Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » ned lis 14, 2010 10:06 pm

Tir: +Dobře se jí to poslouchá o tom, jak to Samík má a směje se jeho škudlilství s jídlem.+ To nechápu, navařím toho vždycky takové množství, aby bylo pro všechny! +Ale dělá jí to dobře, že Sam se nechce dělit :roll: .+ Fabienovy holky? No, moc jich nebylo. Vážně to chceš slyšet? Ta úplně první byla květinářka.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » ned lis 14, 2010 10:21 pm

Molly: zamyslí se. pak zatne zuby. jo. nechci podrobnosti zbytečný. je mi jedno, co dělaly. spíš mě zajímá, proč si je vybral a proč se rozešli. vlastně se bojí, co uslyší, ale rozhodla se hrdinně vydržet.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » ned lis 14, 2010 10:33 pm

Tir: No, nejsem vševěd a taky si to už moc nepamatuju. Tahle první byla moc milá a myslím, že Fabovi dost lichotila, což mu dělalo dobře. Byl to přece jen PAN student výlučného oboru a ona jen...no, jak jsem řekla. Ale to ho dlouhodobě nemohlo uspokojit. Potřeboval parťáka. Takže pak byla druhá...spolužačka. Ve studijních výsledcích byla vždycky skvělá, ale...jak bych to řekla...byla dost neposedná...tak, že ji Fab jednou načapal s jinou...jinou naší spolužačkou...a dvěma spolužáky...naráz! A pak byla třetí. S tou se seznámil na mojí svatbě. Byla z šlechtického rodu, takže Fab byl nežádoucí partie. Chvíli to zkoušel, ale pak to vzdal. Myslím, že ona o něj moc bojovat nechtěla. A co já vím, pak už nic...+podá vyčerpávající zprávu.+

:ss
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » ned lis 14, 2010 10:42 pm

(chápu :ss - to snad byli lepší ty vánoce.)

Molly: poslouchá a snaží si to všechno zaúpamatovat a přebrat. nechce se k tomu už nikdy vracet, zniva se ptát. hm. to taky teda neměl nic moc. a která ho brala nejvíc? a jak zvládal rozchody? když jsem byla zamilovaná, tak mě to hrozně dostávalo. když ne, tak to bylo spíš trapný...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 14, 2010 10:59 pm

(Jo... ;) )

Tir: +Zamyslí se.+ Krerá ho brala nejvíc? + Otočí se i po Nicol.+ No, já myslím, že ta naše spolužačka. Byla to taková lasička..nebo jak to mám říct. A ten rozchod ho hrozně bral. Probděli jsme spolu spoustu nocí, mluvili, pili, kouřili...Fab to nemohl pochopit. A ty ostatní? Asi stejně, jak říkáš. Prostě to nějak přišlo, nějak odešlo. A jestli to bylo trapný? Fab sám umí bejt někdy pěkně trapnej - promiň - takže vždycky se tam nějaká ta trapnost našla, ale v tom za něj mluvit nemůžu. Byla jsem vždycky přitom, ale nikdy jsem to nebyla já. A co Sam? Teda kromě...Angeliny?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » ned lis 14, 2010 11:18 pm

Molly: každej je někdy trapnej. to nevadí. spíš takový to bolestivý, trápící napětí. víte co myslím, ne? je to po všech stránkách na prd, ať to zkusíš z jakékoli strany, nejde to. všem je z toho divně. nejíp, když se to rozsekne. je mi z toho smutno. i když to někomu způsobím já, je mi to líto.
no, Sam...on musí mít speciální náladu, aby něco pustil, něco na sebe řekl. ale pak je to hukot. kdysi - to si ani moc nepamatuju, měl takovou průhlednou vílu neskutečnou, nadpozemskou. teda ona tak vypadala a on ji takovou chtěl mít. hrozně zamilovanej. ale pak se z ní vyklubala náladová koza s nosem nahoru. nejsem si jistá, ale zdá se mi, že spolu ani nic neměli. zato pak to Sam pojal dost sportovně. abych tak řekla na výkon. měli jsem teda tou dobou dost návštěv dámských. a jak už jsem řekla Nicolette,to jsem byla v pubertě a dost mě tyhle věci zajímaly - jako jak na to, chápeš. ty holky jsem mu nepočítala, ale bylo jich dost. až jednou jsem přistihla Sama a Eternity při strašný hádce. Et ječela, že tohle nemyslí vážně, že snad by mohl mít trochu úcty k ženám a jí nedělat z baráku průchoďák. že to není tělocvik, ale vážná věc. Sam zase ječel, že by rád měl velkou lásku, ale asi toho není schopen. že má rád všechny holky doma, ale není TAK úchylnej, aby s nima spal. a ty další - na těch jsou jenom... hm, no řekněme tělesné půvaby. tradičně to rozštípnul Morf - uklidnil Et, že ho musí nechat jednat samostatně a Samovi řekl, že je to ne něm, ale že teď se i podle něj chová jako hovado. Sam na pár týdnů zmizel. pak se vrátil a chvíli sekal dobrotu. a pak se objevila jedna dáma starší než on, dost mu lichotila a uměla to s ním... chvíli to spolu táhli. ale nechtěla ho na dlouho. dost ho to zdrblo. no a pak podobně s Angelinou - taky ho tahala na vařené nudli. ale myslím, že se vrátil do stavu "sportovní disciplína". vždycky si chvíli myslel, že je svým pánem, pak mu zklaplo a byl z toho rozhozenej. to mizel na výlety. pak se vrátil a zkusil to zase jinak...

:ss :dead:
Naposledy upravil Tirage dne ned lis 14, 2010 11:53 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 14, 2010 11:26 pm

Tir: +Kouká trochu vyjeveně a poslouchá Tir dost překvapeně. Napadne jí, zda je taky sportovní disciplínou.+ To je tedy...pestrobarevný životopis. O tom nikdy nemluvil. + Je z toho trochu rozhozená a radši se napije vína, aby to vypadalo, že nic.+ On...a jak je balil? Když jsi ho tak pozorovala? +Snaží se docela lehce konverzovat.+

(Týjo, to byl teda výkon - tvůj! :shoced2* )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 15, 2010 12:00 am

Molly: na Sama holky docela braly vždycky. třeba skákal do vody ze skály, aby se blejsknul. nebo mě vodil za ruku někam, když jske byla mrně - na to taky zabíraly. nepřizná, že ho šmírovala ne, když je balil, ale když už je sbalil :lol: . taky to měl i blbý - ve fázy sportovních výkonů s ním žádná normální slušná holka nechtěla nic mít. myslím, že věděl, že je to nějak špatně. nech si od něj někdy vyprávět fragmenty love strry Eternity a Morfea. jednou mi ve slabé chvilce přiznal, že jim závidí, jak jsou si jisti, že jsou tu jeden pro druhého. a že stojí za to snažit se a bojovat. že to má smysl. říkla, že on, když se něco podělalo s nějakou, měl spíš chuť nechat to tak a zmizet. myslím ale, že už mu to taky došlo... a povedlo se. usměje se na Miolly. a najednou má pocit, že jí je zima, skoro nahé. jde si něco oblíct.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon lis 15, 2010 12:10 am

Tir: +Neví, jestli to chce všechno slyšet, ale řekla si o to, stejně jako předtím Tirage.+ Myslím, že to s holkama vážně umí..+přizná bez mučení.+ Narozdíl od Fabiena, kterej je trošku truhlík...asi jako já...+vida, že se Tir obléká, přitáhne si k sobě nějaký pohozený obleček a natáhne si ho taky.+ Ovšem myslím, že Fabien je s tebou jako vyměněný. Tak galantní...tak milý...když vás vidím spolu...je jako zmrzlina. Roztýká se ti pod rukama.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » pon lis 15, 2010 12:14 am

+Zaujatě holky poslouchá. Ani sama netušila toho tolik o Fabienových vztazích a vyprávění o Isamunovi je pro ní úplná novinka. Trochu jí to vyděsí, ale ne moc. Tohle se v životě prostě stává. Mrkne na hodinky.+ Měly bysme jít zadělat na ty koláče, holky, ať vás přejdou ty žárlivý myšlénky, co vám teď oběma kroužej kolem hlavy! + Pocuchá oběma vlasy a vstane.+ Tirage! Jsi tady největší host...vyber nám nějaké pěkné šatičky, abysme se těm našim hochům večer líbily!
Nicolette

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette