Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 1:38 pm

(Představuji si, jak Tir zuřivě nakopává dráče a to letí přes celou místnost a naboří hlavou do vázy s koňakem! :lol: :lol: :vyprask: )

Tir: +Otočí se k ní a chce ji obejmout, aby jí Honoré neviděl nahou, ale špičkou narazí do jejího břicha a k tomu si ještě uvědomí, že na hladové dráče vystrčil holý zadek... :lol: :twisted: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 2:03 pm

Fab: zakňuč a probudí se. bylo toho na ni moc. vidí, jak se Fabien nepokojně vrtí a nadzvedne se, aby se podívala, co se děje. ze záhadných důvodů má pod zadkem vidličku od večeře a zmítá se, jak ho píchá do zadku. Tir ji vytáhne a odloží na noční stolek. přemýšlí, kde se vzala v posteli. zachichotá se, když si vzpomene na špičku. pohled jí zklouzne do těch míst - a vidí, že je tam skutečně zase špička :lol: . v tom se ručička budíku blíží ke zvonění - je brzy ráno. vypne budík, ještě než začne zvonit a rozhodne se Faba vzbudit po svém. odhrne prřinku a políbí ho na špičku špičky. hladí ho po břiše a bocích. pak se mu sveze dlaní mezi stehna a jemně sevře jeho varlata. Fabísku, vstáváme...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 2:19 pm

(Ten trik má od Sama okoukanej ze skříně! :lol: :lol: )

Tir: +Skoro až ke stropu vyletí, neboť má strach, že už ho olizuje dráče. :lol: +Tir...drak! Tady! +panikaří, ale postupně si uvědomuje, že se mu neděje nic zlého, právě naopak a špička :lol: se mu zaleskne... :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 10:22 pm

(kdepak. ve skříni nebylo nic moc vidět než klasika. tenkrát ještě nebyl ani Samík tak cvičený a slečny ho zdaleka tak nemilovaly jako Tirage Fabíska. to se secvičili ti dva - Fa T -spolu. a není trik, ale projev ryzí náklonosi :Love )

Fab:pššš, lásko. to jsem já - žádný drak. co děláš? vždyť jsem úplně něžná, nejsem dračice. olízne mu špičku svítící a pak ji vezme do pusy.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 10:27 pm

Tir: +Vykulí oči nejdřív zděšeně a pak vzrušeně :P . +Ne, ty jsi moje dráčátko...+vydechne překvapen takovou něhou ještě před snídaní :lol: .+ Hmmmhm...+zavní spokojeně.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 10:33 pm

Fab: chtěla jsem tě jenom hezky probudit... potřebuju, abys nejdřív vstal a potom taky vstal... culí se a trošičku víc mu sevře varlata. a zase se věnuje jeho penisu ústy i dlaněmi.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 10:52 pm

Tir: Dělám, co můžu stejně jako ty...+uculí se a přivřenýma očima sleduje její počínání. Zvolna se mu z podbřišku do celého těla rozlévá příjemný až vzrušující pocit, který ho opravdu postaví.. :lol: ...tedy na nohy... :lol: + Už stojim, ještěrko...+zafuní info, které Tir nejlíp vidí sama z těsné blízkosti.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 11:02 pm

Fab: ano. já vím. usmívá se, neb je to pravda. ještě ho olíbá a olízne po celé délce penisu a pak se nakloní k němu blíž a políbí ho na rty. sama je dost vzrušená z vlastních aktivit. klekne si nad něj, pohladí se přes ňadra a bříško až do klína a udělá to tak aby Fabien dobře viděl. ještě jednou ho políbí a pak už se o něj otře svým klínem a nechá si od něj pomoct - navést se na něj. chci tě lásko. ještě než budeme muset do práce...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř pro 01, 2010 11:08 pm

Tir: Jinak bych tě ani nepustil...nikam..+zavrčí a navede ji na sebe, aby si mohla hladce nasednout . Cítí její vlhký klín, dívá se zúženými zornicemi na ten její teatrální taneček a líbí se mu to jako vždycky. Chytne ji za boky a přitáhne si ji na sebe.+ Kdy máš polední pauzu...?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř pro 01, 2010 11:22 pm

Fab: hlasitě vydechna a zalape po dechu, když se do ní docela rychle vnoří. nasedne si a čeká na něj, až začnou s pohyby. v jednu... skočíš k nám na oběd? ví, že nejde o jídlo - jenom :lol: - ale že by se mohli spolu chvilku zase vidět a pomazlit se někde v ústraní.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců