Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod yohannka » pon lis 29, 2010 5:56 pm

to nééé, je to přece rodina! Budou nadšený! +pustí se do řízečku+ jestli chceš, tak si dojdi nechat uříznout taky u nás... máme tam prííímastromy!
mhmmm +culí se a přikyvuje mu na ty dárky+ prádlo není nikdy obyčený... nějaký sexy.. navíc ho je velká spotřeba! +uculí se+ hrnek je skvělá věc..něco německýho by tam mohlo být.. ale milýho!
Noo já nevím jak moc osobní to máte.. třeba tam nemáš prstýnek, aleee pěknej řetízek a naušničky, žee...+pokývá hlavou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon lis 29, 2010 6:58 pm

Že bysme si pořídili alpskej weihnachtsbaum? To by bylo docela originální..v Londýně...

Možná..by se tam našel i nějakej korzetek...+zadumaně jak se včera nechal inspirovat+ Milýho? Ale...co kdyby byl mile prázdnej? To je takový..všeříkající přece!
Noo řetízek a naušnice...to už zní líp...třeba...s červenýma šutrama...z platiny.. A co ty? Užs něco nakupovala?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon lis 29, 2010 10:31 pm

no jistěěě
mm to ne, prázdnej ne.. takovej.. obrázek hada by byl pěknej! +nadšeně+
mm já? no.. aji jo, personálu na mýtince sem nakoupila nový príma pletený rukavice a šály aby si nestěžovali +uculí se+ nějaký drobnosti pro Beu taky mám... tak.. to mám už hotový +pokrčí ramínkama a pousměje se+ jo a havě´t.. ti dostanou nějaký dobrůtky
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon lis 29, 2010 10:58 pm

Ona...asi má rači kočky...třeba..tu její potvoru bych tam mohl...+napadne ho nalepit, ale tak..sou vánoce...+ nechat vyfotit.
Aspoň s nějakým vzorkem? Se spolu momentálně i bavíte? To tu člověk nevidí moc často.
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon lis 29, 2010 11:20 pm

noo to by bylo pěkný, to jooo +pokývá hlavičkou a usmívá se+ a můžeš si paksem zajít pro cukroví
momentálně? S beou? já..se s ní furt bavím +nechápavě+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte lis 30, 2010 2:19 pm

Budete zase prodávat-rozdávat krabice cukroví? +musí se nostalgicky usmát+ Bea vždycky voněla vanilkovým cukrem ještě v lednu. +napije se kafe+ Co Ty? Furt tě to baví za barem?
Nooo...párkrát když sem tak něco zaslechl, tak ste se moc nemusely....několikrát v tom sehrál prý nějakou roli nábytek a lítající hrnky...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » úte lis 30, 2010 2:52 pm

Jistěěě, se taky pustím do pečení +hrdě+ mhm, za barm je to bezva, navíc tam můžu být jak se mi to hodí, že... a namíchat si na co mám chuť, ideální. +uculí se+ aleee u tebe to bylo lepší

cožeeee? my se porvaly jenom jednou! +překvapeně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř pro 01, 2010 1:47 am

Ideální job pro alkoholiky! +zapálí si ale fouká to bokem, aby to nešlo na yohannku+ Joo? No já teď skoro ani nedostanu kafe, natož chlebíček! +postěžuje se+ A Klea mi očichává oblečení, jestli ze mě není nááhodou cítit dámskej parfém! Chm. +se musí chudák převlíkat no...ehm..+ Je lehce paranoidní..

Jo? Já slyšel pokaždý o jiným různorodým nedorozumění...

(tak porvaly jednou, ale rozhádaný sme byly několikrát...)
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » stř pro 01, 2010 12:05 pm

nojéééje, však říkám, že si nestěžuju +culí se+ Faaakt? a.. má k tomu důvod? +uculí se+ tak já se někdy stavím a udělám ti to... eee..jako to kafe +zrudne+ a chlebíčky..

notak.. se stane.. se pak spolu chvílu nebavíme, nooo
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř pro 01, 2010 4:47 pm

+začne se pobaveně culit a cvrnkne jí prstem do nosíku+ Tak to se stav...už se těším, až mi to uděláš...to kafe a chlebíčky, samozřejmě. +blejsknou mu přitom rudě oči+
No důvod...+zatváří se hrozně nevinně+ to se ptáš na špatným místě...ale řekl bych, že ani ne...+bejvalky se koneckonců nepočítají..+ Je trochu hysterická..ale tak v mým případě se není co divit...+při své dokonalosti je ženskýma obletovanej, že+

Já se ti ani nedivím..Trixie byla vždycky na zabití...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince