Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Pokoje Christophera

Příspěvekod yohannka » úte lis 16, 2010 6:47 pm

+zařízeny dle jeho vkusu..+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Chris Devon » úte lis 16, 2010 9:10 pm

Obrázek

+Dojte tam, rozhlídne se, odloží si tašku, vyhrabe z ní nějakej sprej, nasadí si masku jakou nosijou zedníci, když bourají zdi, projde to tam a celý vyšplíchá. Vytáhne ještě nějakej vercajk a pohraje si s krabicou ve zdi. potom důkladně vyvětrá, stejně důkladně okna zase zavře, zamkne dveře a de do sprchy.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » úte lis 16, 2010 10:28 pm

Obrázek

+vybalí nějaký věci ze zavazadla, umyje si ruky, zatáhne závěsy, padne na postel, poslouchá v mobilu hlasovou schránku a okusuje tyčinku+

Obrázek
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » stř lis 17, 2010 1:16 pm

+pár hodin se prospí se prospí a probudí ho naštvanej telefonát+ No jooo, jsem snad vaše chůva? No to teda néééé! +po krátké hádce se ale sebere, projde sprchou, včerejší oblečení hodí do koše a vystrčí za dveře, oblíkne si čistý - včetně botů, a jde ven+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » úte lis 23, 2010 3:45 pm

+Když se situace uklidní, tak se z chodby sebere, dá si u sebe sprchu, vyhodí starý a obleče si komplet nový oblečení, otevře skříň a trochu váhavě přejíždí prstem ve vzduchu sem a tam po jedné poličce, kde má naskládaný uzavíratelný sáčky každej s trošku jiným obsahem+ Ale tak..+jeden si vybere, rozebere po kapsách a vyrazí do práce+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » čtv lis 25, 2010 1:30 pm

+Jeho večerní hodnocení situace - xicht v hajzlu, obražený žebra, žaludek v hajzlu, lehce přelomená ruka a ztráta koordinace - se projevilo jako správné. Nicméně na to flaška Absinthu moc nepomohla, a tak když se ráno vypotácí z postele míří rovnou do koupelny, odkud se ozve zvuk leknutí.

Asi po hodině se vyhrabe ven, se zaskučením našlape hadry, flašky a prázdný obaly od dezinfekce a ústní vody do koša a oblíká se. Bohužel přitom zase narazí na zrcadlo a uskočí metr dozadu.+ To snad...+opatrně si přejede po šrámech na xichte+ Říkali, že je to tu drsný, ale tohle...+mumle si pro sebe a umíní si, že Bei příště ukradne kabelku. Jako na potvoru mu zazvoní telefon.+ Teď? Musí to být zroovna teď? No jo...dojdu..nějak..+típne to, nasype si hrst multivitamínů, pochroustá je, zapije redbullem, oblíkne se, posbírá si zbytek nádobíčka a značně nejistou bolestivou chůzí vyrazí z pokoje. Na očích černý brejle, na tvářích znatelně monokly.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » pát lis 26, 2010 9:30 pm

+Svlíkne se, zavdá si z flašky, sedne si na vanu a s nezaujatým výrazem si oddělá obvaz ze stehna a začne si šít ránu.+ Padampampadam..+nakrčí čelo když si uvědomí co si to brouká, a zakroutí hlavou nad tím, kde to proboha chytl. Došije, vydezinfikuje, zalepí. Uklidí po sobě a de si nachvílu lehnout.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát lis 26, 2010 10:34 pm

(Chudák Chris :roll: )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned lis 28, 2010 12:58 pm

+Ráno rozhodně odmítá opustit postel, mobil vypne, a kdyby z Bee dělali třeba rubikovu kostku, je mu to ukradený. Má lepší věci na práci.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 12:46 am

Pomaly sa ešte stále so zavretými očami pregulí na chrbát. Chvíľku len tak leží a rozmýšľa, prečo sa cíti tak príjemne. Otvorí oči a až keď uvidí Chrisovu tvár, uvedomí si, že má jeho ruku ovinutú okolo bruška a jeho telo sa jej tisne k boku, takže je jej príjemne teplo. Usmeje sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Další

Zpět na Soukromé pokoje