Kuchyně

Moderátor: Styx

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx » pát pro 03, 2010 2:21 pm

Čeho se bojí? +pozvedne překvapeně obočí+ A kdo vlastně? +hned se chytne, je to zvědavka zvědavá+ Ne, to si nemyslím, ale copak to jde bez mužů? Víš, jak se to říká... s chlapama je to hrozné, bez nich ještě horší +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob pro 04, 2010 11:38 am

(pardon, tam som urobila chybu.nie ona, ale on... už je to opravené)

Opäť pokrúti hlavou. "Sľúbila som mu, že nebudem hovoriť o jeho minulosti. Fakt nemôžem, mohlo by to byť nebezpečné." stíši trochu hlas, akoby ich niekto mohol počúvať.
"Ja som myslela, že toto hovoria muži o ženách." zasmeje sa. "Ale máš pravdu, kvôli čomu by sme sa trápili a na čo by sme sa tešili, keby nebolo mužov?" dopije kávu a doje aj posledný kúsok koláča. "Mali by sme niekedy ísť si spolu niekam zatancovať. Neustále je nejaká párty, ale mám pocit, že len tak tancovať som nebola už poriadne dlho."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob pro 04, 2010 8:41 pm

Chápu. Každý máme své tajemství. +pousměje se+ No, ono to platí pro obě strany, jak se to hodí +chytne se nadšeně jejího návrhu+ Já souhlasím, doma mě to už samotnou nebaví. Nudím se a když se já nudím, tak to vždycky dopadně špatně +zasměje se+ Moc ráda si s tebou někam vyrazím.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob pro 04, 2010 8:43 pm

+skřítek dovede do pokoje Andrého a omluvně jí vysvětlí, že pan Bourson byl velice neodbytný, že s ní potřebuje nutně mluvit. Poté rychle odejde pryč, než bude potrestán za vyrušení+
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » sob pro 04, 2010 8:50 pm

+vejde v závěsu za skřítkem. Když uvidí, že Styx má návštěvu, zarazí se ve dveřích+ Velice nerad ruším, dámy +omluvně pohlédne z jedné na druhou+ Ahoj, Memory +usměje se na ni a přistoupí ke Styx. Políbí ji do vlasů a naléhavě jí pošeptá, ale ne neslušně+ Potřebuji s tebou mluvit. Až budeš mít chvíli času, přijď ke mně +otočí se k Mem+ Omlouvám se...
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » sob pro 04, 2010 9:40 pm

Styx: "Tak to som veľmi rada, mohli by sme zájsť niekedy napríklad do danse macabre. Od otvorenia som tam nebola." usmeje sa.

Keď však zbadá Andrého, úsmev jej zamrzne na perách.
"André? Ty si tu? Myslela som, že si odišiel do Francúzska."postaví sa. "Nemusíš sa ospravedlňovať. Už odchádzam. Ide zrejme o niečo vážne." súdi podľa toho, ako sa André tvári.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob pro 04, 2010 10:14 pm

Já tam taky nebyla od té doby. Určitě bych se tam zase ráda podívala. Tak domluveno, už se těším +mrkne na ni a pak se rychle zvedne, když vejde dovnitř nový host+ André... +vykřikne překvapeně+ Co ty tady... stalo se něco?
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » sob pro 04, 2010 10:24 pm

Mem: Odjel jsem. Omlouvám se, že tak náhle, ale dostal jsem důležitou zprávu a musel jsem se okamžitě vrátit. +vysvětlí svůj náhlý odjezd. Trochu ho zamrzí, že jim překazil posezení+ To ještě chvilku počká... klidně si tady dopijte... kávu...

Styx: Styx... +chytne ji za ruce, protože zpráva by s ní mohla seknout na zem+ Přišel jsem na stopu vraha tvých rodičů. Nechtěl jsem ti to říct dřív, než jsem měl jistotu. +nedokáže odolat, aby jí nesdělil, co vypátral. Pustí ji a odstoupí+ Počkám u sebe. Nenechte se rušit +otočí se k Mem+ Doufám, že se ještě uvidíme +usměje se na ni a odkráčí do svého pokoje+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » sob pro 04, 2010 11:14 pm

Mors: Prikývne, akože tomu rozumie.

Nemôže prepočuť správu, ktorú André práve Styx povedal. A keď odíde, pozrie na Styx trochu s obavami, lebo sa zdá, že sa jej to dosť dotklo. "Zlatíčko, ja už pôjdem. Choď sa s ním porozprávať, viditeľne je to vážne. My sa čoskoro uvidíme." oblečie si kabát.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned pro 05, 2010 12:22 am

André: +vyjeveně hledí na Andrého a vypadá, že nechápe, co jí právě řekl. Chvilku jí trvá, než jí to dojde+ Přijdu +to je jediné, co z ní vyleze+

Mem: Mrzí mě, že nemůžeme posedět déle +omluví se+ Vynahradíme si to v Dance +obejme ji a vyprovodí ji ven. Pak rychle utíká za Andrém+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx