Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » pon lis 29, 2010 11:01 pm

Tir: Tsss...+překvapeně kouká, jak ho Tirage tlouká :lol: . Popere se s ní jako když se perou dvě koťata a pak, když už na něm leží, škrabká jí spokojeně na zádech.+ Na tebe jsem extra hodnej, ještěrko!...Copak jsem tě někdy chtěl ostříhat? Nebo jsem tě někdy o něco ošidil? +zatváří se hrozně důležitě chlapácky.+ Nemluvě o tom, že co má Molly vousáče, už s ní taková sranda není. Zdaleka už mi všechno nesežere. Hele, když sem u ní vloni bydlel, normálně sem zjistil, že si z nedostatku sexu staví lodě ve flašce...fakt!+ Pak si ale přece jen na něco vzpomene.+ Jo ,taky, když mi bylo třináct mě načapala, jak si to dělám...+znovu se rozchechtá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 29, 2010 11:06 pm

Fab: na ta slova zpozorní a nadzvedne hlavičku jako kobra. dívá se na něj a kulí oči. no už jsem se chtěla zeptat, co sis stavěl z nedostatku sexu ty! tak povídej přeháněj! je strašně zvědavá.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon lis 29, 2010 11:28 pm

Tir: +Směje se, že mu kobra nadskakuje na břiše. Tak ji radši za zadeček přidrží rukama. + Prostě jsem zkoumal, k čemu všemu se ta rourka dá využít, když už se s ní dá čůrat, občas mění velikost a tak...+protočí oči, jako že byl nemožný mládě.+ ...a zalezl sem na půdu. Co ste dneska s mámou zkoušely ty hadry. Ale vona tam byla i knihovna, takže dyž sem byl zrovna v nejlepším, vlezla Molly dovnitř a šla si pro nějakou encyklopedii.+ Po tvářích mu tečou slzy, jak se směje.+ Fakt sem an ní neměl náladu a vona koukala jako zjara a pak se mě zeptala: Jen tak čistě z vědeckého hlediska, Fabe...co to dělaáš?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 29, 2010 11:35 pm

Fab: kobra ae směje s ním a snaží se mu rourku stisknout mezi stehny, scválně, co to udělá :lol: . a cos jí na to odpověděl? to by mě teda zajímalo... to já šmírovala Sama - on je starší a když mi bylo těch třináct, čtrnáct, vodil si k sobě do pokoje občas "kamarádky". musím říct, že pozorovací podmínky u něj ve skříni byly mizerný. taky se svěří s zkušeností.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte lis 30, 2010 3:26 pm

Tir: +Směje se tak, že zatím Tiragin stisk zaznamenal jen okrajově, ale je mu to velice příjemné.+ No, řek se jí, že si dělám dobře, ať to zkusí taky a vona na to, že přece nemá penis... :lol: + Přestane škytat smíchy a zpozorní.+ Cože? Tys šmírovala Isamuna? To je hustý! Hele, to chci taky slyšet!...Kamarádky! Počítám, že vošukal všechno, co se hnulo...+pak se zarazí, neboť i Tir se hýbala.+ :mrgreen:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 30, 2010 6:53 pm

Fab: no, zase tak zlý to s ním nebylo, asi dvě tam byly docela často. ty, který přišly jen jednou, tak to skončilo fackou. zato ty dvě, co chodily pravidelně, se jednou nedopatřením potkaly a servaly se spolu. a Sam zdrhnul oknem - hrozná sranda! vypráví a hoví si na živém gaučíku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte lis 30, 2010 7:31 pm

Tir: +Chechtá se.+ To bych fakt rád viděl, jak se holky perou...a vousáče, jak bere roha! Taky pěknej zmetek to je!+ Pak ji ale chytne za ramena.+ Přiznej se, ještěrko! Odtud ty tvoje triky, jak na Fabíska? +Cítí, že jeho chlouba :lol: mezi jejími stehny se začíná chlubit, co dovede. :lol: :pii +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 30, 2010 10:28 pm

Fab: tenkrát ještě neměl vousy. ušklíbne se Tir. a pak zvážní a zadívá se na Fabiena. ne. tyhle výzkumy mi nakonec v praxi byly spíš na prd. a s tebou... já nevím, ale nějak mi to jde samo. když jsem s tebou a hrajeme si, vždycky mě něco napadne - a je to. políbí ho. a napadne ji, že o pokusech odkoukaného sexuálního harašení by mohl vyprávět Andy, ale o tom Fabienovi vyprávět nechce.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte lis 30, 2010 10:45 pm

Fab: +Zašklebí se a udělá děsný ksicht.+ Bóže...vousáč bez vousů...eklhaft...ten musel bejt..+oklepe se a radši se soustředí na hlazení Tiraginých zad.+ Ono to s tebou jde stejně samo, miláčku. Já taky nesjem žádnej přeborník...+má sebekritickou chvilku.+ Ale s tebou...mám pocit, že jsem...jako větrná smršť.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 30, 2010 10:51 pm

Fab: náhodou - docela pěknej kluk to byl...měl hrozně dlouhý řasy, holky mu je záviděly a zamilovávaly se do něj proto... řekne jakoby zasněně. chce ho trošku škádlit. a pak ho políbí. no, nevím, jestli jsi zrovna smršť, ale mě se to s tebou moc líbí. vždyť víš... políbí ho znovu, hluboce a s jazykem.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette