Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Isamun » stř lis 17, 2010 11:02 pm

vdusá do kuchyně a hlaholí. čichám, čichám člověčinu, copak tu máte k jídlu? maliny? zavětří a potěšeně se oblízne. jinak dobré odpoledne...chytí Molly kolem pasu jednou rukou a volnou rukou nadzvedává pokličky a utěrky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř lis 17, 2010 11:05 pm

Fab: obejme, políbí a podstčí koláč. posadí ho k papání a hladí - urovnává mu vlasy rozježené ze spánku. chudinko moje odstrčená...

Sam: dej si koláč - ale s citem! Molly bude za chvilku mít buchty. odvádí pozornost od koláčku, aby zbyl na Fabíska :).

Molly: ochutnej hned, nebo ti to snědí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř lis 17, 2010 11:11 pm

Tir: +Podaří se jí ukořistit kousek.+ To je skvělý! +pochválí nadšeně.+

Sam: +Dá mu malinovou pusu.+ Nevěř jí! Buchty budou nejdřív za hodinu. Ještě kynou.+ A aby v tom Tir nebyla sama, tak taky urovnává Samíkovi košili a cetky, co se mu při spaní zamotaly do dredů.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » stř lis 17, 2010 11:14 pm

+Mezi tím vším vítáním spáčů stihne pustit gramofon a usednout ke stolu s kusem koláče. Ujídá ho a krájí ovoce na marmeládu.+

Sam: Taj jste se dobře vyspal na čtení? Ale nejdřív se posilněte, abyste u toho nezemdlel.

Fab: Fabulko, moc toho nesněz. Začínáš se trošku zakulacovat! :lol:
Nicolette

Příspěvekod Fabien » stř lis 17, 2010 11:21 pm

Nicol: Mamí! Jak se můžu zakulacovat, když vedne v noci dřu jako mezek!! +ohradí se.+

Tir: +Spokojeně vdechne čtyři kousky koláče a nechá si od Tirage podstrojovat.+ Jsi světová kuchařka, ještěřičko..+hladí jí nožku a koná vyznání s plnou pusou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » stř lis 17, 2010 11:24 pm

Molly: stejně jako Fabien pomrkává a probírá se teprve. nechá se upravovat a pochutnává si a dotýká se Molly. tak buchty? i s mákem? a bude jich dost i na vandr? ptá se na běžné hlouposti, ale tón hlasu je jenom pro Molly.

Nicol: číst budu. doufám, že si to užijete. že si to všichni užijeme. přikývne a je v dobrém rozmaru.

Fab: taky umí něco upíct. Tir myslím. prohodí a z jeho slov je slyšet, že Tir je celkem slušná kuchařka. když se snaží. ale kam se hrabe na Molly. dej si. ať můžeš bejt záložník na čtení. blahosklonně mu schválí kus koláče.

Tir: šikovná holka. ty se ještě nakonec vdáš. huhlá s plnou pusou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 17, 2010 11:28 pm

Sam: +Vnímá ten tón a ví, že jen pro ní. Odpovídá mu stejně.+ I s mákem a bude jich dost i na výlet...hlavně těch s mákem. Asi jsi nezabalil ten batoh, viď? +zašeptá mu, když si stoupne na špičky a odhrne mu vlasy.+

Fabien: Vážně, Fabe. Trochu jsi přibral. Tir tě rozmazluje.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 17, 2010 11:33 pm

Molly: jenom tak trochu. musíme to dobalit. spolu. pohladí ji po zadečku na stehno. ale pak se raději dál zajímá o jídlo.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř lis 17, 2010 11:36 pm

Fab: usmívá se, jak baští. a dá mu pusu na nos. a šeptá mu tiše, hlavu u té jeho. nevěř jim, králíčku. to já bych si musela všimnout, že jsi přibral... oni tě po bříšku nehladí... jsi můj králíček plyšlovej krásnej... hladí ho hřbetem ruky po tváři.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř lis 17, 2010 11:37 pm

Sam: Tir je úžasná kuchařka! Už jsi chutnal její roládku? Takovou Molly nikdy nepekla! :roll:

Nicol + Moll: Hele, vy dvě bosorky! Nechte toho! Furt tady nosíte něco na stůl a já nemám jíst? A do starejch kalhot se pořád vejdu!

tir: Že jsem nepřibral, že ne? +dožaduje se.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette