Koupelna

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Koupelna

Příspěvekod Regulus Black » pát čer 05, 2009 1:08 pm

Mělo by*usměje se*No řekl bych, že možná víc než zajímavá*mrkne na ní* Já vždycky plním....ale neřekl bych tomu výhružky, ale sliby*ruce jí přesune na ramena , trochu si ji oddálí od těla a začne ji masírovat* Lepší?*mezi masáží jí dá polibek na temeno*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát čer 05, 2009 1:21 pm

Ano, ano, slib jsi splnil a já splním svůj. Říkala jsem, že když se ti to povede, skloním se před zmijozelem a smrtijedem +pootočí se k němu, dá ruku na prsa, s vážnou tváří se mu teatrálně ukloní, pak se ale neudrží a zasměje se+
Ááách +vydechne úlevou, když jí začne masírovat ramena+ Je to skvělé! +zavře oči a oddává se příjemnému tlaku+ Až se vykoupeme, mohl bys mi udělat... +zaprosí sladce+ masáž celého těla? Čokoládovou? +zašeptá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát čer 05, 2009 1:45 pm

*udělá uznalý úšklebek a pak se začne smát* Mohla by ses mi klanět častěji....docela se mi to zamluvá*pobaveně*
*přesune se z ramen na patéř a začne jí projíždet rukama nahoru a dolů po páteři* Čokoládovou?* zašpetá ji těsně u ucha* Tu neznám*jemně ji políbí na krk*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát čer 05, 2009 2:05 pm

Když si to zasloužíš... proč ne? Neklaním se jen tak někomu a jen tak za něco. +usměje se tajemně+
+ze rtů jí unikají tiché vzdychy když jí projíždí po páteři a prohýbá záda pod jeho prsty+ To je nádhera, ještě, prosím. +šeptá+ Čokoládová relaxační masáž je luxusní procedura, která uspokojuje smysly, dokonale uvolní namožené svalstvo, zregeneruje pokožku a navodí pocit štěstí. +tiše mu vysvětluje mezi vzdechy+ Je to masáž zad a nohou horkou, voňavou čokoládou a následný čokoládový zábal. Je to velice příjemné.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát čer 05, 2009 3:04 pm

To nezní ale vůbec špatně* zatlačí na bedra aby se uvolnila a trošku si ji předkloní aby na ní lépe viděl, co dělá* Ale ta masáž se musí dělat profi ne?*masíruje jí a sleduje jak se jí postupně uvolnují svaly*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát čer 05, 2009 3:24 pm

+nahlas zasténá, jak jí tlačí na bolavé svaly, pod jeho prsty hned nato cítí úlevu a její vzdechy jsou opět tiché a slastné+ Umíš skvěle masírovat. Neděláš to poprvé, že ne? +pochválí ho a užívá si jeho doteků+ Máš moc šikovné prsty, Regulusi +tiše sténá+
Máš pravdu, ta čokoládová masáž je profesionální, ale vím, že ty to zvládneš. +pousměje se+ Stačí ti použít nitrozpyt a v mých vzpomínkách najít tu, jak jsem podstoupila takovou masáž. Nebude pro tebe problém rychle se ji naučit +navnadí ho+ Ale varuji tě, všem ostatním vzpomínkám se zdaleka vyhýbej! +uculí se+ Jsem dobrá v nitrobraně!
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát čer 05, 2009 6:28 pm

*dál ji masíruje, zastaví se na deltovém svalu, má to tam obzvlášť stuhlé* Ne poprvé určitě ne, a na tu čokoládovou masáž se těším, akorát nezaručuju, že tě pak nejním*usmívá se a dá ji pusu na krk* Dobrá v nitrobraně? To se těším až si to vyzkouším*pošeptá ji*Málo lidí mi dokáže vzdorovat*jemně ji kousne do krku a pak ji na to místečko políbí, přestane masírovat a omyje ji záda teplou vodou*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát čer 05, 2009 8:12 pm

Tak ty máš na mně chuť? +zasměje se+ To tak miluješ čokoládu? Asi si to ještě rozmyslím, nerada bych skončila jako tvůj dezert ke kávě +zasměje se+
+otočí se celým tělem k němu+ Možná jsem nedokázala vzdorovat tvému šarmu +sedne si mu obkročmo na stehna+ ale do vzpomínek tě pustím jenom tam, kam budu chtít já +lišácky se pousměje a otře svůj obličej o jeho hladce oholenou tvář+ Krásně voníš +usměje se na něj, nalije si do dlaně mýdlo a pomalu mu jej roztírá po hrudi+ Mohu tě umýt? +šeptne svůdně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát čer 05, 2009 8:39 pm

No, čokoládu mám docela rád, ale v kombinaci s tebou je to neodolatelná kombinace*usměje se*
Tak tys nedokázala vzdorovat svému šarmu?*usměje se krátce ji políbí a jemně kousne do rtu*Tak nepustíš...no dejme tomu, že budu respektovat tvé soukromí*ušklíbne se, otře se o její tvář a jemně ji při tom přejede jazykem* Samozřejmě, že smíš*usměje se a nechá se hýčkat*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob čer 06, 2009 9:09 am

+roztírá mu mýdlovou pěnu po ramenou a po prsou, hladí ho pomalu po těle, zrak jí klouže z jeho hrudi do jeho tváře a zase zpátky, usmívá se, jak se nechává opečovávat, pak dlaně přesune na jeho břicho, krouží jemně dál po jeho kůži a soustředěně se kouše do rtu, chce, aby se mu její péče o něj líbila+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí