Koňské Stáje

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Koňské Stáje

Příspěvekod Styx » pát čer 19, 2009 12:33 pm

Jistě, každý má nějaké to tajemství, které si střeží +přikyvuje+ Respektuji to a nebudu to z tebe páčit, neboj +usměje se na něj, pak ho najednou povalí na kameny a lehne si na něj+ Ledaže bych si vynutila tvé přiznání při mučení +zasměje se a začne ho lehtat a blbne s ním+
Já mám taky tajemství+zvážní+ Už jsem ti to říkala. Brzy ti jej ale prozradím. Nechci, aby ses o mně cokoliv dozvěděl od jiných a já sama nechci ani nic před tebou tajit +opírá bradu o jeho hruď a kouká mu do očí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 24, 2009 8:11 pm

*zasčne se s mát a pak ji chytne ruce, aby ho nemohla lechtat*Nevím jestli bych se neměl začít bát*usměje se* Mimochodem, budu teď muset asi na měsíc odejt...*sklopí oči*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 24, 2009 8:24 pm

Bát se vůbec nemusíš, nic tak hrozného jsem neprovedla +zasměje se+ Nikoho jsme nezabila ani neproklela. Budu ale muset teď odejít... +sklopí oči+ ale velice brzy budu za tebou zase zpátky +políbí ho na ústa+ a přinesu sebou i to své tajemství +když jí řekne o tom, že odjede pryč, rozšíří se jí oči překvapením+ Odejít? +zašeptá+ Na tak dlouho? +oči se jí rozesmutní+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 24, 2009 8:27 pm

Jsem čím dál napjatější*kouká an ni trochu starostlivě ale pak se smutně usměje* Taky mi budeš chybět lásko....*zašeptá a přitáhne si ji k sobě, rukama ji obejme kolem pasu a políbí ji na čelo* ANi nevíš jak moc...
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 24, 2009 8:37 pm

Asi se ti to nebude... moc líbit, ale rozhodla jsem se dobrovolně +políbí ho na špičku nosu+ Brzy se to dozvíš +přivine se k němu a z těsné blízkosti mu hledí do očí+ Kam vůbec jdeš? Daleko? +třese se jí hlas+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 24, 2009 8:45 pm

*nechce téma jejího tajmství dál řešit* No dost daleko, víš jak jsem ti říkal o bývalé přítelkyni v Kanadě? Tak umírá, a já se na ní jedu naposledy podívat, přišlo mi to ....vhodné....*smutně kouká do země*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 24, 2009 9:02 pm

+zvedne obočí a chvíli na něj kouká a hluboce přemýšlí+ Pamatuji se, co jsi mi o ní říkal +v hlase ji bodá nepatrný stín žárlivosti, vymaní se z jeho náruče, lehne si na záda a kouká na oblaka a hlavou se jí honí tisíce myšlenek+ Umírá? To je mi moc líto. Co jí je? +zeptá se po dlouhé chvíli+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 24, 2009 9:06 pm

Ona byla shodou okolností bystrozorka, no a zasáhla ji jedna hodně ošklivá kledba se kterou si nikdo neví rady, momentálně nikoho nemá *upřesňuje, když vidí že tím není moc nadšená* Takže mi přišlo hloupé nechat ji tam jen tak umřít...*pohladí Styx po rameni*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » stř čer 24, 2009 9:23 pm

+pozorně ho poslouchá+ To je mi opravdu líto, co se jí stalo. Ale to vážně nemá vůbec nikoho? To si na tebe po letech vzpomněla a jen tak ti poslala sovu, že je momentálně sama, abys za ní přišel? +lesknou se jí oči a snaží se, aby si toho Regulus nevšiml, zakryje si tvář rukou+ Nemůžeš ji nechat umřít opuštěnou. Jdi za ní +zašeptá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » stř čer 24, 2009 9:30 pm

Spíš mi ji poslali léčitelé, ona mě prý nechtěla volat, ale když nikohojiného nemá tak je to moje povinnost....*přitiskne si ji k sobě a políbí*nemusíš mít strach, brzy přijedu zpět*snaží se usmát*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí