Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 12:23 pm

Molly: krásný! chtělo by to sluneční brýle!
kulí na Moll oči a zvedá obočí. no, plácnul, ale takhle mě nezřídil...

jé a tyhle: Obrázek úplně mini!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř lis 10, 2010 6:01 pm

Tir: Hehe...takové podobné nosím ještě teď...+potichu+...zřídil, ale jak pak hezky ošetřoval a foukal...a..byl hrozně žasný..to k té hře taky patří. Ne jen způsobit bolení, ale i něžnění...+culí se přiblble a opatrně si souká přes zadek další obleček.+ Tyhle jsou ovšem...jak bych to řekla...sweet!

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » stř lis 10, 2010 6:19 pm

+Úplně propadne nostalgii a probírá se skříněmi, občas nad nějakým oblečkem vzdychne. Pak ale zaslechne, o čem si holky špitají.+ No, já nevím pořád v čem je problém. Je to sice pro mě trochu překvapení, ale Molly to má evidentně ráda trochu drsnější...+pozvedne tázavě obočí směrem k Molly a na Tir se zazubí, jako že si rozuměj.+ Holky! Vydechne pak nadšeně. Tak tyhle jsem schovávala, že se v nich buď Moll nebo Fabova nevěsta budou vdávat...a Molly se mi vdala v takovém honosném hábitu...+vyčítavě na ní koukne.+ Dobře, že je to pryč, holka!

Obrázek
Nicolette

Příspěvekod Tirage » stř lis 10, 2010 6:45 pm

Molly: no, mě stačí něžnění a ňuňání, aniž bych před tím musela dostat nářez. kroutí očima. kdyby mě Fab chtěl tak zmalovat zadek, jako Sam tobě, asi by přišel taky v barvách - s monoklem! a že se Sam rve na férovku - to mě nepřekvapuje. ale že by tě jen tak seřezal, když se nebráníš... to mě překvapuje. no, zase všechno o něm nevím. krčí rameny. a nenápadně Nicol pošeptá. ale Moll je první Samova holka s červeným zadkem, co jsem zaregistrovala. teď už nevím, ale tak ve čtrnácti mě to dost zajímalo, jak to má a s kým chodí a co dělají... to se ovšem nesmí nikdy dozvědět! roztrh by mě jak hada, že jsem ho šmírovala! a Moll taky ne - ta neřekne, jen to, co neví, zvlášť Samovi.

Molly: no ty jsou... jako... jako... slečna z cukrářství? úžasný!

Nicol: šatičky jí úplně zavřou pusu. hladí si látku a skoro ani nedýchá. ty jsou úplně nejvíc nádherný! úplně bezkonkurenční! Moll, jakto že jsi se nevdávala v nich? já bych jiný nechtěla. škoda, že se vdávat nechci... osahává šaty a oči jí září.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 10, 2010 11:57 pm

Tir: Ale já se bráním! A dost...trochu se pereme...+mrkne vesele na Tir a pak vidí taky šatičky.+

Nicol: Pořád je máš...to je skvělé. Jsou to nejhezčí svatební šaty, co jsem kdy viděla....Kdyby si to Tir rozmyslela, budou jí moc slušet.+ Podívá se na Nicol nostalgicky.+

Tir: Víš, můj sňatek byl domluvený a nemohla jsem si moc vybírat. Ani se ženichem ani se šatama. A navíc - to co bylo jako moje svatba, tím bych ty šaty zkazit nechtěla. Byly nakonec schované pro Fabovu nevěstu. Já měla na sobě takový šlehačkový dort...

Nicol:...není too tady ještě někde, Nicol?

Tir: Jestli tě v nich někdy uvidí Fabien...+rozesměje se na celé kolo+...v pubertě to hrozně prožíval..myslím to přescvědčení, že se v nich bude vdávat jeho nevěsta!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » čtv lis 11, 2010 12:07 am

Tir: +Šeptem.+ Vážně jsi Isamuna šmírovala? Tak to musíš příště chodit se mnou!

Molly: No jo, někde tady možná budou..dokonce si myslím, že přesně tak, jak jsi je tam zahodila...+ponoří se do útrob skříně a šátrá a šátrá. Nakonec vytáhne ponačkaný balík.+ jo., to jsou ony!

Obrázek
Nicolette

Příspěvekod mollyz » čtv lis 11, 2010 12:15 am

+Balík rozprostře před Tir.+Teda, vážně nechápu, jak jsem se do nich mohla vejít přes prsa! +konstatuje a svou minulost nějak zoufale neprožívá. Koneckonců - žije mnohem lepší současnost.+ Vlastně mě teď napadlo? Et a Morfeus jsou manželé? Asi ne, co?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 8:21 pm

(má ji Fab v šatkách vidět? nebo mu to jenom Moll konspiračně vyfotí? nebo Nicol? nebo nic?)
(Moll, zlat, nastavování zadečku se za obranu vážně považovat nedá! ;) )

Molly: no, zase tak děsný to není. ale s těmahle se ani nedají srovnávat. osahává Nicolettiny šaty a mrkne na Nicol, jestli jí je pomůže obléknout. ale Molly! člověk si přeci vždycky může vybrat aspoň ze dvou variant - ano nebo ne. proč sis toho blaba brala, kdyžs ho nechtěla? byl to blb, ne?

Molly: nevydržím si je nevyzkoušet - můžu, Nicolette? - ale nesmíš to Fabienovi vykecat! já se zatím určitě ještě pár let nechci vdávat. i když králíčka miluju... vkluzne s nataženými pažemi pod sukně.

Nicol: jak jí pomáhá s oblékáním tiše šeptá: jo, ale to je už dávno... jak? co? diví se její nabídce/žádosti, kterou tak úplně nepochopí. vynoří se ve výstřihu a rukávech a nechá se od Nicol zapnout.
ne, Eternity s Morfem jsou spolu, co je znám, ale nikdy snad manželé nebyli. ani nevím, jestli se Morf může ženit... nikdy se to neřešilo. jsou prostě spolu. Et přiznala něco, čemu říkala "mladická nerozvážnost" a Morf vždycky přesně chápal naše úlety a lásky, ale nic konkrétního o jiných ženách z něj nikdy nevypadlo.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » čtv lis 11, 2010 10:35 pm

Tir: no, já myslela, že mám na to šmírování docela štěstí. zrovna dneska dopoledne. viď, Moll! +ikoutky jí zacukají. Pomáhá Tir do šatiček a rovná jí je na štíhlém těle. + Ušili je pro tebe, Tirage. +Vydechne nadšeně, když se Tir točí ve svatebním.+ Můžu si tě alespoň vyfotit? Víš, jenom, abych se mohla pochlubit kamarádkám, jaká jsi krásná. Slibuju, že to Fabien neuvidí.+ Zažadoní.+ Vím, že svatba není důležitá. Já a Honoré taky nejsme svoji.

Molly: Asi je vyhodíme, viď? +Ukáže na její staré svatební šaty.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 10:58 pm

Nicol: oblečená se hrne k zrcadlu. jsou nádherný! natáčí se na všechny strany a usmívá se něžně až přihlouple. musely vám moc slušet... skoro ji to oblbne ke svatebnímu snění. tak jo, ale je to jenom holčičí tajemství... nakrucuje se unešeně dál a usmívá se a fakt jí to moc sluší. já myslím, že Et s Morfem jsou svoji... i když bez svatby. a my s Fabienem asi taky...

ohlídne se po Molly. teda... tohle by ale Sam vidět měl! myslím, že by se neudržel ani pár minut! okomentuje model do kterého se právě oblékla Molly. tomu říkám motivační model! jen aby se ti do nich zahojil ten zadek... :lol:
Obrázek

Nicol: kam jste je nosila?
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette