Bedroom

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Bedroom

Příspěvekod Margarit Black » stř dub 08, 2009 5:52 pm

Obrázek

Don´t disturb, please
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Re: Bedroom

Příspěvekod Margarit Black » pon dub 13, 2009 11:51 am

*válí se v posteli a dlabe zbylého beránka, malou má položenou vedle sebe a krmí ju z flašky* Mít takhle furt volno..to by bylo, co *malá vyplivne cumel flašky a zamáchá s úsměvem ručičkama* Taky souhlasíš? *směje se* No jen bašti, protože jsi toho moc nepojedla *dá jí zpět cumel a malá spokojeně vypije celou flašku* No ty seš šikovnááá *vezme ju na ruce a trochu s ní kolíbe, až jí malá vyčerpáním usne* No téda, tak to jsi mě překvapila *položí ju do postýlky, kterou mají v ložnici* A já jdu najít tvého tatínka *políbí ju na hlavičku, hodí přes sebe župan a zamíří z pokoje*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Johnatan Kranz » sob kvě 30, 2009 10:45 am

Do pokoje přijde neznámý člověk a nechá na stole sošku se vzkazem, nikdo si ho vůbec nevšimne
Abyste na mě nezapomněli. K

Obrázek
Johnatan Kranz
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » pát čer 26, 2009 9:27 pm

M:Shit! *lítá po pokoju a hledá náušnice* Zlato?! Nevíš, kde jsem si dala boty? ááá, náušnice *vítězně*
S: Naposledy si s nimi hrála Elsa *klidně, zápasí s uzlem u kravaty*
M: Cože?!*vyjekne* OMFG! *úpí a skáče v šatech* Potřebuju zapnout zip! *vřískne do koupelny*
S: *objeví se* A já uzel u kravaty *švihne s kravatou*
M: Tak jo, tak jo...nezmatkujme, nadechněme se a.... *zatají dech* Elsoooo!!! *zařve, protože Elsa právě cupuje papír se svatební proslov*
*Sirius po ní střelí kouzlem, Elsa se lekne, zaprská a uteče* Sakra, je to na cucky... *zavrčí* Na tyhle kouzla seš lepší ty *rozhodí rukama*
M: No jo, no jo...jen mi prosím tě zapni ten zip *mávne rukou a papír je zase vcelku, zip zapnutý* Oo, seš zlatý *dá mu pusu* Ukaž tu kravatu* Ták, jeden...druhý...nooo, a seš fešák *spokojeně, ještě ju potáhne a uhladí* Jdu se líčit *sdělí a mizí v koupelně*
*Sirius si na sebe hodí sako a jde si sednout dolů, čte si papír* Budu dole *houkne*
M: Mhm *ozve se z koupelny*

Meg dress
Obrázek

Sirius suit
Obrázek
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob čer 27, 2009 11:23 am

*jde po slepu na záchod a o něco zakopne, jak dlouhá, tak široká se natáhne* Shit! *zavřískne a kouká pod sebe* Jessi, seš normální? Toš mě nevidíš? *zachrčí a zvedá se ze země, z postele jde slyšet jenom mručení...konečně dojde na záchod, koukne na sebe do zrcadla a lekne se* Sakra, co to mám na hlavě *zamžourá a podívá se blíž* Já mám dlouhé vlasy *nechápe, jak se to stalo, pokrčí rameny, zajde si na záchod, pustí vodu, jenomže proud je silný, tak ju obchvistne* Do prdele, co to zase je! *na chvíli zápasí s kohoutkem a nakonec se jí vodu podaří zastavit* Kdo tu zase co s tím dělal *vrčí si pro sebe, ale nehodlá to řešit, jde zpět a už si dává pozor, které zvíře kde zašlápne, zkontroluje malou, která spí jak dřevo, protože skřítka jí dala najest a zaleze zpět pod peřinu, přitulí se k Siriusovi, ten ju automaticky veme za ruku a spí*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Zpět na Black´s House in Scotland