Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 10:43 pm

Fab: v tomto rozpoložení si určitě nepohoví - tep, tlak, teplota a i rosný bod - možná i nadmořská výška :D závratně stoupají. :D . a Tir vzdychá a sténá, protože se přeci jen okamžik uvolnění blíží.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř lis 24, 2010 11:04 pm

Tir: +Přidá se k jejímu vzdychání svými hlasovými projevy, jak zrychluje tempo. Razí si cestu hloub a hloub do ní, cítí svůj pulsující penis, jak je pevně svírán Tiraginým tělem a v obličeji se mu zračí přicházející orgasmus.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 11:10 pm

Fab: stupňující se tempo a výraz jeho tváře, taky hlasy jich obou ji hrozně vzrušují a Tir letí k svému orgasmu závratnou rychlostí. zalape po dechu, stačí vykřiknout jenom: Fa... a udělá se. na chvíli ztratí povědomí o světě. je legrační, že čím víc smyslných pastiček si vymyslí na Fabiena, tím víc do toho sama padá :Love
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř lis 24, 2010 11:24 pm

ťuťu :*

Tir: +Společný orgasmus s Tir ho úplně vykolejí. Cítí se, jakoby ho někdo roztrhal na tisíc kusů. Doprovází své vyvrcholení hlasitými výkřiky a nakonec se zhroutí k Tir, která leží mimo sebe a on jí nejistě hladí, neboť se mu ruka třese a nemůže s ní moc hýbat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv lis 25, 2010 12:47 am

Fab: za chvilku se přeci jen probere. natulí se k němu a ještě pár minut tak malátně setrvá. po chvilce se zavrtí a začne stavět spací hnízdečko. nařídí jim budík na čas, kdy se ještě ráno zvládnou poňuňat, než budou muset do práce - neocenitelná Samova rada :D . pak se natulí k Fabovi a oba přikryje. miluju tě. políbá ho na bradu ze spoda, jak má hlavu položenou na jeho hrudi, tak dosáhne jen tam ;) .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv lis 25, 2010 10:00 pm

Tir: +Je taky hrozně malátný a je vděčný Tirage, že dělá pelíšek. Kdyby věděl, že nastavování budíka má tir od Sama, jistě by mu poděkoval. Tulí se a usíná.+ Ulož mě lásko, prosím...+mumlá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv lis 25, 2010 10:09 pm

Fab: Tir má něžnou a zamilovanou a skoro až pečovací náladu po všem tom milování, zlobení a citových otřesech s Andym. hezky upraví hnízdečko, Fabiena u toho něžně hladí a něco mu brouká, možná až zpívá ukolébavku :D . zlehka ho pohladí po vlasech, políbí lehounce na obě zavřená víčka. dobrou noc, Fabísku. můj králíčku... zaleze si k němu pod peřinu, srovná se k němu, strčí mu zadeček do klína a přitáhne si jeho ruku na srdce. usměje se, když mu dlaň sklouzne na ňadro. a zavře oči a v pelíšku a teploučku taky usíná.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv lis 25, 2010 10:15 pm

Tir: +Něžně si ji za ňadro k sobě o pár milimetrů, o které to ještě jde, přitáhne.+ Dobrou noc, ještěřičko. Hezké sny...+mumlá jí do ouška a ještě jí líbne do vlasů, nasaje jejich vůni a taky usíná. Ví, že ho po tom všem mazlení a milování čekají krásné sny po boku milované dívky.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv lis 25, 2010 10:32 pm

Fab: spí a zdají se jí také hezké sny. většinu noci se ze spaní usmívá. líbí se jí v teplíčku a malém ostrůvku hebka, měkka a vůně, který je jen jejich. dokonce se ze spaní i směje, zdá se jí, jak Fabien blbne, aby ji pobavil. je jim oběma asi tak dvanáct a ze záhadných důvodů bydlí a kočují s cirkusovou společností.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv lis 25, 2010 10:41 pm

Tir: +Ze spaní cítí, jak tirage onikají bublinky smíchu a taky se usmívá. Je to tak krásné spaní a voňavé teplo, kdyby nespal, z toho příjemna by určitě usnul. Má dojem, že je zase malý kluk, hladí hebkou králičí srst, ale ví, že je to tirage, mluví na ní ze spaní a říká jí samá sladká zamilovaná slova.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců