Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 8:41 pm

+Překvapeně na ní vzhlédne když se nad ním tak tyčí. Vypadá skutečně majestátně+ Nemyslel jsem to tak, aby tě moje slova zranila +vstane, aby jí byl roven, protože to je přeci to co podle jejích vlastních slov po něm chce+ Takovým způsobem je nepoužívám a nikdy používat nebudu, rozhodně ne úmyslně. Nejsem politik +přistoupí k ní docela blízko+ Moje pohrdání si člověk nevyslouží svým původem, mocí či penězi, ale svým chováním a tím jak zachází z ostatními. Ty nemáš ani špetku mého pohrdání a nemyslím že kdy budeš mít +odváží se položit jí dlaň na její skřížené ruce+ Mám dojem že mou lítost a soucit neuvítáš, ale i tak věz že je mi to líto. Pro ženu musí být asi těžké ztratit to nejcennější co má. Schopnost přivést na svět noví život.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 8:58 pm

Děkuju. +usměje se na něj a její pohled je zas měký a veselý+ Jsem za to ráda. +obejme ho a dá mu pusu na tvář, pak přejde ke stolečku a naleje si víno, ale všimne si jedné flašky a úsměv se jí ještě zvětší+ Dáme si absint?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 9:02 pm

+Vrátí jí obětí, trochu překvapeně, ale rozhodně hodně potěšeně+ Myslel jsem spíš že mě spíše pošleš do míst kam slunce nesvítí. Stručně řečeno do prdele +trochu se zasměje+ Absi-co? To neznám, ale pokud je v tom alkohol, pak rozhodně nepohrdnu. Hlavně aby to nebyl nějaký tlamolep +jde za ní a nakukuje jí přes rameno, zvědaví na zelenou tekutinu+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 9:08 pm

Proč? Já se nechci hádat. +usměje se na něj+ Tlatomlep? Hm... může být něco, co má sedmdesát procent tlamolep? Chutná to jako lékořicový bonbony, ale je to úžasný. +naleje do jedné skleničky absint a pak tam přes cukr napustí vodu a podá mu to+ Nedej se tím zastrašit. +sama si taky vezme skleničku a seedne si na gauč, nohy si dá na stolek a zapálí si k tomu novou cigaretu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 9:14 pm

+Přeci jen trochu nedůvěřivě přičichne ke sklence+ Náhodou tlamolepy jsou neobyčejně nebezpečné pití. Jedna má známá je pila místo vody, já si dal lahev a ráno mě museli křísit právě tou vodou +zasměje se a napije se. Chvilku to převaluje na jazyku, trochu se šklebíc+ Neříkám že to není dobré +přisedne si+ ale není to zrovna moje značka. Nad chlazené pivo, nebo nad medovinu myslím není +znovu se napije+ Že vás lidi baví ničit si hlasivky a plíce kouřem +zakroutí hlavou+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 9:21 pm

Tlamolepy jsou děsný, ty taky nemusim. Ale tohle mi chutná, jestli už nebudeš, tak mi to tu nech a dej si pivo. +zazubí se na něj+ Já to odborně zneškodním. +koukne na svý cigáro+ No, ono to sice hlasivky ničí, ale já jsem stejně nikdy neměla dobrej hlas. Ale jestli chceš, tak kvůli tobě. +podívá se na něj+ Teda že seš to ty, tak to típnu a s tebou nebudu kouřit. Moc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 9:38 pm

+Ochotně jí skleničku přenechá a vrátí se k pivu, které už moc dobře zná+ Dovedu si představit to zneškodňování +usměje se+ Doslova cítím +sugestivně si odkašlá jak tuberák+ jak se mi pomalu, ale jistě s každým nádechem rozkládají hlasivky +chytne se za krk. Je to prostě komediant+ Típni a já ti za odměnu zahraju, ale zpívat nebudu... v takovém vzduchu +znovu si odkašlá, aby tomu divadýlku dodal na váze a hrábne do strun. Hraje tichou, kolébavou melodii při které se člověku klíží oči. Nakonec to nevydrží a začne si alespoň broukat+ Mám jednu melodii v hlavě... zní tak jak na mě působíš. Ale na to nemám vhodný hudební nástroj +podívá se na loutnu+ Chtělo by to něco co dokáže zahrát i silnější, mocnější tony. Hmmm třeba buben +uvažuje nahlas+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 9:43 pm

+statečně se vypořádává s první skleničkou a ochotně přebere i tu druhou+ Takže ty zpíváš v začouzených zaplivaných paluších. +hodí cigáro do krbu+ Ale mě tady, na tvrzi, nezazpíváš? +culí se+ No tak dobře, dobřéé, já si to budu pamatovat. +hihňá se, ale zmlkne jak začne hrát, ploží si hlavu na opěradlo a mžourá na něj+ Tohle ne, u toho by člověk usnul. +pak na něj vyvalí kukadla+ Buben? Připadám ti na buben? Ty jo. Tak teď nevim, jestli mě to těší nebo ne...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 9:58 pm

+Zamračí+ Na cestách se hold jíst musí a za jídlo se platí. To pak člověk musí sklonit hlavu, spolknout pýchu a zahrát i těm co vědí o hudbě a poezii asi tolik co král o kydání hnoje +ušklíbne se, docela vesele+ To víš že ti zazpívám, dokonce i kdybys nechtěla. Neznáš mě jaký jsme když mám dobrou náladu, to si pak prozpěvuju až do omrzení +začne tentokrát drnkat rychlejší melodii, takovou nějakou podle vše hospodskou odrhovačku+ Bubny bych vyjádřil jistou tvou divokost, nezkrotnost a nespoutanost. Na oko ladná melodie +přestane hrát a ukáže rukou kolem sebe+ přepychu který já rušena záchvěvy vzdoru +ukáže na její nohy hozené na stole+ Takže myslím že to není nic proč by ses měla urážet. I když marnivá žena se urazí i kvůli menším věcem +mrkne na ni koutkem oka, potlačujíc smích a vrátí se k hraní+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 10:10 pm

+rozesměje se+ Dobrá dostaneš buben, jen mi pověz jakej by to měl být. I když... bubny mě vždycky nutí k tanci. +ušklíbne se, položí první prázdnou sklenici na stolek a chopí se té druhé+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz