Molly: každej je někdy trapnej. to nevadí. spíš takový to bolestivý, trápící napětí. víte co myslím, ne? je to po všech stránkách na prd, ať to zkusíš z jakékoli strany, nejde to. všem je z toho divně. nejíp, když se to rozsekne. je mi z toho smutno. i když to někomu způsobím já, je mi to líto.
no, Sam...on musí mít speciální náladu, aby něco pustil, něco na sebe řekl. ale pak je to hukot. kdysi - to si ani moc nepamatuju, měl takovou průhlednou vílu neskutečnou, nadpozemskou. teda ona tak vypadala a on ji takovou chtěl mít. hrozně zamilovanej. ale pak se z ní vyklubala náladová koza s nosem nahoru. nejsem si jistá, ale zdá se mi, že spolu ani nic neměli. zato pak to Sam pojal dost sportovně. abych tak řekla na výkon. měli jsem teda tou dobou dost návštěv dámských. a jak už jsem řekla Nicolette,to jsem byla v pubertě a dost mě tyhle věci zajímaly - jako jak na to, chápeš. ty holky jsem mu nepočítala, ale bylo jich dost. až jednou jsem přistihla Sama a Eternity při strašný hádce. Et ječela, že tohle nemyslí vážně, že snad by mohl mít trochu úcty k ženám a jí nedělat z baráku průchoďák. že to není tělocvik, ale vážná věc. Sam zase ječel, že by rád měl velkou lásku, ale asi toho není schopen. že má rád všechny holky doma, ale není TAK úchylnej, aby s nima spal. a ty další - na těch jsou jenom... hm, no řekněme tělesné půvaby. tradičně to rozštípnul Morf - uklidnil Et, že ho musí nechat jednat samostatně a Samovi řekl, že je to ne něm, ale že teď se i podle něj chová jako hovado. Sam na pár týdnů zmizel. pak se vrátil a chvíli sekal dobrotu. a pak se objevila jedna dáma starší než on, dost mu lichotila a uměla to s ním... chvíli to spolu táhli. ale nechtěla ho na dlouho. dost ho to zdrblo. no a pak podobně s Angelinou - taky ho tahala na vařené nudli. ale myslím, že se vrátil do stavu "sportovní disciplína". vždycky si chvíli myslel, že je svým pánem, pak mu zklaplo a byl z toho rozhozenej. to mizel na výlety. pak se vrátil a zkusil to zase jinak...