Knihovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Knihovna

Příspěvekod Neferet » stř kvě 26, 2010 1:57 pm

Hmn. +přikývne+ Taky mi to mohlo dojít. +zamračí se spíš sama nad sebou, sejde ze schodů zpět do přízemí knihovny kde na ně čeká Caesar, Nef ho podrbe za ušima, ten jen přivře oči a zamíří si to před nimi ke stolu+ Nemáš hlad? +otočí se na Tonyho+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát kvě 28, 2010 4:08 pm

+vidí, že se jí jeho odpověď moc nelíbí a doufá, že ji nebude rozebírat+ Až teď, jak jsi mi to připomněla, jsem si uvědomil, že mám hlad +směje se+ Ostatně, myslím, žes mi slíbila, že mi něco dobrého uvaříš +popíchne ji a následuje ji někam do kuchyně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob kvě 29, 2010 1:17 pm

Vážně jsem něco takovýho slíbila? +zasměje se+ Tak to nemam na vybranou. +usmívá se+ Tak pojď za mnou. +otočí se a zamíří do kuchyně s Caesarem po boku, ten asi tuší, že se bude dělat maso+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř lis 17, 2010 6:38 pm

+otevře obrovské dveře vedoucí do knihovny a se spokojením zjistí, že v knihovně není ani částečka prachu, místností se rozezní kroky a lehký dusot tygřích tlap, jak oba vyrazí mezi regály, chvilku tam jen tak prochází, než vyndá z regálů několik knih o duši a jejím rozdělení a umístění do předmětu, přenese je ke stolu, za který se posadí a zatímco čeká na Mem se dá do jejich studování+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Strážci » stř lis 17, 2010 10:26 pm

+zastaví se přede dveřmi a lehce zaklepe, chvilku počká a poté otevře+ Promiňte paní, ale je tady slečna Memory. +oznámí, načeš dveře otevře dokořád a ustoupí stranou, aby pustil návštěvu dovnitř+
Strážci
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » stř lis 17, 2010 10:27 pm

+zvedne hlavu od jedné z knih, která se zabívá odštěpením části duše a vložení do zvoleného předmětu+ V pořádku. +usměje se na Sama a vstane+ Memory... +usměje se na ni, hned jak jí uvidí a zamíří dlouhou místností ke dveřím, aby jí přivítala+ ...ráda tě zase vidím.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř lis 17, 2010 10:48 pm

"Ahoj." obíjme ju na privítanie, len čo Nef príde k nej. "Máš nádherné sídlo." pochváli uznanlivo, len čo strážca odíde.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř lis 17, 2010 11:04 pm

+vrátí jí objetí+ Děkuji. +usměje se na její pochvalu+ Tak vítej v mojí knihovně. +ustoupí kousek stranou, aby Mem měla dobrý výhled a mávne rukou do místnosti+ Tak s čím ti mohu pomoci? +zeptá se s úsměvem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv lis 18, 2010 3:18 pm

Rozhliadne sa dookola. "Nestáva si ti, že tu zablúdiš?" mrkne na ňu, keď jej opäť pozrie do očí. "Potrebovala by som nejaké knihy o upíroch. V poslednom čase stretávam pomerne veľa upírov a poriadne nič o nich neviem." Pokrčí plecia. "Rada by som zistili aj niečo o tej Angelovej záležitosti." dodá.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 3:43 pm

+zasměje se+ A víš, že stává. +přizná se+ Ale je to věrná kopie toho co je u nás, takže to není tak zlé. +pousměje se+ O upírech? +zamyslí se nad tím+ Nějaké knihy tady mám, ale většina z nich je o upírech u nás. +zamyslí se+ Ale může se podívat jestli něco nenajdeme. Několik knih jsem doplnila místními. +kývne na ni, aby jí následovala a zamíří k nejbližším regálům, které obsahují knihy o upírech, přejdou víc jak půlku místnosti, než se Nef zastaví+ Tak tady. +mávne na regály vedle sebe, je jich tam docela dost na to, že nikdo neví, že u nich ve světě nějací upíři jsou+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor