Molly: jak se přesouvá k jeho dokonalosti , napřáhne se a na slovo nula ji trochu víc plácne po zadečku. ty budeš zlobit? buď pořádně, nebo si to musím udělat sám. najádo! to bys v tom nechala Samíka samotnýho? vrhá se na ni a trochu ji lochtá všude na bříšku a na bocích.
Sam: +Svíjí se smíchy.+ no, vždyť...já už jsem...hodná...+kňučí a olízne jeho penis od kořene ke špičce.+ A nelechtej nebo tě omylem kousnu! +varuje se smíchem a pečuje prsty o Samův penis.+
Sam: +Zvedne k němu oči.+ Jsem hodná, pořád jsem na tebe hodná...a teď dokonce...+líbá Samův penis+...chci být nejhodnější...+a dělá, že je vážně hodná .+
Molly: a když je tak hodná, tak Samík taky - hladí dál zadeček a zase se postí do svých oblíbených výzkumů - copak asi Molly schovává pěkného mezi stehny? opět důsledně vyšetřuje.
Sam: 1Tyhle průzkumy jí nikdy nepřestanou bavit a je ráda, že Samíka taky baví . Hraje si v jeho klíně, tančí jazykem po vystouplých žílách a kdyby to šlo, vrněla by blahem.+
Sam: +Jeho úsilí dost ztěžuje to její. Začíná být poněkud nesoustředěná a raděj penis veze do úst a vsaje jeho špičku, lechtá jazykem, u kořene pak jemně dráždá prsty. Sama se ale zmítá a jak nemůže svůj přetlak vyjádřit zvukově, třese se celá a intensivněji dává Samovi v jeho klíně najevo, že si počíná obzvášť rafinovaně.+
Molly: jsou na tom dost podobně. čím víc se roztékají pod péčí toho druhého, tím víc si dávají záležet. je to sice vzrušující, ale také předinfarktový stav. když už Sam sotva lapá po dechu, chytí úpěnlivě Molly za zadeček a zaúpí. lásko, chci tě celou... a snaží se ji otočit k sobě tak, aby si na něj mohla sednout.