte vyvede, neboj....anjelik jeden:D)

+Jaksi ani neočakával, že by ho Bea pobozkala na ústa, ostane nehybne sedieť a čaká, čo bude. Keď dostane bozk na líce, medzi obočím sa mu objaví malá sklamaná vráska, čo sa trochu zamračí, potom sa však rozosmeje.+ Dúfam, že toto bol len preddavok. +dopije pohár vody, čo mu tam Bea dala.+

(nebude ti vadiť, ak to pomaly ukončíme? potrebujem, aby sa tento víkend dostavil do Lochu:))
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob říj 16, 2010 1:57 pm

(okááá, no to sme zvědaví!)

No...to záleží na situaci...+uculíse, ale úsměv ju přejde, protože mezi dveřma se objeví Kellerman a klepe si na hodinky+ Mch...už budu muset jít...klidně tu zůstaňte a jako doma. Telefon na mě máte, žejo? +nevím, esi sem mu dávala vizitku, ale na báru určitě sou+ Kdyžtak budu potom v kanceláři, nebo si mě nechte zavolat. +podá mu pacenku+ Ráda jsem vás poznala..a ráda vás zase uvidím! +věnuje mu ještě jeden úsměv a odsmahne s Kellermanem makat+

(jasněě, však až bude chtít zase pokecat, někde tu budu...)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob říj 16, 2010 5:18 pm

Nápodobne. Ďakujem Vám za váš čas. +usmeje sa, vezme jej rúčku a galantne ju pobozká, pričom jej hľadí do očí.+ Do skorého videnia. +uculí sa a vyprevádza ju pohľadom, až kým nevyjde aj s Kellermanom z miestnosti. Potom sa poberie do izby.

(To on sa isto ešte niekedy zastaví ;) )
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv lis 04, 2010 12:18 am

(ten chlap je všude...)

+takžee tam mem dovede a sednou si ke stolečku, pěkně tam praská dříví v krbu a je tam příjemně teploučko+ Cesta v pohodě?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv lis 04, 2010 12:24 am

(mi niečo hovor, mám ho teraz plný dom ;) )

Zhlboka sa nadýchne. Miluje vôňu horiaceho dreva. Odloží si kabát aj šál tam niekede na kôpku a sadne si na ponúkanú stoličku. "Áno, teda, ako vždy. Premiestnila som sa sem, takže to trvalo len chvíľu. Je tu už dosť zima, nie ako v meste." posťažuje si. "Tak o čom si chcela hovoriť?" prejde rovno k veci.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv lis 04, 2010 12:29 am

Jo, tady je vždycky hezká klendra. +pomlčí chvílu když jim Tobi donese čokoládku a minerálky a počká až za sebou zavře zasunovací dvéře+ No..asi takhle...+nervozně si mne ruku+ já...nemohla sem si nevšimnou - ač to Kristián zřejmě popírá - že...máte asi nějaký trable... Teda aspoň to tak na mě působí...a taky mi příde dost zvláštní, že se sem hrne přestěhovat..+potřepe hlavou+ ale to je vedlejší, jednoduše jsem vám chtěla nabídnout pomoc. Ale Kristiánovi to neříkej! Vím, že by to odmítl. +zkoumavě na ni koukne a doufá, že v případě ohrožení nepůjde v bratrových šlépějích a nenechají se oddělat oba+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv lis 04, 2010 12:38 am

Vezme si čokoládu a s pôžitkom do nej zaborí lyžičku. Už ju však nevytiahne. Pozorne Beu počúva, mračí sa pri tom do pohára. Keď sa Bea odmlčí, položí šálku na stôl a až potom zdvihne pohľad. Chvíľu na ňu len bez slova pozerá, potom sa však potichu ozve. Jej hlas je veľmi vážny. "Kristián, ti niečo hovoril?" z tónu jej hlasu však zaznievájú pochybnosti. Neverí, že by jej brat niečo prezradil.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv lis 04, 2010 12:43 am

+Trošku se zapasuje do křesla, jako by tam vůůbec nebyla a připadá si trapně. Ale má o ně strach no...+ Né, samozřejmě, že ne! +lehce podrážděně+ Kristian mi nehovoril vůbec nič! Ani ň abych byla přesná, ale nejsem snad úplně blbá a slepá! +ale pak se zase sklidní+ Prostě...+odrápává prozměnu vlastní křeslo+ tak no....+teď kouká do čokolády ona a v duchu si nadává, že je tak blbá a vždycky se do všeho plete+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv lis 04, 2010 12:51 am

Vidí ako sa Bea tvári. Nechcela, aby sa kvôli tomu cítila trapne. Najradšej by ju objala a ďakovala za pomoc, no... "Ach Bea." povzdychne si a tiež sa zaborí hlbšie do kresla. "Nebudem ti klamať. Mali sme....no, Kris mal nejaké...ehm...problémy. Ďakujem, že nám chceš pomôcť. Veľmi si toho vážim, ale....povedzme, že je to už vyriešené." zahľadí sa do plameňov. Tažko povedať, či tým presviedča Beu, alebo skôr seba. "Do prdele." zašomre potichu. Opäť na ňu pozrie. "Sľúbila som, že nič nepoviem. Nemôžem ti to povedať." zavrtí nešťastne hlavou.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince