Koňské Stáje

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Koňské Stáje

Příspěvekod Styx » sob čer 13, 2009 3:37 pm

+kopne patami klisnu prudce do slabin a povolí jí opratě, aby měla volnost, běží jako o závod a pronásleduje Reguluse, který má před ní malý náskok, dlouhé vlasy jí poletují kolem hlavy ve větru, od kopyt jejího koně odlétá hlína a prach, když vidí, že Regulus je skvělý jezdec a jen tak ho nedohoní, vysedne ze sedla a přitáhne si horní polovinu těla k hlavě koně, aby mu ulehčila zátěž, zrychlí, kope koně do slabin a popohání ho bičíkem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob čer 13, 2009 3:57 pm

*ohlídne se a když vidí, že Styx je skrčená aby jela rychleji a pomalu ale jistě ho dohání, skloní se také zrychlí , těsně před cílem se ohléde na Styx, vidí že je kousek za ním, prudce zastaví těsně před posedem až se kůň vzepne a nechá ji projet cílem, pak k ní pomalu dojede* Tak si vyhrála*usměje se na ní*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob čer 13, 2009 4:40 pm

+doběhne do cíle jako první a otočí koně k němu+ To byl podvod, Regu! +řekne trochu naštvaně+ Vyhrát jsi měl ty! Vím, že jsi chtěl být galantní, ale taková výhra mě netěší. Jsem bojovník! +přece jen se ale na něj usměje, protože ví, že jí chtěl tím udělat radost+ To ti ale nedaruji. Nemysli si, že tě připravím o tvou výhru! +mrkne na něj, nakloní se a dá mu z koňského hřbetu pusu+ Začni přemýšlet nad svým přáním!
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob čer 13, 2009 11:28 pm

*pobaveně se ušklíbne, když vídí její výraz* No...já ale chtěl abys mi dala úkol ty, to mě totiž baví mnohem víc*usměje se* ale když jinak nedáš, tak můj úkol zní: vymysli si na mě něco, než dojedeme na mé oblíbené místečko. Je to kousek tak přemýšlej.*mrkne na ni* a na striptýz je trochu zima*pobaveně ji dá pusu na tvář,usměje se a trochu pomalejším tempem se rozjede do lesa před nimi*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 14, 2009 9:28 am

+zasměje se+ Ty jsi tedy opravdu chytrá hlavička, dát mi úkol, abych ti dala úkol. Takže stejně si přijdeš na své +usmívá se s mazaným výrazem ve tváři+ No, jak chceš, vyplním ti tvé přání, ale abys toho nelitoval +hluboce přemýšlí, po chvíli se záhadně usměje, vyčaruje luk a šípy a podá mu je+ Říkal jsi, že rád střílíš z luku +kouká na něj upřeně+ Ukaž mi, jak jsi dobrý. Ulov nějaké zvíře.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned čer 14, 2009 11:56 am

Já ničeho nelituju*mrkne na ní, když vykouzlí luk a šípy trochu ho to překvapí,ale vezme si to od ní*Tvé přání je mi rozkazem*vezme luk do jedné ruky,druhou chytne otěže a vyrazí potichu do lesa, chvilku tam číhá s lukem a šípy v ruce a pak rychle vystřelí* Tak můžeš se jet podívat*zavolá dozadu na Styx, seskočí z koně a chytne lišku,kterou strefil do nohy,tak aby mu neutekla, když Styx přijede ukáže jí vítězně lišku,kterou drží tak aby se mu nevysmekla,i s šípem zaraženým v její noze*Spokojená?*usmívá se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 14, 2009 12:25 pm

+vzrušeně sleduje jeho slídivý pohled, přivřenými víčky pozoruje, jak soustředěně číhá, jak se mu napínají všechny svaly na pažích a ramenou, když natahuje tětivu, kvůli tomuto nádhernému pohledu na lovce si vymyslela tento úkol, když vystřelí, pobídne koně, spatří ulovenou lišku a rozesměje se+ Myslela jsem, že ulovíš něco k jídlu, abych ti mohla předvést své kuchařské umění +seskočí z koně a přijde k němu+ Skvělá práce, Regu, jsi vynikající střelec +pochválí ho a za odměnu ho políbí, pak opatrně, ale pevně chytne zmítající se lišku za kořen ocasu, vytáhne jí šíp z nohy, hůlkou jí zacelí ránu a pustí ji na svobodu+ Proč jsi ji nezabil? Jsi přece smrtijed +zeptá se tajemně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned čer 14, 2009 5:42 pm

No tak mi něco uvaříš příště*usměje se, ještě víc sebevědomě,když ho pochválí a políbí* no, chvilku jsem to cvičil, to musím přiznat*když Styx uzdraví lišku ještě si ji pohladí a nechá ji běžet* je na to moc krásná, a navíc nerad zabíjím nevinné*řekne vážně a ještě chvilku se kouká za liškou* vadí ti to?myslíš, že jsem ji měl zabít?*otočí se tázavě na Styx*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 14, 2009 7:16 pm

+přiváže oba koně, vezme Reguluse za ruku a jde s ním do lesa+ Jsem ráda, žes jí daroval život +koukne na něj trochu provinile+ Byla to zkouška. Chtěla jsem vědět, jestli zabiješ bez lítosti, anebo nejsi tak úplně bezcitný smrtijed +zastaví se, postaví se proti němu, chytne ho za obě ruce a kouká mu do očí+ Pověz mi, prosím, je to pro mne moc důležité. Cítíš se ještě jako smrtijed? +upřeně ho sleduje, kouše si do rtu a napjatě čeká na jeho odpověď+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » ned čer 14, 2009 8:28 pm

Tak ty mě zkoušíš?*vezme ji pevně za ruku a udá směr* Jsem rád, že jsem tě nezklamal.*usměje se, ale pak zvážní* Opravdu si přeješ abych odpověděl?*podívá se na ní a zahledí se jí do očí* Podle toho v jakém směru, ne úplně. Necítím se jako rozhodně jako bystrozor, ale necítím se také jako, když jsem začínal a bylo mi 16 a zabíjení mě bavilo.*kouká ji do očí*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí