Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod yohannka » stř lis 03, 2010 11:42 pm

+rozesměje se mile+ dneska je to samá novinka, co... mhmm na Mýtince začít musíme +pokývá hlavičkou+ ale tak my máme lopaty.. a lidi, co nás vyhrabou. A nebojte, do zrmzlin sníh, co máme přededveřma nenabíráme +mrkne na něho+ A když se zadaří, třeba tam ochutnáte i nějakou novou zmrzku +zatváří se hrooozně tajemně, až to vypadá vtipně+ A vůbec, je něco kam byste se rád podíval? cokoliv...obchod, podnik...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » čtv lis 04, 2010 4:01 pm

no to tedy..až to nestíhám...*cuknou mu koutky* to víte, my co máme na všechno dost čas...*povytáhne obočí* to je skoro, jako byste mě tam lákala...*řekne tiše* a daří se vám to...*dodá* hm..ani ne, jsem tak nějak všeobecně zvědavý...*uculí se a dopije sklenku* nejsem tomu moc rád...ale budu muset pomalu jít...*zatváří se trochu omluvně, což je na něj výkon*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » čtv lis 04, 2010 5:28 pm

no práávě, vy sice času dost máte, ale my skoroobyčejní smrtelníci, ne.. +pokývá hlavičkou+ Lákala... +usměje se málem stydlivě+ jááá? no.. možná tak trošku. Hezky se mi s váma povídá.. +dodá nenápadně a dopije+ taky bych měla jít, nebo ty botky už z noh nedostanu. Tak se mějte pěkně a.. kdyby vám to nevyšlo.. +moc si nedělá iluze, že by se stavil+ tak vám pošlu na vánoce spešl balíček +mrkne na něho+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » čtv lis 04, 2010 5:38 pm

tak trošku...* a trochu se zarazí...že se sním dá povídat, to mu už hoodně dlouho nikdo neřek* vy taky...ale nebojte..po dnešku myslím, že si malý výlet neodpustím, i když..vánočním balíčkům se nebráním...*poznamená a v očích mu blýskne*...dobře dojděte...doleťte..nebo co to vlastně děláte...*usměje se trochu nakřivo* uvidíme se...*nakloní se k ní a poslední slova jí šeptne...v dalším okamžiku je pryč, jako by se po něm slehla zem*
Aubrey
Upír

Příspěvekod yohannka » čtv lis 04, 2010 5:50 pm

dobře, kdybych nebyla na baru, tak stačí když se na mě zeptáte a oni mě zavolají +usměje se+ a ten balíček beru jako samozřejmost, nebojte! +zasměje se+ mějte se.. +zašeptá a sleduje jak tam najednou není, tak chvilku na to místo kouká, pak se otočí a odklape do auta a nechá se zamyšleně odvýst domů+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát lis 05, 2010 11:30 am

*jak ta pije dalšího panáka zahlídne v davu známou postavu a usměje se, no aspon už je zdraví. Jenom ji malinko zamrzí, že ji ani nepozdraví, ale co už, rychle to kopne a už si nechá nalít další. Má v plánu se opít a protancovat noc*
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát lis 05, 2010 2:03 pm

Ehm..problém? No nevím, uvidíme co bude, až dolezu do práce. Pokrčí rameny a radši se napije. A co jinak? Ukážeš se na té párty u Memory? Vyzvídá.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 11:00 pm

°Odvede si ji na parket kde zrovna zní plouživá hudba, obejme jí bez větších rozpaků kolem pasu oběma rukama. Jakoby to bylo něco normálního° Já taky nemám letadla zrovna v oblibě, navíc se nedá vyhnout slunci když létáš °usměje se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 11:08 pm

+překvapně zamrká, když jí tak objeme. na kratičkej okamžik má chut se odsunout, ale pak si zmateně uvědomí, že jí to není nepříjemné, takže jí váhavě položí dlaně na paže+ Já vím, že jsou považována za nejbezpečnější dopravu, ale já raději zůstanu pevně na zemi. +pousměje se+ A jak cestuješ, když potřebuješ třeba na druhou polokouli?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 11:37 pm

°Plouží s ní po parketu a nepřipadá si vůbec divně. Jí to přijde normální° To víš co se říká. Když se porouchá auto, můžeš jít. Když se porouchá loď, můžeš plavat. Ale když se porouchá letadlo, letět nemůžeš °pousměje se°Já se dopravuji do ciziny lodí. Dřív to zabralo hodně času, ale teď je to na pár dní, nanejvýš týdnů. Dokonce není ani hlad, takže se to dá vydržet. A pak °přitáhne si ji trochu blíž° například s Evropy do Angelie je to přes kanál lodí lepší než pod ním ve vlaku. Jedna lokomotiva se porouchá a všechno to hodiny stojí.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre