Knihovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Knihovna

Příspěvekod Memory » ned lis 21, 2010 11:12 pm

Vezme si jeden slovník a je rada, že si Nef nič nevšimla. "Skôr tak všeobecne. O upíroch toho viem pomerne málo, tak som chcela odniekiaľ začať. Myslela som, že štúdium jednotlivých druhov by bolo na mieste pred tým, než sa pustím do niečoho ďalšieho." Listuje nemeckým slovníkom, ktorý je naozaj objemný. "Merlin, tu sú také slová, čo neviem ani čo znamenajú v češtine."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon lis 22, 2010 11:23 am

Myslím, že jsi začala od správnýho konce. +usměje se na ni a pokyne jí, aby se posadila, odkládajíc slovníky na stůl+ Začala bych něčím, čemu budeme nejvíc rozumět. +sáhne po jedné z knih a s úsměv shledá, že je zrovna v češtině+ Proč si se rozhodla je zkoumat. Je to tím, že jich je tu čím dál víc nebo to má větší záměr? +zajímá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon lis 22, 2010 1:33 pm

Posadí sa a tiež sa natiahne po jednej knihe, taktiež v češtine. "Čiastočne preto a čiastočne za to môže aj tá záležitosť s Angelom. Myslím tie jeho vidiny a bolesti hlavy. Ťažko môžem pomôcť niekomu, o kom nič neviem." pokrčí ramená a len tak si listuje knihu. "Ty asi máš s upírmi viac skúseností, však?" pozrie na ňu zamyslene.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon lis 22, 2010 7:42 pm

+zatím jen pokyvuje hlavou otáčejíc stránkami knihy+ Mem? Víš jak jste odešli s Angelem, když jsi mi ošetřila ten kotník? +zeptá se+ O čem jste mluvili? +zkouší jestli jí to Mem prozradí, má starost, že se Angelovi nějakým způsobem přitížilo+ No... +zamyslí se+ Mam jich víc, než by bylo asi zdrávo. +trochu smuteně se pousměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon lis 22, 2010 9:20 pm

"Hmm?" zdvihne hlavu od knihy. Samozrejme si na to veľmi dobre spomína, ale keďže Angelovi sľúbila, že to nepovie.... "Už ani neviem." zatvári sa akoby premýšľala. "Zrejme nešlo o nič dôležité." pokrúti hlavou a radšej pozerá opäť do kníh, aby nemusela pozerať Nef do očí. Nikdy moc klamať nevedela.
Keďže nevie nič o Neferetinom domove, predpokladá, že tie skúsenosti sa týkajú Angela a Spikea. "Čo si o tom myslíš ty? O tých Angelových víziách? Sú reálne? Čoho sa vlastne týkajú?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon lis 22, 2010 9:34 pm

+chvilku pozoruje Mem jak hledí do knihy, než dojde k závěru, že to nejspíš opravdu nebylo důležité a zatím to nechá být skloníc se zpět nad knihu+
+chvíli přemýšlí nad jejími otázkami+ Byla jsem u několika jeho "záchvatů", když měl vizi... +vysvětlí co těmi záchvaty myslí+ ...podle mě jsou reálný a neni to nic.... lehkýho. +mávne neurčitě jednou rukou+ Ale jsem si jistá, že se jich Angel nebude chtít zbavit, i kdyby měl tu možnost. Vidím na něm, že musí mít v tu chvíli bolesti a hlava mu třeští ještě několik hodin potom. Myslím, že to bere jako určité pokání za to, co jako Angelus udělal. +projeví svůj názor+ Podle toho, co mi řekli, jde o to, že v těch vizích vidí někoho kdo potřebuje pomoct. Řekla bych, že je to něco jako náhled do velice blízké budoucnosti, protože se potom vždycky seberou a zmizej. Nevím, jak moc ty vize jsou podobné skutečnosti, Angel mě odmítl pokaždý vzít s sebou.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 23, 2010 11:55 am

Oblie sa do operadla a ako Nef hovorí tak nad tým premýšľa. "Kto ho vtedy donútil prísť do nemocnice?" opýta sa len tak mimochodom. Tak trochu nechápavo zamrká. "Prepáč, ale čo presne to znamená, že ako Angelus niečo urobil? Čo urobil? A kto to teda ten Angelus je?" akosi sa v tom nevyzná, no...
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 12:08 pm

To jsem byla já. +přizná se+ Měl, podle toho co říkal, druhý záchvat během 24 hodin, což se prý nestává. Vlastně jsme ho dotáhli spolu se Spikem. +vysvětlí+
Angel je Angelus. +trošku se zarazí+ Tedy tak si říkal, než dostal duši. +vysvětlí to, co jí samotný muselo být vysvětleno+ Podle všeho, co mi řekli je u nich upír bez duše démon, který se vyžívá v zabíjení. +zamyslí se nad tím+ Takže si umíš představit, co asi tak udělal. +tuhle část se jí nechce moc rozvádět, i když o některých věcech ví+ Teď jako upír z duší má svědomí, který mu brání zabíjet nevinné a tak. Což tedy neznamená, že nezabije, když je to potřeba.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 23, 2010 7:30 pm

Pozorne ju počúva. "O tomto asi v tých knihách zmienku nenájdem, či áno?" zahľadí sa na tú kopu. "Ako vôbec taký upír bez duše dostane dušu? A prečo vôbec? Spike má dušu tiež, však? Ako to, že on tie bolesti nemáva?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 8:37 pm

+zamyslí se nad tím+ Myslím, že asi nenajdeme. Co se týče jejich "druhu" mám za to, že žádný knihy mít nebudu. +zakroutí lehce hlavou+ Myslím, že říkal něco o cikánech. Má to něco společného s trestem, ale nevím. Tolik jsem se na to neptala. Spike k duši prý došel jinak, ale jak... to nevím. +přizná se+ Co jsem pochopila tak ty vidiny měla i Drusila a ta duši neměla. Takže myslím, že to neni vázané na duši.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor