Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Tirage » úte lis 02, 2010 1:29 pm

Nicol: slyší "svatební" a zrychlí úprk na maliny.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » úte lis 02, 2010 1:38 pm

Molly: jde za ní úplně náměsíčně, neb nemá dorozbaleno, natož aby si dárečků užil. spolkne větrníček, co má v ruce. no, snad ani ne. dáme si něco jinýho. ať králíček neúpí. řekne tiše Molly. tak rychle balit! kde to vázne? tlačí ji po schodech nahoru, ruce na jejím zadečku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 3:29 pm

položí babdasku - snad pětilitrovou :) - malin do chladu a mrkne se po Nicol.
Nicol: Molly tu ještě není - stihnu to šoupnout do trouby, nebo raděj až po šatech? Fab si šel odpočinout. a slíbil, že Sama kdyžtak vystřídá večer ve čtení. a Sam by byl rád, kdybyste si vybrala tu knihu. říkla, že si máme vybrat my všechny, ale myslím, že vám chce udělat radost.
trochu se ošívá a občas zabloudí rukou k cucflekům.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » ned lis 07, 2010 3:36 pm

Tir: 1Vynoří se ze špajzu, kde přerovnává marmelády.+ Nech to na večer, zlato. Isamun je moc hodný. Už jsem vybrala Vraždu na golfovém hřišti. Ta je moje oblíbená. Molly určitě přijde za chviličku. Šla zabalit s Isamunem batoh na tu jejich výpravu. Dáš si se mnou zatím čaj?+ Odnikud jakoby vykouzlí konvici s horkým čajem a pak se zaměří na Tiragino neobvyklé chovámí.+ Co se stalo? Pokousalo tě snad něco? V malinách je spousta mravenců...+ starostlivě jí jde prohlídnout krk.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 3:46 pm

Nicol: ano. čaj si dám ráda. na starostlivý dotaz jako na povel zvedne obě dlaně ke krku a zakryje si modřiny. nervózně a rozpačitě se usmívá a koktá. mravenci? ne. ne, mravenci ne. neví, kam s očima.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » ned lis 07, 2010 3:54 pm

Tir: +S mateřskou něho jí odendá ruce s krku a když vidí to nadělení, rozesměje se jako malá holka.+ Ne, to tedy nebyli mrqavenci! To nechce čaj!...+podá jí skleničku vína, které má vždy při ruce.+ Doufám, že je na tebe hodnej, ten můj...teda vlastně spíš tvůj pošuk!...Měla by sis na to dát jitrocelý obklad. Jestli chceš, udělám ti ho!
Nicolette

Příspěvekod Tirage » ned lis 07, 2010 4:10 pm

Nicol: zrudne jak vlčí mák. je moc ráda, že to Nicol vzala takhle, ale stejně je jí trošku trapně. je... hodnej. mám ho... máme se rádi... moc. řekne tiše. a usměje se. a kývne, že obklad chce. ano, děkuju. a napije se stejně čaje, nějak jí z toho všeho vyprahlo.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pon lis 08, 2010 8:05 pm

Tir: +Vyjde ven francouzským oknem a hned u prvního záhonu růží natrhá potřebný jitrocel. Přiloží ho Tir na krček a ováže hedvábným šátkem, který si stáhne sama z krku. Zamumlá nějaké kouzlíčko a ukáže Tir na kanape, aby si sedla.+ Za chvilku to bude pryč. On Fabienův otec...tedy myslím opravdu otec byl taky takový...divoký+ teď zase zrudne ona.+ Tak kde je ta Molly? +snaží se zamluvit trapnou chvilku.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pon lis 08, 2010 8:54 pm

Nicol: naprosto ji dojme, jak se o ni Nicol stará a taky, že vypráví o svém mládí a Fabienově otci. něco jí cinkne - zvláštního, až podezřelého, ale nedokáže to uchopit. ví, že její manžel zemřel, když byl Fab malý a že teď žije s Honorém. i přes něco v Nicolettině hlase, co naznačuje určitou nesrovnalost, si myslí, že je to právě v tom. a je tak dojatá, že tohle neřeší. Nicol ji připomíná něco z Fabiena a když jí ošetří, dá vlastní šátek, Tir ji na chvilku chytí kolem krku a přitulí se. je to spontánní reakce na její laskavou péči. pak se jí přeci jen zdá, že to třeba přehnala a tak se chytí řečí o Molly. sice se trochu stydí, když jde o ni, ale když jde o Moll a Sama, má pusu pěkně prořízlou :lol: .
myslím, že když na to příjde, tak je Sam tyky divoký. je to docela kliďas, spíš se vytočím já, než on. ale když jde o Molly... usmívá se a zvedá obočí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pon lis 08, 2010 10:35 pm

Tir: +Maličko jí zaskočí Tiragina reakce, ale zaskočí jí hezky. Má strašnou radost z toho, že Fabien má dívku, která má ráda i ji a i když neví nic o Tiragině minulosti, instinktivně jí věnuje svou mateřskou lásku a péči. Připadá si v tu chvíli trošku trapně a staře, ale hladí tir těch pár vteřin po zádech a pak zrudne stejně jako ona. Konverzace o Samovi a Molly jí to též ulehčí.+ Pořád mi to připadá nějaké nepatřičné, že Molly s někým chodí tak normálně...a nedovedu si ji představit ...no, jak bych to řekla...ale měla jsem dopoledne tu čest vidět...+zakašle a rozesměje se.+ Ano, Isamun byl docela divoký! +Významně pozvedne obočí a mrkne na tir.+
Nicolette

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette