Rádi se s Eternity aspoň na chvilku stavíme. A bereme to trochu ležérněji - jako uhonení psi si jdeme hlavně odpočinout a povečeřet .
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?
Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Tak doprovod sehnán(doufám ) tak ještě malou pozornost hostitelce a oslavenkyni:)
skotská dýka se vrací domů:
kytice musí být..v barvách vlajky:)
a malá pozornost do nového domu:
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(moc se omlouvám, ale bohužel nedorazím. Moje postava se na nějaký čas vzdálila, a tak ani já nemůžu být přítomna. Dárky samozřejmě pošlu. Happy b-day! )
koukala jsem, že jsme zamrzli...tak to bude asi nejlepší...my děkujem za krásně udělaný večírek (hezky s hudbou a tak).
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
moc mě mrzí, že jsem nemohla přijít, ale něco mi do toho vlezlo, tak snad příště. Alespoň dodatečně všechno nejlepší Mem a tady dárky: pozornost do domu něco dovnitř a něco skotského