Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 1:28 pm

(Už slyším ty poznámky...to si ani jedna nenechá ujít, jak je znám :D )

Sam: +Znovu trochu vyjekne, když Sam vytvoří druhý obrazec, ale průzkum se jí líbí.+ Byla doba, kdy k nám posílala poštovní králíky s cedulkama na krku. Takový ty veliký, co když se postavili, dovedli si otevřít dveře...Jestli je s Tir na malinách i Fab, dneska se Nicol třídění nedočká...+masíruje Samovi kotníky, neboť na ně právě dosáhne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 1:39 pm

(no, Tir asi taky bude mít nějaké ty cucfleky, tak nevím, zda taktně nepomlčí. ale Nicol by si je mohla vychutnat a pak dát přednášku o zalíčení a rychlém hojení :) )

Molly: fuj! jestli sem vleze maxikrálík a sám si otevře, tak mě klepne. neměli bychom zamknout? vyděsí se. to jsem právě myslel, že je Tirege s Fabienem... stejně ti králíci působí tak nějak sugestivně... zavrtá se tváří do jejího zadečku a líbá ji. když ale praskne nějaké prkno v podlaze, nebo podobný zvuk směrem od dveří, leknutím nadskočí, neb se bojí králíka :D.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 1:48 pm

(tak tohle si Nicol vychutná!!! :lol: :lol: )

Sam:+Chce ho uklidnit, že se nic neděje a nabídnout mu znovu svůj zadeček k mazlení, ale prno zavrzá znovu a jasně se dá rozpoznat dupot zadních tlapek.+ Same...já už ty králíky nechci vidět! Třeba je to jenom Ferda šmírák a hledá Fabiena..Miláčku, slib mi, že si nikdy nepořídíš králíka...nemohla bych už k tobě do pokoje chodit!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 1:58 pm

Molly: klečí, jak vyletěl leknutím k obraně. cože Ferda? teda já nechci vědět, co všechno Fabien s těma králíkama dělá... neměl by to někdo říct Tir? oklepe se zhnuseně :twisted: :lol:

tak hlídacího králíka říkáš? aby mě před tebou ochraňoval... zase má roupy, když jim do pokoje nic nevlezlo. no, uvidíme, uvidíme... a protože právě vidí její ňadra, začne si hrát s jejími bradavkami. opře si ji o sebe a provádí důkladné vyšetření obou jejích ňader.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 2:05 pm

Sam: Mám nejasné podezřwní, že Tir ty jeho pokusy schvaluje :lol: :lol: . A to ještě určitě nezažila, co všechno dokáže dělat Fabien s králíkem v laboratoři...teda většinou už s mrtvym...+taky se trochu otřese při vzpomínce na králičí vnitřnosti všude po laboratorním stole.+
Máš pocit, že musíš mít někoho, kdo tě bude přede mnou ochraňovat? +teď zase kousne ona jeho, ale do ruky, ale je záhy odzbrojena vyšetřením.+ To jsem zvědava, jak si budu navlíkat všechny ty šatky, když mám brdavky přecitlivělé tak, že stačí aby ses jich dotkl a...+zavře blaženě oči a nechá ho zkoumat.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 2:26 pm

(bradavky dáme do sádry :D. nééé. chudinka, snad ji nebolí.)
(a Sam se děsil zoofílie - to že by Tir schvalovala? :shock: :mrgreen: )

Molly: jo, najádo, někdy se mi zdá, že bych potřeboval ochránit. nejsem žádnej přírodovědec, ale i ke mě se odneslo to o těch laboratorních hlodavcích , co se usouložili k smrti... povzdychne si. a pak má o ni starost. přestane vyšetřovat, vytvoří nad bradavkami z dlaní mističky tepla a ochrany. copak? nelíbí se ti to? ublížil jsem ti? znejistí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 2:33 pm

(Molly pochopila, čeho se Sam děsil, ale tvářila se, že zoofiie není to nejhorší, co by Fab mohl s králíkama dělat :mrgreen:
Též M nic nebolí, jen jí každý dotyk nepřiměřeně rozruší :P :Love )

Sam: +Mističky jí hřejí a chríní a Moll se to líbí, ale zase na druhou stranu chce, aby Sam vyšetřoval.+ Bojíš se, že tě utahám k smrti? + naoko se nafučí a pokouší se z pod Sama vyklouznout.+ Tak to aby sis šel hledat nějakou tu pěknou knihu na večer a možná ještě dělat něco, co tě nevyčerpá. A jestli máš tak velký strach, tak nech zazdít ty spojovací dveře mezi našimi pokoji v Miraclu...+tváří se uraženě.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 2:48 pm

(jiné zvrhlosti s králíky zase až tak Sam nemá potřebu Tir hlásit. i když... no, ať si to Tir pořeší sama.)

Molly: chytí ji pevně rukama od prsy a ještě kolem ní zahákne nohu, jak si Moll drží v klíně. a nepustí ji. teda ty ale umíš být protivná! já se tady přiznám, k tomu, jak silné lákadlo pro mě jsi, že bych se s tebou umiloval až na onen svět! starám se, aby ti nikdo neubližoval, včetně mě, a ty takhle! knihu mi stejně vybereš ty, abych to čtení ve zdraví přežil. a já bych ti měl nařezat, za to, jak mě zlobíš! pleskne ji po volném kousku zadečku, která zrovna neobjímá nohama.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 2:57 pm

(Já myslím, že Sam je karakter a nic práskat nebude! :twisted: )

Sam: +Polapena a plácnuta sklopí uši.+ Někdy trošku zlobím...+přizná se a chce se vykroutit ze sevření.+ Když ty jsi pro mě taky lákadlo...+udělá hrozně smutné oči, ale pak ji popíchne nějaký čertík, vyplázne na Sama jazyk a rafne ho do ruky.+ Někdy trošku zlobím...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 3:03 pm

(nebude. věří Molly, že s nějakým nekro-zoo-nevím co ještě-úchylem by nekamarádila a když jo, tak by Tir upozornila sama. má ji za dokonalou ženu.)
(jo a ona chce vážně dostat na prdelku, jo?)

Molly: smutné oči jsou jí prd platné, když je zády k Samovi. taky bych tě samou láskou sežral, delikventko! rafne ji do krčku a ramena, ale jen tak zlehka, nedělá cucfleky. cha! prej trošku!
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette