Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Creagan Elat » čtv lis 18, 2010 10:40 pm

Jen kývne hlavou, že chápe Než se dám do práce, nemám vám něco připravit? zeptá se ještě než Lucius odejde ke stolku
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv lis 18, 2010 10:59 pm

Přece se nebudete obtěžovat osobně, příteli. Posloužím si jedním z těch skvělých čajů na tomto stolku vezme do ruky malou konvičku se zeleným čajem, prázdný šálek, pokývne Creaganovi na pozdrav a jde ke stolku, kde sedí golux s Kleopatrou Přeji dobrý večer, mé dámy. Mohu se k vám připojit? Kleopatře políbí ruku, golux líbne za ucho a posadí se, nalije si čaj, upije a vrhne... na sedící dámy okouzlující úsměv
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Kleopatra » pát lis 19, 2010 3:26 am

Golux: Skutečně? Zaslechla jsem nedávno něco o...zdravotních problémech..prý se u vás dost střídaly léčitelky. +zkoumavě a upije čaje+ Doufám, že už je všechno v pořádku. Jistě, při vaší vytíženosti... Mmm..+s našpulenou pusinkou zavrtí hlavou+ já mám času... Amon se doma sotva ukáže. +předpokládá, že ho golux zná dost na to, aby věděla jak taková jejich domácnost funguje+

+trošku se lekla, ale když úsměv...+

Lucius: My o vlku...+kývne na luciuse a mile se usměje, jak jí olíbne packu+ Takovou vzácnou společnost si přece nenecháme ujít...
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Arwen » pát lis 19, 2010 2:09 pm

Neferet: Dobře radostně pokývne jesli se jí to má jen podobat tak to snad zvládnu usměje a začne krestlit něco, co by se mělo podobat kytce

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod golux » sob lis 20, 2010 9:13 pm

usměje se na Kleopatru Pán Zla je jistě dost vytížen, ale není se čemu divit. Jste skvělá, že to tak zvládáte. Lucius taky bývá často pryč, že, drahý? usměje se i na Luciuse, ale je to úplně jiný úsměv
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob lis 20, 2010 9:20 pm

Ale drahoušku, víš přece, co mám práce obejme golux kolem ramen a pak se obrátí ke Kleopatře Vy jste o mně právě mluvily? To je ovšem pro mě čest. Doufám, že v dobrém... ušklíbne se a napije se čaje
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eillen » sob lis 20, 2010 9:41 pm

Je ráda, že se Creagan objevil a tak mu dá ještě jednu pusu. Ale pak se zase vrátí do kreslení té své zoo. Sem tam se koukne, jestli někdo něco nepotřebuje.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Kleopatra » pon lis 22, 2010 3:24 pm

Golux: Má snad někdo vedle něho na výběr? Předpokládám, že tady s Luciusem to taky není žádný med...+přikývne, že je jí to úplně jasný+

Lucius: Myslíte, že to jde i jinak, než v dobrém? +zkoumavě přivře oči a přeměří si ho+

+chvílu sleduje okolí, a když už má na stole (dejmetomu...) ty malířský potřeby, tak neodolá a čmárá si něco na nápojovej lístek+

Obrázek

+pak ho odloží a rozhlídne se+ Nezkusíme to taky? +koukne na Golux+ na zeď jsem ještě nikdy nemalovala... +a na nic nečeká (to bysme mohli vzájemně čekat do vánoc), stoupne si, vezme si štěteček a zaujatě začne malovat+

Obrázek

Lucius: Ale neříkejte to Amonovi, on by prskal...je na moje malování alergický...
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Eillen » pon lis 22, 2010 6:05 pm

Ze začátku se snaží nakreslit nějaké zvíře, ale absolutně jí to nejde. Tak nakonec kouzlem odstraní první pokus a dá se do kreslení podle vzoru, který vidí na stole. Nakonec ustoupí od zdi a spokojeně se podívá na své "dílo"

No, lepší už to nebude.

Obrázek
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon lis 22, 2010 8:08 pm

+soustředěně kreslí mezi Arwen a Eillen, sem tam pokukuje co tam tvoří Angel a spíš než aby se svým dílem chlubilo ho schovává+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna