Molly: no jo, harfa... já už strašně dlouho necvičil... asi budeněkde na půdě v Miracles. tam, prosím, sama nechoď. je to vážně divný prostor. Et tomu říká naše Akaša - protože tam je-není- může být cokoli. skutečně cokoli.
no, Vánoce - co chceš vědět? uvaří se spousta něčeho dobrýho. jak kdy, podle toho, co je a kdo vaří. jí se, pije se - vína je naštěstí vždycky dost. Et dělává rybí polívku a poslouchá u toho Rybovku, většinou i zpívá. Morfeus sedí u klavíru a zpívá vánočně laděné písně Frannka Sinaty a tak podobnejch. Tir bulí, že připálila kapra smaženýho, tak jí Sigi pomůže a je to dobrý, pak si lízne Fatina punče a je zase hrozně rozdováděná a chce se jít koulovat. občas je u nás někdo z cestovatelů, kdo nemůže nebo nestíhá domů... holky dělají v zahradách, kde je sníh sněhuláky a sněhové sochy a lucerny. chlapi drží pozice u krbu, tuhle jsme s Morfem pekli bramboráky asi z osmi kil brambor... jedlo se to až do Silvestra. Fata dělá ten punč a nakládá sýry a utopence. Sigi peče cukroví a štoly. Morf vánočku a Et irskou bábovku. většinou se zastaví i Decidela. a já tuhle hrál na harfu koledy...a taky prostonárodní písně. čteme pohádky, Saturnina, Tři muže a další knižní dudlíky, posloucháme rozhlasové hry, holky mají SUPa a my taky... no normální vánoce... jo, grog. já vařím grog. a Sigi dělá vaječňák... co ještě chceš slyšet? dárky? no, jo. něco jo, ale hlavně jsme spolu.
(uf!
)