Pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 07, 2010 2:55 am

*Opatrně otevře dveře a když vidí, že tam nikdo není, tak se tam vkrade a vlítne do sprchy, kde se pořádně okoupe, ale ty modřiny nejsou moc prima. zabalená v ručníku vyleze a Použitím Acia přivolá mast na modráky, když doletí krbem pořádně se namaže všude a zaleze do pelechu, kde naprostým vyčerpáním usne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 2:24 am

+přemístí se oba na postel, pokračuje ve zkoumání jeho těla, bříšky prstů jemně přejíždí po jeho jizvách a něžně, přesto hluboce ho líbá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » čtv pro 02, 2010 2:24 am

Tohle mi bez varování nedělej *zavrčí a kousne ji do ramene, pak se ale zklidní a láskyplně ji líbá. Natlačí se mezi její nožky a Wenai může cítit jak je připravený a lačný po ní*
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 2:25 am

Promiň. +zamumlá a sveze se z něj, stáhne mu kalhoty a skloní se k jeho mužství, to párkrát olízne pěkně po celé délce, ale sama to už nemůže vydržet, tak si chvatně strhne pláťáky a sedne si nad něj a pomalu, dráždivě na něj nasedá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » čtv pro 02, 2010 2:25 am

*Drží ji za zadeček a nadzvedává si ji, jinak se ale neangažuje, a nechává to zcela v její režii. Slastně mručí a ve slabinách mu začíná růst obrovské vzrušení, které se protláčí celým jeho tělem*

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 2:26 am

+usměje se a v očích jí zasvítí, chytne ho za zápěstí a dá mu ruce za hlavu, v tom se ze sloupků postele odmotají provazy, přivážou mu zápěstí a roztáhnou mu ruce od sebe, Wenai se spokojeně narovná, dosedne na něj a zakrouží pánví, pak sedí klidně a shlíží na něj, rozvažuje, co s ním udělá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » čtv pro 02, 2010 2:26 am

*Než stihne mrknout je přivázaný a to tak pevně, že s tím ani on nic neudělá* No lásko! *vzepře se, ale docílí jenom toho, že se mu provaz zařeže do zápěstí* Jsem ti vydán na milost a nemilost, jsem tvým otrok *řekne teatrálně a pokřiveně se usměje*

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 2:27 am

+usměje se, docela povýšeně+ To jsi, měl bys na to pamatovat. +trošku zavrtí zadečkem a pak z něj sleze+ Teď bych si dala nějakou malou svačinku, ale ty jsi zlobil, takže mi posloužíš jako podložka. +oznámí mu a z nočního stolku vytáhne šlehačku, nastříká mu ji na břicho a na hrudník a začne ji pomalu olizovat špičkou jazyka+ Hmmm, to je dobrota. +jazykem mu olíže bradavky a nakonec mu jemně přejede přes rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Geralt » čtv pro 02, 2010 2:27 am

*Když řekne svačinka, trochu v něm hrkne, že ho tam nechá tak přivázanýho a zmizí, když ale vytáhne šlehačku, tak se mu uleví* Wenai, vždyť od toho budu celý upatlaný *pak ale zasykne, protože jak to z něj slízává, je to příjemný* Já a zlobil, kdy? *dělá že neví*

Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 02, 2010 2:28 am

No a? Však si nic jinýho nezasloužíš. Ty zlobíš pořád. O tom se nebudem dohadovat, protože teď tě mám v hrsti. +vytasí se s jemným peříčkem a začne mu přejíždět po těle, přejede bradavky a sleduje, jak se postaví a pak zamíří do rozkroku, shrne mu předkožku a šimhá ho pírkem přímo na jeho mužství a pobaveně sleduje, co to s ním udělá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz