Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Tirage » pon lis 08, 2010 10:42 pm

Nicol: Tir vyprskne a dá si ruku před pusu. myslím, že kdybych viděla Sama, jak TO, tak se počůrám smíchy! chechtá se. když se trochu zklidní, pokrčí rameny a je to už jako když drbají kamarádky. Molly si dovedu představit mnohem spíš, než Sama. ale vypadají oba dost zamilovaně. říká to tónem stoleté zkušené osoby, což je vzhledem k okolnostem dost komické.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » úte lis 09, 2010 11:02 am

Tir: +Spokojeně s ní drbe. Už si dlouho takhle s nikým nepovídala. Má ráda mladou společnost, vždycky ráda mluvila s Moll, ale Tirage je jí nějak jinak bližší. možná povahou nebo si vlastně ještě nepřipustila, jak jsou si podobné.+ Divný co, představovat si svoje blízké při sexu. Molly jsem vždycky znala jako ujatou knihomolku a teď, když sleduju ty její eskapády, mám pocit, že je očarovaná nebo jí někdo vyměnil...upřímně, je to i legrační sledovat Fabulku, jak se točí kolem tebe. Pořád ho vidím jako toho malýho kluka s vláčkem na provázku a najednou je to chlap, který se umí dvořit dívce...
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 11:30 am

Nicol: dobře se jí s ní povídá, zdá se jí, že si dobře rozumnějí, nejen slovům, ale skutečně myšlenkám. a taky cítí, že si nemusí dávat pozor na pusu, že i když někdy ujede, nebo není zrovna nejslušnější, naopak mírně jízlivá nebo rejpavá a netaktní, Nicol to pochopí. asi je to tím, jak je člověk zná jako malé. mě Molly, když jsem ji nedávno poznala, že bude dost... no, jak to říct? náruživá? ale Sam... to když si zkusím představit, docela brzo padne klapka - a to je asi dobře! hihňá se. divný je, že v pubertě mi to nepřišlo divný u Et a Morfa. poučovali mě a ani to nebylo moc trapný.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » úte lis 09, 2010 1:48 pm

Tir: +Spokojeně se uvelebí ve svém ušáku a culí se na Tirage.+ No, já taky poučovala. Vedla jsem přednášky o sexu nejen Fabienovi, ale i Molly. Byla vždycky jako moje holčička. Musím ovšem přiznat, že moje přednášky se s moc valným úspěchem nesetkaly. Fab se chechtal a Molly se ptala, jak se které části lidského těla řeknou latinsky. Byla s nima s oběma těžká práce. Proto musím teď konstatovat, že jsem mile zaskočena...oběma...i když králíci mají asi šok! Tolik hluku snad ještě nezažili...Nevpomínám si, zda jsem těm dvěma říkala něco o hlasových projevech...vážně ne...+seriósně se zamyslí.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 2:00 pm

Nicol: zrudne a zase se trochu zakoktává. no... promiňte. ale ono se to někdy nedá... to... tiše... a pak zrudne úplně nejvíc a tiše dodá. ale stejně myslím, že si Fab z přednášek něco odnesl... je moc... nedořekne, jen se usmívá, ale nedovede se na Nicol podívat. tak si jenom hraje s nějakým zdobením na polštářku na sedačce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » úte lis 09, 2010 2:15 pm

Tir: Promiň, nechtěla jsem tě uvést do rozpaků, ale beru to tak věcně, víš?+ pohladí Tir po ruce.+ Ostatně ten kravál dělali ti druzí dva...Ale popravdě, já jsem hrozně ráda, že jste tu, že děláte kravál, že jste šťastní. Víc jsem si toho přát nemohla, než aby ti dva Fabien a Molly byli šťastní. Fab se v těch vztazích vždycky tak plácal a Moll s tím s vým manželstvím, o kterém se snad ani nedá mluvit...a ty a Isamun jste tak milí a přátelští..a...mám hroznou radost, že jste tu...+ uvede jí to do rozpaků a radši schová obličej do šálku s čajem.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 2:23 pm

Nicol: Tir je ráda, že kravál svedou na Molly a Sama a trochu se tomu ušklíbne - pobaví ji to, ne ve zlém, ale prostě vtipný. tak si spolu špitají, pijí čaj a dopijí i tu jednu sklenku vína pomalu. občas se hihňají a taky červenají. je jim spolu dobře a Tir se zdá najednou, že Nicol zná snad od jak živa. (teď ještě aby se neukázalo, že jsou s Fabienem bratranci :twisted: )
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte lis 09, 2010 9:56 pm

+Drží se pevně zábradlí a usmívá se trošku připitoměle, když sejde do přízemí.+ Ahoj, nečekáte dlouho...na mě? Měli jsme hrozně práce..s..balením..+doufá, že není rudá, ale je. :lol: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte lis 09, 2010 9:58 pm

Molly: ani ne, jen jsme si daly čaj. mrkne spiklenecky na Nicol. a jak spatří rudou a rozklepanou Molly, ruka jí zabloudí na ošetřený krček :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » úte lis 09, 2010 10:05 pm

Moll: No, trochu jsi nám tu chyběla, ale kdo pozdě chodí...o tom se mluví!+ mrkne na ní vesele.+ Pojď si dát taky čaj..a skleničku..A nebo si vezmeme pak nahoru lahvinku, co?

Tir: +Udělá na Tir spiklenecký obličej.+ Vidíš, já ti říkala, že balí batoh! +pronese krajně ironicky a rozesměje se.+
Nicolette

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette